ЗАбилам би!

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EtenIren

EtenIren New Member

Відповідь: ЗАбилам би!

обожнюю цей анекдот
    Жіноча молитва...
    Господи прошу дай мені:
    - Мудрості, щоб розуміти чоловіка,
    - Кохання, щоб його прощати,
    - І терпіння до його настроїв.

Сили ж, зауваж, не прошу Господи,
    А то ж приб'ю нафіг...

зараз навіть не пригадаю що мене аж так до кипіння доводить, не зла просто))) та от бурчання-повчання мого коханого це щось.. має таку натуру.... але то навіть він не так мене виводить, як продавців, коли щось купує, шкода мені їх)))))) я завжди стану собі збоку так ніби і не знаю його а він тероризує.... але з часом привикла, я ж також не ідеал)))

2. aquarelka

aquarelka New Member

Ви собі не уявляєте, як допомогли мені!!!!!! Я підозрювала, що не тільки в мене є такі проблеми, але я і не думала що це настільки розповсюджене явище! Тут зібрані всі мої "болячки", і про шкарпетки, і про добування казявок, і постійні недоречні кулінарні втручання , і якісь несерйозні дорікання, і недостатня увага дітям (вже не кажу до мене)...... та то неможливо зупинитись перераховуючи все це....:girl_impossible:..... Але як подумаю, що я для нього єдина, найкоханіша, а ще як згадаю солоденькі поцілунки.... Та й казка "Принцеса і Чудовисько" не така вже і погана.

3. kljysochka

kljysochka New Member

ого!та ви ман"яки!:girl_haha:в мене мама теж естет,а я

4. yakna

yakna Member

А от мені цікаво, якби була тема ЗАБИВ БИ... Чи стільки ж в ній було дописів, чи може більше??? Ми ж теж не ідеальні. Інколи занадто не ідеальні. Ви про це не думали??

5. bora

bora Well-Known Member

Треба почитати чоловічі форуми))

Ви це всерйоз?)) Гілка "ми не ідеальні"..пардон - "самокритика" - вже є.:)

6. yakna

yakna Member

ну не знаю, якщо це читав би чоловік якийсь, то навряд чи б він побачив тут самокритику.

7. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

Чоловікам не можна давати читати цю гілку-вони дууже ранимі))))))

8. EtenIren

EtenIren New Member

))))) а ви думаєте нема? є масу сайтів для чоловіків де вони якраз і жаліються на всі біди від жінок...
    та думаю тут не суть написати який в тебе чоловік поганий і як він тебе мурдує.. ми всі любимо наших чоловіків і вони в нас самі кращі.... та бувають моменти коли розуму, терпіння та розуміння не хватає і тоді приходить отой стан коли слів просто нема...
    і ми не ідеальні.. моє сонце наприклад не розуміє чому я так хочу в кінці робочого тижня, після того як малі монстри нарешті заснули посидіти сама за компом як не в цілковитій тишині так хоч в навушниках і з улюбленою музикою.. і напевно я винувата, бо пояснити цього явища я йому ніяк не можу, не знаю як це можна пояснити...

9. kljysochka

kljysochka New Member

на те вона і САМОкритика,шо критикуєш сам себе,тому б той чоловік її тут і не побачив би:girl_haha:а темка для випускання пари після того як наші кохані нам "неідеальним"впалять шось,ну дуууууууууже мудре!:girl_haha:

10. Margot

Margot Well-Known Member

А мене мій вже так дістав, дійсно, забилам би гада! Іде на роботу, встає в 6 - і мені вставай!Сьорбає чай!Колупає і гризе нігті! а речі його повсюди - всюдисущий! Замахав він мене, свої права памятає, а от обовязки не дуже! Обіжається гірше малої дитини!Вже не маю сили, здається дурниці, але я мене це так дратує, що дійсно забилам би!:girl_cray:

11. status quo

status quo New Member

12. tsyganka

tsyganka Member

Мій навпаки до дому нічого не приносить, все я скупляю. А то він як викупить, будем голодні сидіти. Вчора просила купити майонез - прийшов без нього.Потім каже:"Я можу піти купити?". Добре, купи дві пачки майонезу і ще дві пачки вафель Артек. Не було його півтора години. Прийшов тільки з одним майонезом! І як на таке спокійно реагувати, коли ще й дуже хотілося тієї вафельки????

13. Sapiha

Sapiha New Member

14. tsarapko

tsarapko New Member

З кожним роком спільного життя все частіше виникає бажання забити. Все , що не зроблю, чи не куплю його дратує, дітей виховую не так і т.п. Головне, що його дорогоцінну персону критикувати не можна, бо ображається. Тоді йде нап"ється і починає себе шкодувати і плакати. Коли плаче від жалю до себе і соплі втирає, отоді би м точно забила...

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Але ви мене потішили своїм дописом. :girl_blum:

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я так бачу, длубання у носі, то просто національна чоловіча забава.

17. zaderyshka

zaderyshka Member

длубання в носі, то вже олімпіський вид спорту! Скоро в обов'язкову програму внесуть!! Чому я коли хочу подлубатись в носі роблю це так, щоб ніхто не бачив, а тут треба це робити біля мене...каже потім, я не длубаюсь, то там прищик. Тим більше, який прищик лапати брудними руками!:girl_devil: Ох, забилам би і лящів по носі надавала, щоб не копирсався...нафтошукач!:girl_devil:

18. Kosjana

Kosjana New Member

І мій ображається по всяких дурницях...щей яккк ображається.. може не говорити до мене зо 2 дні.. я все кажу - маю дві дитини одну 3 річну, другу 29 ти річну)))
    А ще мене дістає.. як веде в садочок - він в 2гу зміну, не дуже спішить, а я спішу щоб хоча б в той день попасти на роботу пораніше і потім швидше вернутися... Мама що нам одіти, мама що нам поїсти, мама а де його чоботи, мама а яку шапку дати....:ireful:
    а ще )))))) ну не знаю як умудряється одягти колготи дитині..так,- що п'ятки співпадають, а вверху зажди "попою" наперед.... так ще треба вміти....

19. Girljanda

Girljanda New Member

От настрій підняли!!! Ржу немагу!:lol::lol::lol::lol::lol:

20. robik

robik Member

В тему анегдот.

Наконец - то мне удалось отучить мужа от этой ужасной привычки
    грызть ногти.
    - Каким образом?
    - Я прячу его зубы.