Забобони. Ваше ставлення до них

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Макарена, 28 Лютий 2009.

1. NATALIJA

NATALIJA Well-Known Member

Відповідь: Забобони.Ваше ставлення до них

В цих прикметах щось таке є. Ось мені розказує моя мама: "Під час вагітності мені говорили, що не можна фарбувати волосся". Мама не послухала - фарбувала, от і покрасила мене в рудий колір. В родині у нас нікого немає рудого, сусідів теж )))))). Мені мій колір дуже подобається.

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

ггг...може ви просто не знаєте тих рудих сусідів.
    Це ж брєдня, тоді мої мали б бути платиновими блондинами:girl_haha:

• Подобається Подобається x 6
  3. NATALIJA

NATALIJA Well-Known Member

ГГГ. Та ні, за рисами обличчя схожа і до мами і до тата ))))). Ви говорите про своє форбоване волосся, а я руденька від природи. :). Тому Ваші батьки не обов"язково мають бути платиновими блондинами. ))))

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я думаю Яруська мала на увазі своїх малят, які не блондики))))

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Він злякався що будь-яка, ну я або ще якась «в планах».:girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Це знаєте як в анекдоті: -сину чому в тебе дитина темношкіра
    - а це тату моїй жінці як вона була вагітна дорогу чорна кицька перебігла.

Продовження не буду писати, бо вас це образить.

Ще з тієї самої опери, почула від дівчини з палати в пологовому:моя сестра як була вагітна стриглася і дитина родилася лиса і вже їй рік, а волосся дуже мало.

Наталя будьте розумні, почитайте краще про зачаття і про гени, а не вірте в дурниці.

• Подобається Подобається x 4
  7. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

На рахунок фарбування волосся... Ми з чоловіком, коли ходили на науку перед шлюбом, питали з чого то такий забобон. Справа в тому, що раніше фарби були дуже хімічними, і відповідно впливали на дитину. Я не фарбувалася, бо мені заважав запах:bad::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  8. Відповідь: Забобони.Ваше ставлення до них

Дуже б хотілося в забобони не вірити,але не завжди виходить.А тут уже такого начиталася,що і смішно і грішно...Наприклад,із розряду забобонів:приходимо з цвинтару і миємо руки.А пояснення дуже просте:нейтралізуємо набуту негативну енергію.(Це я така дуже мудра,бо чула по радіо).Але бувають в житті випадки,коли і не в таке повіриш.Після Великодних Свят я випадково побачила,що на вхідних дверях намальовані хрести,причому намальовані воском,який зливається з кольором фарби,так просто їх не зауважиш.Виявила я при детальному огляді 5 таких хрестів(в хаті нас жило 5 осіб).Будучи шокованою,обпалили віск громничною свічкою,промила свяченою водою.В гостях у нас була тільки пара дуже близької родини,ми були на цвинтарі на відправі і я їх запросила на обід,значить ,це була їх рук справа.Яку вони ціль переслідували,хай залишиться на їх сумлінні...У різного роду ворожок я ніколи не була і не хочу йти чисто підсвідомо.Знайома старшого віку порадила мені давати на Службу Божу за здоров*я моїх неприятелів.Я так і зробила,давала щонеділі на Службу Божу за їх здоров*я .Повірте мені,що Божа сила сильніша.А забобони у кожного свої,як кажуть поляки,у кожному селі своя пісня...Вибачте,може я не зовсім в тему,зате від душі...:girl_in_love::girl_crazy:

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А чому раптом на цвинтарі негативна енергія набувається? Як на мене, таку набувають у громадському транспорті. А на цвинтарі - тиша й спокій.
    То вже щось із голівудських міфів явно...

10. Анута

Анута Well-Known Member

моя порада всім хто боїться якоїсь порчі чи ще чогось поганого: вірте в Бога щиро і читайте собі 90 псалом.
    Світло в серці, якщо воно не вагається, не сумнівається, не прошибуть ніякі порчі, а хто їх робить - Бог їм суддя, все воздасться і сторицею.
    а щодо забобон, то тут неодноразово пояснювалось, що раніше всі вони мали під собою чисто гігієнічне підгрунтя, таке як миття рук і т.п. А закладалось все через страх чогось невідомого.

моя свекруха колись казала, що її мати на все мала один мотив: як її дівчата не хотіли щось робити чи робили щось не так, то завжди їм казала Не роби так! - Чому? - Заміж не вийдеш! (все як рукою знімало). Тепер свекруха то все згадує з посмішкою, а 16-літнім дівчиськам то було ОГО-ГО :haha:)))))

• Подобається Подобається x 5
  11. Рибка

Рибка Well-Known Member

Теж читала статтю якогось старого професора - казав, там багато негативної енергії. Те, шо люди плачуть, горюють, то все трансформується... то треба бути спецом в езотериці, щоб те все зрозуміти.
    Я от прочитала, а конкретніше тонкощі - не запам"ятала.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  12. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, навіть якщо брати до уваги питання звічайнісінької гігієни і не лізти в біоенергетичні запитання. Мити руки після цвинтаря, громадського транспорту, браття грошей до рук, після відвідин туалету, перед ідою - це все задля здоров"я і зменшеного розповсюдження мікробів

вчора на похоронах хтось покомандував з якихось міркувань частину квітів принесених покійному залишити в хаті. На що священник одразу сказав "Забираєте все з метою гігієни. Бо все що контактувало з покійним має бути віднесене на кладовище. Хто зна які там мікроби..."

13. Orman

Orman Модератор-бомба

а я думала це з розряду особистої гігієни - прийшли з вулиці, миємо руки :)

О, Анута вже написала!

14. Liliyah Romanova

Не всі. Багато пов*язано з тодішніми віруваннями також.

15. Анута

Анута Well-Known Member

ну хоча б більшість точно (з тих що я знаю)

16. Liliyah Romanova

Мені цікаво власне про енергетику. Ніколи не відчувала негативу на цвинтарі. Навпаки.

Вітання через поріг, виливання води з-під немовляти, позичання після заходу сонця, чорний кіт, порожнє відро, драбина? Тут не бачу зв*язку з гігієною.

17. Gala

Gala Well-Known Member

А що драбина?Ще не чула....

18. Liliyah Romanova

Стояти під драбиною чи йти під нею - до нещастя. По ідеї, якщо щось із неї на голову гепнеться - то це таки правда буде. :xaxa:

19. Анута

Анута Well-Known Member

аби хто не плюнув на голову, ги-ги ))))))))))))))))))000

• Подобається Подобається x 3
  20. Gala

Gala Well-Known Member

:girl_crazy:Ого то я попала....В мене драбина в хаті стоїть як вхід на стрих з 2 поверху і всі попід неї ходять по 1000 раз на день:girl_cray: