ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: ЗАбилам би!

Дістало. Стою на зупинці, біля мене дідок. Приїжджає переповнена маршрутка, той дідок заскакує в неї першим, я ледве поміщаюся на нижній сходинці, яка вся в снігу і я знеї зїжджаю, а той дід виходить на наступній зупинці!!!!!

2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

За таке моя мама вже могла би років 16 кожен день тата за таке забивати. Бо як тільки переселились в нову квартиру він собі взяв за звичку - зранку на балконі покурити ,і лишень тоді йти снідати. Але ж не забиває ;)
    Я з чоловіком і татом сварюсь на рахунок сигарет тільки в тому випадку , коли вони прийшли до дітей , а від них чути сигаретою свіжевикуреною.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Взагалі то тема, за що забити свою половинку(дивіться перший допис)
    А про чужого діда напевно в тему "Рагулі".

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чоловік ще спить.
    Бачу, прокидається, кажу - з Новим роком тебе, сонце ти моє!:girl_in_love:
    А він мені: і тебе туда же!:girl_crazy:

Ну нормально то?:girl_cray:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині свого чуть не забила за постійне вживання англійських слів в повсякденній мові. Образився і залишився без сніданку.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

ага... а мій це ще й робить в кухні!:girl_crazy:
    а дверей в кухні нема... одна арка...:girl_cray:

7. Raven

Raven Мама малятка

Повіште целофанову шторку, собі нерви збережете.

8. Helenochka

Helenochka New Member

Зараз точно вбила би. Ми живемо на відстані вже давно. Збираємось побратись, я сижу вдома з дитиною від колишнього чоловіка, а моя половинка чуть би не кожен вечір ходить то до друзів, то до знайомих, то на вечірки. Він не хоче зрозуміти, що потрібно бути солідарним до коханих!. Мені дуже обідно, що він мене не розміє, і я врешті решт поставила йому вибір: або ми або друзі. І мені здається, що ми втратимо цього вечора один одного. Вбила би його, за те, що робить мені боляче і заставив так з ним говорити.

9. bora

bora Well-Known Member

Та пробачте йому...в свята...

10. levandivka

levandivka З яйцями...

А чому його? [​IMG]

Іруська!
    То ти шифруєшся? :diablo:

Останнє редагування: 8 Січень 2011
  11. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я за що би забила свого чоловіка:girl_devil: так це за те, що він може з дитиною переходити дорогу в небезпечних місцях або на червноий світлофор зі словами "а машин же не було". 1-го числа повертаємось з ним від свекрухи. На Кульпарківській переходим широку дорогу в заброненому місці бо світлофор знаходиться далі зупинки. Чоловік з малим попереду, а я з мамою трохи далі. Чую сигналить машина, я дивлюсь, а то моєму чоловіку водій сигналить, а чоловік пре далі як танк. Ну добре, що водій тверезий і адекватний попався і притормозив (дорога досить слизька була), а був би якийсь придурок.... Як я викричалася:babruysk:, на пів вулиці певно чути було. Блін, така зла була, що готова була просто з кулаками накинутись. А моя "радість" ще й намагався довести мені що нічого старшного не сталося:girl_cray:. А якби сталося....:girl_impossible:

12. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

купіть йому машину і посадіть за кермо;)

13. SORRI

SORRI New Member

Іруська!
    То ти шифруєшся?

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Пів світу проти того воюють. А втора половина перестала. (живе і тішиться) :)

Останнє редагування: 9 Січень 2011
  15. Іруня

Іруня Well-Known Member

А чому не ходите всі разом до друзів? В нас в компанії такого нема. Якщо збираємося, то всі зі своїми половинками + діти.

16. sani

sani New Member

Рано чи пізно природній відбір зробить свою справу, тільки дітей жалко при таких дурнуватих батьках!
    Та ви що ще одного дибіла на дорогу!?

Ще нервують батьки які, так перебігають в недозволеному місці та й ще позаду санки з дитиною тащать.... :wacko:

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

О, санки - це взагалі... Само перейшло, а санки ще на середині дороги! І, головне, що санки низенькі, їх можна і не помітити із-за керма...

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мій п"є чай і молоко; не курить; алкоголь - по великих святах, але не горілку; з колєгами на пиво не ходить; майонезу в нас в хаті нема; голиться на роботу чемно. Але часом "веселить", так як і всі.

19. Heureuse

Heureuse вірю...

Останнім часом хочеться прибити його за його ДИКУ впертість!!!!!!:girl_cray:
    Ну просто впреться як той осел і все, хоть головою об стіну бийся- не поступиться! При чому ця його характерність тепер проявляється буквально на кожному кроці – щоб я не сказала чи не зробила, він мусить мене виправити, заперечити мені, вставити свої абсолютно непотрібні 5 копійок і доводити своє, навіть якщо воно далеке від суті розмови…
    якось раніше я цього не помічала чи він був стриманішим, а тепер так сказать «зовсім страх патєрял»…а найгірше те, що отак сперечатись він тепер може і з моєю мамою, а це дууууже погана ідея, бо мама – людина, моментами специфічна, може щось собі надумати, перекрутити і в результаті образитись просто так. Я відповідно не хочу, щоб їхні стосунки псувались через такі, по суті, дрібниці…Він це прекрасно знає і все одно не може втримати язика за зубами, лиш би останнє слово було за ним!!!:feminist:
    фух, виговорилась…ще би це якось допомогло…:girl_in_dreams:

20. puma

puma Well-Known Member

знайома ситуація:girl_cray:. в такі моменти хочеться чимось притовкти:girl_cool:

Статус теми:
Закрита.