ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Я з тобою солідарна! Так само вбила би. Як можна за 10 разом не запам"ятати/не послухати/не звернути увагу :ireful1::ireful1::ireful1:
    А ще вбила м би, що типу боїться мене вчити на машині їздити! Де моя голова була... Тре було за кавалєрки вчитись

• Подобається Подобається x 10
  2. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мені чоловік вчора ввечері каже, що я хропіла минулої ночі:shy: Я йому кажу: "Та не може бути", а він мені: "Що записати?":shutup::shutup::shutup: Певно він тут теж посиденькує:xaxa:

• Подобається Подобається x 14
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Гм-м-м, а в мене Дмитро похрапує. І що? Коханий синочок, ніц му не зроблю.
    Читаю і сміюся. Ще роки два тому я могла накатати тут довжелезний список, а тепер маю аж трьох хлопців, так що на фоні двох менших старший просто ангел :)

• Подобається Подобається x 28
  4. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я також регулярно готова свого чоловіка :ninja:, але як почитала цю гілочку, то собі думаю, що мій - просто Пасочка! :xaxa: Хоч моя кума каже, що це мому чоловікові пощастило, що я занадто терпляча.:xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  5. Angel

Angel Well-Known Member

А в мого "проблеми" з водою:8:встає зранку о 7.00 і зразу в ванну в кип"яток,і сидить там маринується,вилізе і поки вдягається і збирається та вода має обов"язково текти шаленним напором шо чути на всю хату.(його то розслабляє........,забила би,бо ненавиджу як шумить так голосно вода!!)це ше не кінець....приходить з роботи і ситуація повторюється,доти доки не закінчеться тепла вода:8: я ходжу і виключаю ту воду,а воно зараза,знов її включає. треба лічильники підключити:xaxa:

• Подобається Подобається x 16
  6. Angel

Angel Well-Known Member

ага,ше......мій чоловік має якусь "хворобу"на чистоті.як мій день починається з того шо встаю і скоренько-скоренько починаю шось прибирати,піднімати мити пилісосити і так з переривами,а він вечером приходить і каже: а чому в хаті не прибрано? ну совість є,питається!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 14
  7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Нагадали мені. В нас теж буває, що як десь ідемо, а особливо поспішаємо і я не тримаюсь за нього, то рахуйте, що мене нема...
    Так, пригадується особливо такий випадок. Ми з малою їхали візочком до церкви і запізнювались. Чоловік везе візочок, відповідно, я не маю за що триматись, летимо. Чоловік метрів за два попереду, а я ззаду добігаю як песик...І тут шпортаюсь, розпласталась пляцком на землі, а чоловік...вже на десять метрів попереду:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 16
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А ви тепер окрему тему створіть про свого чоловіка! :xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ще маю одну історію: в мого чоловіка був такий період (ДОООООВГИЙ-десь 2 роки),що він на кожне моє запитання відповідав 8 (вісім)...не подумайте,він не був якимось "малалєткою",йому на той час було 28 років.....і коли я,нарешті,зареєструвалась на ДП-цифру 8 до ніку додала автоматично 8:xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Олин чоловіка родич добігав якось з жінкою до тролейбусу. Жінка перечепилась і впала. Чоловік не бачить і біжучи далі каже "Якась жінка впала але не маю часу підняти бо тролейбус втече":xaxa:

• Подобається Подобається x 15
  11. Jarina

Jarina Well-Known Member

а в мого просто манія на порядочок....Ну не може все бути ідеально, якщо є дитина в хаті! А, нє!!!!!! То ти не там положила, то не на місці......Ну капець!!! Та візьми і сам переложи!!!!! Добре, що його речі можуть бути не на своїх місцях, то нормально, бо він чоловік......Прибила би!!!!!

