ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

В даний момент свого найдорожчого я б розтріляля,годуючи малого розказую всякі байки,а малий не їсть(в ночі потім від цицьки не відірвеш),а коханий каже,не муч дитини бо він не хоче,то ж не йому потім вночі не спати.Взагалі по його теорії виховання дитини-дитина має робити все що хоче на те вона дитина,тобто вилізти на голову і вкакатись,от так)))

2. WildWind

WildWind Member

"Затички" для вух рулять. Знаєте такі для басейну, щоб вода в вуха не попадала?
    Мій до речі перестав хропіти коли змінили матрас, пересунули ліжко в інший куток кімнати та трішки змінили харчування.

3. pyzurj

pyzurj New Member

а мій мене з тим телефоном докулупує* ( чого так багато по тел. говориш ? в тебе на дзвінки йде більше грошей, ніж в мене! (а таке для нього просто неприпустимо!)
    я ж бо й пояснюю, що то тарифний план в мене такий...нічого не можу вдіяти з цим.:girl_blush2:

4. RUSlana

RUSlana Active Member

Чоловіки мають неймовірну здатність діставати через такий предмет, як шкарпетки - при чому кількість варіантів та способів неймовірна: від постійних питань про місце знаходження та аж до питань типу "А чому ти не купила мені нових шкарпеток?" або "А чого сині, я ж хотів чорні?" :girl_devil:

5. sensual

sensual New Member

Угу, а я ті шкарпетки збираю по цілому будинку, як гриби після дощу:girl_cray:

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

7. JADOR

JADOR New Member

Я можу сказати ЗАЦІЛУВАЛАМ БИ, бо забити нема за шо. А може я не хочу придивлятися? :)

8. tasha

tasha New Member

Мій теж говорив, що я все вигадую. А одного разу я не полінувалась, встала включила диктофон на телефоні і записала ту арію. Потім включила прослуховування, так він збудився від власного храпу.

Тепер як починає завивати, то штуркаю його, щоб повернувся на бік, тепер вже навіть не простестує, а скоренько повертається.

9. Fast

Fast Well-Known Member

Дитина цілий тиждень з соплями була, зараз вже почало відпускати. Вчора вийшли на 20 хв погуляти, коли було сонечко. А сьогодні я на роботі, то з дитиною свекруха. Вона дуже любить з малою гуляти, але я попросоли щоб не довго вони гуляли. І вони погуляли - на привокзальний базар по сир!!! Ну невже іншого місця нема щоб піти погуляти!

10. goriwanka

goriwanka New Member

А мене вбиває те, що чоловік не може сам машинку пральну включити. Їду в понеділок - одяг загрузила, порошок насипала, тільки кнопку натиснути.. Те де там приїжаю в середу - треба прати. І кожен день дзвонила, казала... А толку. А потім ниє джинси брудні, носків чистих нема. Забилам би, чесно

11. Fast

Fast Well-Known Member

Так, так це просто вищий пілотаж! В мене те саме, хоча в іншій техніці розуму хватає розібратись і навіть ремонтувати, що опісля працює, а пральна машина, це щось, що невкладується в його голові. Добре, що хоч тепер, розвішує попрані речі:) (непройшло і 4 роки :haha: )

12. manka

manka Member

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

і я так роблю.... не люблю прищепки

14. solomka

solomka Active Member

мій також не може, за стільки років ніразу не включив, коли мене не було (їздила з дітьми до бабусі на 2 тижні), то коли приїхала - купа брудних речей, тільки шкарпетки свої руками переправ.
    а мій як порозвішує, то всеодно треба перевішувати - то навиворіт не переверне, то сорочку чи штани неправильно повішає

15. Donner

Donner Member

Йой, а то є спіціятєльна технологія вішання?:) А я то думаю, чого моя кохана за мною перевішує. Бо мені сі здає, головне, аби вислохло... Нє, недаром Лєнін казав "учітся, учітся, учітся".:haha:)

16. solomka

solomka Active Member

можливо Вам це здасться смішним і дивним, але для мене є: сорочку ніколи не вішаю коміром донизу, а штани тільки поясом догори. Можливо це мій "пунктик".

17. manka

manka Member

А ще: сорочки біля сорочок, штани біля штанів, рушники біля рушників і т.д. І ще "сортую" по кольорах!!! Приємно подивитись. Не те, що коли
    .

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

ого!!! добре,що за мною ніхто не перевішує:) бо мав би трохи роботи - я вішаю в такому порядку,в якому речі мені попадаються з тазика:) і не повірите - сохнуть!!! ;)
    ще коли вдома жила,то мама мене постійно за таке вивішування критикувала... ну а що? я люблю"творчий безлад!"(то така відмазка для лінивих;))

19. Riolla

Riolla New Member

:girl_blush2:Ого ...це напевно багато часу таке сортування при вивішуванні займає...основне щоб добре висохло і з шнурків не попадало

20. WildWind

WildWind Member

Статус теми:
Закрита.