ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Florena

Florena Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Багато нелоліків є у кожної людини,ніщо і ніхто не ідеальні,та коли любиш то намагаєшся з усім миритись.Та бувають такі моменти,що здаєтся забила б свого коханого,коли інтереси та проблеми сім"ї не хвилюють,бо треба щось для його брата,який вміло вміє його викиристовувати,а використавши в своіх інтересах

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

"витре ноги" та піде далі.

2. Raven

Raven Мама малятка

Я на таке кажу, що ти ліпше не зробиш. Результат: я сижу кукаю, а він то робить "краще":girl_haha:

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мене дуже злить коли наприклад якась річ не стоїть на місці і її можемо прибрати як я так і чоловік. от ми тиждень ходимо попри ту річ поки чоловік не зачепить (йому завжди на таке везе) і він починає злитися і казати: "а чому ТИ не прибрала воно вже там місяць лежить". Хоча він сам міг забрати і бачив що не на місці.
    Або взагалі в сварці любить позгадувати як я щось не прибрала, чи не помила, чи не купила....

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я свого хочу нині забити за байдужість і вже надоївший до міри егоїзм.
    Я нині зранку вибігала і забула вдома свою торбу. Приїхала на роботу і бац, ані ключів від роботи ані ніц. Накінець, після того як просиділа пів години в машині а тоді ще 15 хвилин в коридорі роботи прийшла секретарка ну і я попала в офіс. Дзвоню свому і кажу що так і так, забула торбу і додому без документів не можу їхати. А він і що ти від мене хочеш? Кажу маєш мені привезти торбу, бо я без документів ніде не поїду. А він мені, а що тут такого? Я тобі нічого не повезу.
    Ну то я йому сказала ней випхається, бо я додому не приїду!!!

5. Уляна

Уляна Well-Known Member

І я б свого забила, за те що ніколи не стане на мій бік коли я сперечаюся з його мамою. В нас це рідко буває з нею але все ж таке буває. І лише з одного питання. Наша донька єдина внучка в неї, бачить вона її рідко бо живе в іншому місті. Але навіть коли в нас чи ми в неї любить повторювати:
    - я б тебе потріпала або я б тебе відлупила.
    Одного разу вона її вдарила, я їй тоді пояснила політику компартії. А за що вона її вдарила я ще досі не можу зрозуміти.
    На мої зауваження вона не реагує, а мій просто мовчить. Хоча йому це теж не подобається(про це він тільки мені каже).
    Здається що в цей момент я б їх двох прибила.

6. kira lv

kira lv Member

А мене в мому доконує його звичка відповідати питанням на питання, при чому зовсім не з "тої серії". Телефоную недавно. Чую шум машин, тобто він не на роботі. Питаю "Ти де?" відповідь "Що ти хочеш?" І так тричі і кинув трубку. Ну сказав би, що не може говорити, а то навіть дурити не напрягається. А мама вже годину пиляє де він ходить, а я відбріхуйся. Не розповідаю їй про ніякі проблеми, бо ще більше дістану. Відчуваю, що коли прийде пошле і її і мене. Йому десь, що про нього думають. Ух... забилам би:tanksmile:

7. Уляна

Уляна Well-Known Member

А почути в трубку, що ти подзвонила невчасно і передзвони потім,бо він стріляється на роботі в ігру.
    При тому що дзвоню я дуже рідко, лише коли на лікарняному.(ми працюємо на одній роботі).
    Так і хочеться взяти автомат і стукнути прикладом.

8. sani

sani New Member

якщо він їде в машині, то поки він вам пояснить де він є, то він вже заїде зовсім в інше місце... і треба буде пояснювати знову. Я відповідаю аналогічно ;)

9. SORRI

SORRI New Member

Ну це просто відмазка,щоб не казати правду,чи не так?А тепер уявіть що Ви дома,а дружина десь їздить і коли Ви намагаєтесь вияснити де вона,чи все в неї гаразд,а вона відповідає що не може говорити чи вигадує щось на ходу?Що вже не так весело?

10. sani

sani New Member

Невесело жити з людиною якій не довіряєш, або яка тобі не довіряє..

11. SORRI

SORRI New Member

Тут не йдеться про недовіру!(свому чоловікові я довіряю на 100:wacko:,а йдеться про хвилювання,а звідси і нервозність,тому що не можиш отримати чіткої відповіді,яка тебе заспокоїть.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А навіщо виясняти? Звільниться - приїде. Захоче - оповість, де.

13. sani

sani New Member

так що ви хочете почути?

14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А що ви хочете у відповідь почути? - в машині?. то ви і так почули. так що цілком закономірне питання.
    Мені коли муж дзвонить в робочий час і питає, що робиш, відповідаю так само "чого ти хочеш" чи "чого дзвониш". Ну бо 1000-раз відповідати "працюю" і бути капітаном очевидність не хочу.
    Тим більше, якщо ви чуєте, що муж за кермом, то краще швидко і лаконічно викласти, шо ви хочете, щоб не відволікати.
    ІМХО

15. WildWind

WildWind Member

Мене колись то жахливо злило, постійно сварилась з ним, або обіжалась, бо він щось не так сказав, коли я до нього дзвонила.. Але. Надоїло ображатись і сваритись, бо тільки собі гірше робила. Тепер я дзвоню, і то виглядає так:
    - Розмовляти можеш?
    - ні не можу.
    - окі, до вечора.

- Розмовляти можеш?
    - так, слухаю.
    - мені потрібно то і то.
    - я зараз не можу то вирішити, бо на роботі/на обіді/на пиві/в маршутці...

В більшості випадків виявляється, що ми то могли спокійно вирішити і ввечері, і нічого нагального немає. Навіть більше того, такі питання вирішують тільки ввечері, бо реально на роботі такого не вирішиш. Звісно є винятки. Але тоді то виглядає так?
    - Привіт. Вибач що турбую тебе на роботі, в мене нагальна справа, я маю забрати замовлення в тому то магазині, але тут того магазниу немає! Уявляєш?? Подивись будь-ласка в неті точну адресу, я щось наплутала...
    Оскільки такі дзвінки бувають нечасто, то чоловік дуже швидко на них реагує.
    Якщо робити інакше,то получається як та байка про хлопчика, який кричав "Вовки!".

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

У нас все набагато простіше.На роботі ніхто з нас просто не зможе відповісти,бо під час репетиції то просто заборонено робити :) Але ніколи не було такого,що коли питала,де він є,у відповідь чула-а що ти хочеш?Зрештою я завжди знаю,де він є :D А якщо й часом не знаю,то йому не важко сказати,де саме він є і чому він там є.

17. levandivka

levandivka З яйцями...

А правильна відповідь - "ТУТЕЧКИ я! а що?"

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

19. SORRI

SORRI New Member

kira lv, не пише ,що вона дзвонить чоловікові на роботу,а тоді коли він мав би бути дома ,а його нема.І я свого чоловіка на роботі не турбую дзвінками.
    На запитання де ти ?,я хочу почути логічну відповідь.Коли я десь затримуюсь і чоловік телефонує мені,на це запитання я відповідаю:"Я за кермом,розмовляти не можу ,буду через 20 хв";"Зустріла коліжанку,зайшли на каву,буду через годину".А не питанням на питання.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

А мій чоловік завжди хвилюється за мене,коли я десь затримуюсь(так як і я за нього).
    І на такі питання ми один одному даємо завжди ЛОГІЧНІ і ЛАКОНІЧНІ відповіді.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

звучить принаймі не так різко як"шо ти хочеш?

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Підтримую вас на 100%.

Статус теми:
Закрита.