ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: ЗАбилам би!

А як таки справді того мужа забити, легше стане? :girl_crazy::girl_in_dreams:

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я останнім чусом вчуся не злитися чи перевчати, а не зважати, не звертати уваги... тобто переконую себе, що:
    1. якось же ж жив ТАК без мене і став таким, що я захотіла з ним бути... логічно?
    2. він достатноьо відповідальний, щоб не допустити "фіаско"... що я маю на увазі? от дратує мене ірраціональність його, тим не менше, він завжди умудряється зробити добре і так, як має бути.. ну то все, як не вийде - то буде лише Його вина, то чом нерви собі їстиму?
    3. от ходить в штанах до дір, не перевдягається в хаті, ще щось і ще щось, знову ж таки - доросте і усвідоміть, що мусить якось більш респектабельно виглядати - будже (вже таке помічаю за ним)...

але це лише в мене так, у всіх нас Вони різні і ситуації індивідуальні :girl_curtsey:

3. sofia

sofia миється в бані

а я втомилася.... навчилась не помічати багато чого, рекомендую.......

4. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Ага , я раз думала ,що поїде на тиждень у відрядження , відпочину від його "бзіків". Під кінець дня мені його таааааак бракувало, що ніколи би не подумала.

Воно то так , але ж до спільного життя він ен говорив , що вихідні - то ніч в інтернеті і спання до обіду ? :))) . Що з домашньої одежі роздягається як "Царевна-лягушка" - там штани, тут футболка , під ліжком шкарпетки..... Але вже шкарпетки під ліжко не кладе , бо пару раз , закриваючи диван, затягувала ті шкарпетки під диван :girl_crazy:А він їх потім вишпортував звідти.
    Ну , є речі , на які може і дійсно не варто звертати увагу , але все рівно пускати на "самотек" не треба. Бо моя мама так допустила , що тато став курити на кухні. Правда то йому потім за пару років надоїло , коли кожен рік треба було робити побілку - що називається "дійшло".

5. KNadya

KNadya New Member

У мене те саме, але я собі не беру до голови, жити спокійніше. Звичайно не мовчу, інколи доходить. Але нерви собі не псую, пішла поприбирала і все ОК. Але після 121 разу нагадування бачу, помаленьку виправляється. Можливо від цієї звички не відучу, але не дуже звертаю на це уваги.
    А от за це забилам би. мій не курить. Лафа....

6. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А мій чоловік курить , але лишень по дорозі додому , вдома - відколи завагітніла першим , то навіть на балконі не курить - бо я внюхаю все рівно, і воно мені буде смердіти.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я забила би ТРК Люкс!!:girl_cray::girl_cray: Вчора, тільки почався мультик "Підводна братва", на який дитина чекала тиждень, ті уроди влізли з своїми пиками і лабіринтами:tanksmile::tanksmile: Як такий "крутий" канал, то чого лізете на новий...купіть окремий і транслюйте свої брєдні...І то так постійно влазять.

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

9. TOlka

TOlka New Member

ой, дівчата! Така вже наша доля - приручувати чоловіків. Тільки одне: дуже часто не загрожуйте, що підете до батьків і не повернетесь. Раз за вами прибіжить, другим разом прийде, а на третій плюне і піде шукати не таку моторну))) (не зі свого досвіду:girl_smile:)

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а скільки ви жили разом до дитинки, якщо не секрет?:girl_wink:

11. Liliyah Romanova

То не має значення. Із появою дитини завжди заходять зміни, це є випробуванням для сім*ї, тому й притирання в той період - річ цілковито нормальна. Питання тут треба ставити не про те, скільки жили до появи дитини, а що робили під час вагітності, оскільки вона є часом приготування не лише мами, а й татка також.

Ой ні. З такими речами за всіх дівчат розписуватися не варто. Це доля виключно тих, хто її обрав, бо любить самообманом займатися. Я волію цукор у шафці тримати, а не в мішечку на паску. :girl_crazy:

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

це я прекрасно тепер знаю!:wacko1:

13. Liliyah Romanova

А раніше не знали?
    Власне тому й не рекомендують народжувати дитину, аби "вберегти сім*ю", бо таке народження може сім*ю взагалі наніц розвалити, що вже й відбудовувати не буде з чого.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

та чого ж секрет...до дня народження Романа ми були знайомі 1 рік і 1 місяць, а жили разом 8 місяців )))

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Та от і готувались...тому не до притирань було...щасливий час очікування. Зате тепер взнаємо один одного по повній:girl_impossible:

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

В нашому випадку завдяки Роману створилась сім"я. Шалене захоплення один одним стрімко переросло в "ячейку общества" зі всіма плюсами і мінусами.

15. Liliyah Romanova

Флешко, я не про вас писала, тому навіть не знаю, що відповідати. Я написала загально, безвідносно до осіб.
    Під час вагітності багато жінок відпихають чоловіка від того дару. Під час пологів і після також. А потому жаліються на те, що він відокремився. Тому я й написала, що питати "скільки жили разом" не має сенсу, бо дуже часто зіграють вирішальну роль саме такі нюанси.

Файно, що у вас все файно!!!
    А притирання то перехідне. Потому тільки краще буде. ;)

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

теоретично! а тепер і на власному досвіді!:girl_yes:

я чомусь власне про це багато разів задумувалась після народження дитини....така подія підносить великі випробування навіть для дуже міцної сімї, то що там казати про сімю, яка розпадається або вже й розпалась...... Я думаю що ще жодна жінка дитиною не втримала біля себе чоловіка в "щасливому" шлюбі...

17. Liliyah Romanova

:girl_crazy: Марусь, ти чого?
    Як на мене, то різні речі й говорити таке, увіковічнюючи в нетрях, не варто.
    Жінка не живе виключно чоловіком, то правда. Але Посиденьки - не конкурент, а гарантія позитивного настрою, маси ідей та задоволення потреби спілкування, як в жінок є дуже гострою.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ну рідніший може то неправильне слово але часами людині треба просто подивитись в нет і щось собі пошукати, або почитати... це своєрідне таке оновлення сил.
    А коли за тобою постійно ходять і дзямаять що щось треба зробити поки самі вилежуються на дивані, то й вирветься таке слово як - та комп вже кращий за нього.

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ну от, сиджу зараз в свекрів, чекаю чоловіка. казав, до 7 справиться.тепер передзвонив, що щойно виїхав до клієнта, так що раніше 9 не буде!то певне через той футбол, а в мене дома кіт чекає!

20. Liliyah Romanova

Ну так і я про це. У тому й позитив посиденьок власне.
    А оце вже не варто ніде увіковічнювати. Подумати так, сказати комусь - теж можна, писати - як на мене ризик, бо рано чи пізно про таке шкодуєш.

Статус теми:
Закрита.