ЗАбилам би!

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Певно за те що в його просторі 5хв можуть тривати кілька годин...

• Подобається Подобається x 5
  2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ну от скажіть мені чому я з дитиною рік і чотири місяці сиджу вдома і не маю права ніде піти сама? ЖОДНОГО РАЗУ! Навіть просто пройтись. А він може? Сессія-кожен день на пиві. Робота-пиво. Друг приїхав-пиво. А як я збиралась недавно в кінотеатр з подругою піти(вперше за такий період) то зразу нема грошей. Зі мною в кафе-нема грошей. Пішов зараз на пиво, а я така-сяка:cesored: думала що він мене з собою візьме. Таки вб"ю.

• Подобається Подобається x 41
  3. Victi

Victi Well-Known Member

Чи то я така спокійна, чи то така вкохана, але за отой неповний рік ще не знайшла в коханому якоїсь звички, чи повадки, за що ладна б забити була. Може хіба після весілля знов сюди напишу, тільки вже з довгим списком. Життя покаже.

• Подобається Подобається x 9
  4. Улянка

Улянка Well-Known Member

Дай Бог:) Чесно кажучи я не бачила жодної вади в чоловікові до весілля. А тепер:8:

• Подобається Подобається x 6
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Ого! Які ті чоловіки нестерпні. За 2 дні вже 13 сторінок написано! :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol:
    Я колись записала його на мобілку. О 2-ій ночі. Рано йому то пустила. Сміху було. :xaxa::xaxa::xaxa:

Last edited: Feb 26, 2009
    • Подобається Подобається x 16
  6. Андріана

Андріана Well-Known Member

я теж таке робила, а толку:umbrage:? окрім посміятися:)

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Колись читала,що чоловiки чують гiрше за жiнок,те що нам заголосно,iм в сам раз :)[/QUOTE]

Блін... а мій навпаки:xaxa: Я включу звук на "10" поділок, а він на "5" включає...після довгих вияснювань хто глухий, а хто нє, включаєм на "7-8"

Last edited: Feb 26, 2009
    • Подобається Подобається x 11
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Та я до того храпу вже була звикла,але тепер малий будиться і я вже маю дует "Ігорчики вквадраті" або "Ірцю-виспишся на тому світі":)

• Подобається Подобається x 8
  9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

А мій хлопець постійно ногою дьоргає...
    Коли спить, просто лежить, за компом...
    Отак баре і стопою крутить за годинниковою стрілкою.
    Я буває, ногою його придержую, а він чуть мене не піднімає, так крутить. Ну і як так можна???

• Подобається Подобається x 3
  10. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене з ногами та ж сама проблема... але роблю так я:o... а мій коханий з цим бореться (безрезультатно!)

11. Loyal

Loyal Well-Known Member

100 % напишеш!!! Хоча, дай тобі, щоб не писала :no:

12. kitka

kitka Well-Known Member

А що робити? Альтернативи нема. Як каже моя кума - "інших на цю планету поки що не завезли":xaxa:.

• Подобається Подобається x 21
  13. Полуничка

пропоную створити тему дивацтв чоловіків. Думаю, цікаво буде провести весело час, читаючи то все. Я ото недавно знайшла цілу статтю на цю тему в одному журналі. Навіть класно називається: З Марсу: присвячується коханим

• Подобається Подобається x 4
  14. Liliyah Romanova

А що заважає написати то все тут?

15. Полуничка

Нічого. Просто тут пишуть про всякі маленькі непорозуміння у сімї і т.д.
    А так, можна було б окремо писати про різні кумедні звички і витівки чоловіків.
    А можна й тут писати...

• Подобається Подобається x 2
  16. Suzi

Suzi Moderator Staff Member

Думала,думала i згадала :) От за шо часом хочеться хоч потриматись за шию,так за вiдкритi дверки в кухонних шафках. Бо я часто в тi дверки головою вдаряюсь :)

• Подобається Подобається x 10
  17. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Ще згадала. У нас спільна ванна+туалет. Так от чоловік якщо іде туди як до ванни, то потім не вимикає за собою світла чомусь. Забувається. Найгірше, що вимикає світло, коли виходить з кімнати, в якій я сиджу, ну або хтось інший (раз так вимкнув світло майстрові, який порався на кухні :xaxa: )
    І ще дратує, коли сварить мене за неліцензійні програми. Але не за самі програми, бо він їх теж деколи вживає, а за те, що я тішусь, що знайшла де скачати щось задарма. Каже, що мені має бути сумно за те, що я не можу цю програмку купити. Мені з цього робиться дуже смішно, а він ображається ще сильніше.
    Ну і ще момент. Він не любить мудріших за себе дівчат, тому мені доводиться прикидатись дурненькою :lol:. Жартую звісно, але деколи роблю вигляд шланга, щоб його потішити :xaxa:

• Подобається Подобається x 24
  18. Liliyah Romanova

Я також. Чоловік каже, що якщо Ліля у щось головою не зацідилась, то день пропав намарне. Правда, я ті дверки сама ж і відкриваю, а він ходить за мною і закриває, бо потім йому ж мене жаліти за чергову ґулю. :xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 14
  19. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

... за які можна й прибити ненароком... або принаймі по голові цокнути...

:)

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну чесно, дівчата, читаю і думю собі, що то все, що ви пишете, мій чоловік би написав про мене:xaxa:
    Ось, наприклад, про хропіння. Він весь час каже, що не встигне заснути, як чує, що я вже солодко сплю:shy::xaxa: Хоч воно ніби більше схоже на сопіння:)
    Горнята він мої постійно відносить після мого "посиденькування" на форумі:xaxa:
    Світло за мною вимикає і сварить, що я не економлю:8:

Ну ви ще трохи понаписуйте і я доскладаю свій список:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 21
Thread Status:
Not open for further replies.