ЗАбилам би!

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

ой, знов зайшла якоїсь мари сюди...
    от би перекваліфікуватися жінкам, як оцей чоловік:
    Берется интервью у женщины, прожившей со своим мужем 50 лет без единой ссоры:
    — Мадам, но как Вам удалось прожить все это время в мире и гармонии?
    — О, все просто. Когда мы обвенчались, мой муж посадил меня на повозку и повез на свое ранчо.
    Пока мы ехали одна из лошадей споткнулась и он спокойно сказал: "Раз".
    Спустя 15 минут, все в той же поездке эта же лошадь споткнулась еще раз и он сказал: "Два".
    И уже когда его ранчо было в прямой видимости эта же лошадь споткнулась в третий раз.
    Он сказал: "Три" — и пристрелил ее. Я, конечно, начала кричать, закатила истерику, начала жалеть бедное животное…
    — И что же?
    — И он сказал "Раз".

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

мій чоловік вже має лиш деякі з зазначених на попередній сторінці (!) недоліків, і я не втрачаю надії їх усунути так само, як і усунула деякі інші. А так - в мене чоловік лапочка :girl_dance:

Last edited: Mar 16, 2011
  2. Kryhla

Kryhla Member

А в могобагато від настрою залежить. Все прийде з роботи злий і надутий, і до мене починає бурчати. Ніби я йому винна, шо він нервовий прийшов:8:

3. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

про ображання: в останньому номері "Домашнего очага" є стаття про образливість, рекомендую. Так от: ображається той, хто хоче образитися (свідомо чи підсвідомо шукає причини), той, хто має комплекс меншовартості і той, (!) КОМУ ДОЗВОЛЯЮТЬ ОБРАЖАТИСЯ.
    мій чоловік не розмовляв зі мною і тиждень, бувало, на зорі подружнього життя...і я лиш здогадувалася, чому...рідко коли вгадувала... і от зараз задумалася: щось не пригадаю, коли це було ост. разу. перестав.

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Я б свого Сонечка не забилам, але по попі б надавала за те що він і вдома, і на роботі за компом сидить, а як кличу гуляти каже що ще хоче трохи побавитись у свої Танчики чи інші всілякі Он-лайн ігрульки. А я ж про його здоровя турбуюсь, щоб попу не засидів, до крісла не приріс :) а ще на аніме підсів, вже давно, і друзів підсадив, та і мене намагається навернути, але я же поки що опираюся :)

5. Valeria

Valeria New Member

Забити, не забила би, але: шкарпетки коло ліжка, перевернуті речі в шафі, тарілка на столі, телевізор кричить, безкінечні розмови по мобільному.....і ще купа всьго. Зі мною взагалі тяжко, хочу всюди порядку. Сама на себе деколи за це злюсь.

6. Kordanna

Kordanna New Member

Забила м би деколи,-точно знаю, але по принципу царя Соломона : І це минає....

7. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Весела тут темка:rofl::rofl::rofl::rofl: А назва така серйозна:girl_sad:

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

Дівчата, хотіла написати про свої "ЗАбилам би!", але поки читала, то так насміялась:girl_haha::girl_haha::girl_haha: Головне не брати дурного до голови, а тяжкого до рук:girl_cool:

8. Музик

Музик Мартуська

зла неймовірно. вчора запросив мій коханий чоловік друзів на пиво десь в 12:00, так вони просиділи до першої ночі!!! чого? бо я забороняю йому з друзями зустрічатись, а це його протест. ну задовбав вже, я не забороняю бачитись, я рекомендую не сидіти довше 21:00, бо я вже спатки починаю хотіти тоді. а так - ні у ванну сходити, ні щось по дому робити, хіба сидіти на кухні і посуд мити. :girl_devil:

9. silvia

silvia Well-Known Member

а мій по ранках собі придумав кожного разу штани витріпувати в коридорі. Я пояснювала ( коли спокійно, коли прикрикнувши), що то пилюка, що ми тим дихаємо, невже важко вийти на балкон..... дійшло через 2 тижні))))

10. Pomadka

Pomadka New Member

Яська Березнева, як я вас розумію))) це напевно схожі риси всіх чоловіків:girl_mad:

11. Siania

Siania Love Life

Забилам би свого шефа за те що він забивим би мене за те що я запізнююсь на роботу:girl_crazy:

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

забилам би універ з їхньою бюрократією і що ще гірше - неорганізованістю!

13. Відповідь: ЗАбилам би!

захожу зранку у переповнену маршрутку, чекаю на сходках, коли чоловік спереду мене розрахується за проїзд, і тут "тьотя", яка стояла за мною кричить до мене "жіночко проходьте"! А мене аж піддьоргнуло...ну яка я жіночка, мені 24 роки! ну ще розумію, якби виглядала на 35 р., а мені на роботі кажуть, що виглядаю на 22-23! Я обернулась до неї і спокійним тоном сказала "я не жіночка, я дівчина!", на що "тьотя" зробила квадратні очі і зніяковіла ). Від сьогодні я веду боротьбу з словом "жіночко",яке звучить у мою сторону!

14. Galicija

Galicija Well-Known Member

Забилам би свого свекора, який наїсться часнику і цибулі і приходить до нас із донечкою в кімнату і відригує так, що квіти в вазонах в`януть..... Забилам би його за те, що зуби він ніколи не чистить і носить спортивні штани задом наперед (мовляв,так довше прослужать!!!), коли до мене хтось в гості прийде....
    І хто має Україну розбудовувати???....

15. Музик

Музик Мартуська

дайте знати, коли захочете втілити план - нас буде вже двоє

16. Demetra

Demetra Well-Known Member

Забилам би своїх співробітників за те, що наклепи зводять один на одного. Для чого???? Ми ж один колектив, треба підтримувати один одного, а не обговорювати за спинами: який в кого чоловік, як вона сьогодні вдягнена, намальована і т.д. Не моооожу більше з ними працювати....
    Не дочитала, що тема перейшла від коханих на весь білий світ.Про коханого допишу: забилам би його за розкидані шкарпетки і труси, за те що інколи розказую якусь емоційну історію вже 15 хвилин, а він може повернутися і з таким безобідним виразом обличчя сказати "Що ти казала?" і я знову розказую ту ж історію...

Last edited: Jul 4, 2011
  17. DUDUV

DUDUV New Member

Забилам свою начальницю, забіжить в кабінет і питає що дармуєте? нічого не робимо?:girl_devil:

18. Girljanda

Girljanda New Member

Ну така у них робота, у начальників: бігати по кабінетах заглядати/наглядати, їм за то гроші платять.:girl_wink:

19. DUDUV

DUDUV New Member

та я знаю, що в неї така робота, але вона знає яке в кожного завдання, бо сама роздає. Але кожен раз вриватись в кабінет з тими заявочка, вже дістало. Тим більше, що в нас скільки зробиш стільки і заробиш.:d7:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Забилам би свого коханого, коли він грається у компютерні ігри, і коли все робить в останню хвилину:girl_devil:

Thread Status:
Not open for further replies.