ЗАбилам би!

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. носик

носик New Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Ні, я позволяю. він вже купив собі диски ігрові із ліцензією. і через день пиво собі купує.
    але вже літачок мене "повалив".
    І чим більше на собі економиш, тим більше чоловік купляє собі всілякі дурниці.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Жах... [​IMG].
    А Ви йому не давайте грошей на пиво!

3. носик

носик New Member

Це він має сам усвідомити. А все моє ниття та скарги тут не допоможуть.
    Я ж знаю, що він не буде бавитися тим "літачком". і все потім закидається до шкафчика.
    Я, звичайно, теж далеко не ангел і також розкидаюся грішми. Особливо на чоколядки.:o
    Треба знайти компроміс.

4. sani

sani New Member

угу, по черзі вертольотіком керувати ;)

5. носик

носик New Member

Вже другий вечір просить побавитися із ним тим вертольотиком.
    Сиджу і сміюся із того чуда)

6. Neverland

Neverland Well-Known Member

А мій мене сьогодні просто вбив на повал, хоча це може навіть в хіхоньки.:connie_pull-pigtail Знову прийшов з вулиці і не помив руки, і їжу в рот. Ну я звісно гнати мити руки, бо йомайо... А він каже: буду мити руки, як повісиш в туалеті ззаду унітазу мою улюблену картину, а на двері дзеркало... Я офігівша питаю НАШО??? А у відповідь: щоб зі всіх ракурсів милуватися красою картини навіть в туалеті... І то на повному серйозі :) Вже весь день тою картиною дістає) От прибила б)

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

то ваш чоловік естет)) і що ж в цьому поганого?

8. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну скажем так: дзеркало навпроти унітазу на дверях аж ніяк не відповідає моїм естетичним вподобанням))) Навіть як десь там позаду видніється картина)))

9. рижик

рижик Well-Known Member

добре, що не навпаки:girl_crazy:

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Забила м би і вдушила м би свого чоловіка за те що він найегоїстичніша істота яку я бачила в житті! За те що хропе ночами і робить мене винною тому що буджу його бо не хочу вислуховувати оті його оперні арії!!!! А ще за те що не допомагає мені з дитиною, за те що почуваюся "матір"ю одиначкою" і що при цьому всьому він каже що з малюком я несправляюся! Забила м би!!!

11. носик

носик New Member

iriwa, тримайтеся!
    Я свого "льотчика", коли він вночі хропить, буджу фразою :" Коханий, поговори зі мною" і розповідаю всякі байки.
    Вже після 3 разу мій чоловік просить, щоб не будила його. Навіть достатньо Фрази: "Сонечко, не хропи".

12. kljysochka

kljysochka New Member

а під ноги травичку і спів пташок навкруги......:rofl:.....чо мій мене так не веселить??!

13. shchojno odrugena

shchojno odrugena New Member

і мій також......:girl_cray: а ще зранку як йому розказую, то не вірить каже я нічого не казав!!!!!

14. Strizonka

Strizonka New Member

Згадала, як студенткою була-мала кавалєра-перша любов.Ми довго зустрічались-пробували жити. І тут я зрозуміла що любов пройшла. і очі відкрились на нього-не моє.Там було все і хропе, і шкарпетки, і лінощі, і попивав не рідко.Яле ж як розійтись?І тут моя подруга каже:"А в тебе нема такого відчуття коли він поруч-прибити його?".Я подумала, навіть пару раз перевіряла себе-не було.Розійшлись ми мирно.Я веду до того що чоловіки це наше доповнення-їх треба сприймати якими вони є.Ми ж, якщо розібратись, теж не ідеальні(то щось пересолимо, то волосся по цілій ванні валяється, то футбол не даємо дивитись, то присажуємо на наші серіали).Давайте поменше зациклюватись на побуті-і можливо тоді буде менше розлучень.А на рахунок хропіння я з вами;)

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

16. Holly

Holly Moderator

перший раз пишу в цій темі, надіюсь останній:girl_devil:
    Значить, дзвонить мій муж коханий з роботи і каже що прийде в гості наш друг, будуть за годину. Кажу, що сьогодні ми не ходили гуляти, бо погода жахлива, купи щось на канапки і на салат. А він каже, що забув зранку вдома гроші і має при собі тільки 10грн.
    А сьогодні вночі випив 1,5л молока, навіть 100гр. не лишив малій на кашу, каже щось не подумав. Забилам би :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

17. sensual

sensual New Member

А ви для нього завтра зготуйте "Супчик-не умрі" і скажіть що за мясо не подумали, і я б ще з тиждень на цю тему побубоніла б, щоб йому те молоко в горло б не пішло більше:girl_mad:

18. Holly

Holly Moderator

19. pyzurj

pyzurj New Member

А ви для нього завтра зготуйте "Супчик-не умрі" і скажіть що за мясо не подумали, і я б ще з тиждень на цю тему побубоніла б, щоб йому те молоко в горло б не пішло більше--
    ))) а Ви молодець! *мотаю і собі на ус*, жеби м знала як то має бути )))

20. sensual

sensual New Member

Ні не жартую, мати ніколи б не випила молока, ми в першу чергу думаємо про дитину, а вони що не можуть? тре вчити!!!

Thread Status:
Not open for further replies.