• Подобається Подобається x 15
  12. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Стаю, я сьогодні зранку, правда, то сильно сказано, в 10.30:), а мій чоловік читає дану тему, спочатку думаю забила би, але він такий чемний зробився:), казав, що буде виправлятися, побачимо на скільки його стане.
    Ну і ще почитавши дану тему, казав Яськи Березневої чоловіка на пиво просити, бо знайшов споріднену душу:)

• Подобається Подобається x 17
  13. lapocka

lapocka Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  14. Jarina

Jarina Well-Known Member

......я майже цілий тиждень хворую...кашель шалений, маска писок вже запарила, мала нервується....і нічого, мусиш все встигати. А сьогодні коханий пару раз покашляв і...все! Зроби чайочок, подай хустинку, я хвориииий! Ну, блін, прибила би, то я не хвора, а він дууууже хворий

• Подобається Подобається x 18
  15. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ага, в мого те саме! Я з температурою і гуляю, і їсти, і прибирати і... (самі знаєте). А він кашельнув і зразу до ЛОРа. Приходить, каже: "В мене хронічний гайморит і перегородка там якась крива - треба операцію робити". Кажу, йди і роби. "Гайморит" назавтра пройшов, але як він його лікував, треба було бачити - пшоно варив, на мішковину і до носа, а так 8 разів на день. А на дітей у нього терпцю нема.

• Подобається Подобається x 19
  16. odree

odree Well-Known Member

мушу вилити душу
    йому мали на мою картку перекинути гроші. попросив картку сходити перевірити. не думала що доросла людина не може запам"ятати 4 цифри.... задрочив банкомат. картку блоковано і залишено в банкоматі. ну не йопрст... тепер мені добавилося додаткового клопоту.. ну і як тут не забити?

• Подобається Подобається x 24
  17. Балеринка

Балеринка Well-Known Member

Ууу...болюча тема. Фактично проти коханого не попру з шкарпетками і сковорідками, бо досвіду "життя разом" у нас не було, як такого...
    Зате, спершу страшенно дратувалась через оті дзвіночки (як вже було сказано), мене кидало то в жар, то в холод. Здавалось, що я під наглядом "товариша Петренка", потім думала, що це ревнощі якісь...Тепер кожен дзвінок чекаю з нетерпінням, коли там моє сонце зателефонує =)
    От, за ревнощі - вбилам би! І то не тільки за ревнощі до якихось там мужчин, а до найкращих друзів. І ти йому спробуй поясни, чому ти так себе поводиш, а не інак.
    За питання: "Ти ще довго?" підсмажилам би в казанку з смолою)) Вже так склалось, що я зовсім непунктуальна. І годинник в мене спішить, але й далі спізнююсь. Всі звикли, тільки коханий завжди думає, що це я спеціяльно. Ну ви бачили таке?
    А загалом, я його дуже люблю, і терплю всі ті звички. Хоча...може це поки що... =)

• Подобається Подобається x 11
  18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я нині зранку свого малом не забила в буквальному розумінні того слова. Почав мені комедії показувати що він ніде не піде, а треба вже виходити з хати і їхати до церкви. Я йому звернула увагу на те що не можна жінці пакості робити а він мені тут істерить. Тоді я йому так і сказала, у мене є бажання зараз взяти твою голову в руки і сильно гримнути до стіни. :sad:

А потім як робив сніданок то чомусь для різання кобаси йому знадобилось 5 ножів. Поки я смажила яєчка, обертаюсь а на столі 5 ножів запацьканих. Кажу а вони як тут опинились, а він не знаю. УЗЯСЬ!!!!!

• Подобається Подобається x 21
  19. Megan

Megan Well-Known Member

І я мушу вилити душу. В суботу була б точно забила. Їдемо машиною, я за кермом, він збоку, я включаю лівий поворот і чую крик біля себе "ти шо не бачиш що там знак- поворот тільки направо, як тебе вчити їздити, ти за знаками не дивишся, а якби мент був, а штрафи хто буде платити і т.д.". Я йому відповідаю, що якщо я не бачу знака, то ти можеш мені підказати, типу, там знак, будь уважніша, а він мені: "ти маєш все пильнувати, тебе нікуди машиною не можна пускати, тільки в магазин (що за 15м. від нашої хати), і взагалі ти не вмієш їздити".
    В мене тааааке бажання було його прибити, шкода, що руки були зайняті.

• Подобається Подобається x 13
  20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ага. я про себе то саме можу сказат. отак часом почитую і думаю - спробувати виправитися, чи шо? :confused:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.