ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hruska

Hruska Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Женічко, в мене така ж проблема. :sad:
    Нерви, на кожному кроці, нерви і зриви...одружені ми тільки пів року але зустрічаємося вже 5 років, також не було такого ніколи, завжди була повага та розуміння, всі захоплювалися нашими гармонійними стосунками, а тепер...:sad:, розумію, що ця криза повязана з браком грошей (до вересня нам треба виплатити дуже велику суму грошей), але боюся, що таке ставлення стане постійним способом життя....:sad:

а як його тато не з таких людей...як це можна виправити? ці сварки? :sad:, цю імпульсивність, нетерплячість...врешті-решт, я також людина і в мене такоє є гордість та небезмежне терпіння....:sad:

2. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

А в нас вилазять гени свекора(рідкісна за....за). Але ми , тобто я зразу "вибиваємо" такі замашки. Найголовніше я боюся старості, якщо він буде такий самий я повішуся......

3. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

Гени свекора- то тяжка річ, сам нічого не може зробити, послухає-послухає, скаже що добре, що так і зробить , а врезультаті --ніц!!! Оце як чую від чоловіка, вислови "буде видно чи побачимо" -хочеться пристукнути чимось , бо дуже вже схоже на слова його тата . Але як то кажу зразу сердиться і починає помаленьку робити.

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

значить мама така була, або близько до того. Люди часто кричать з розпачу коли не знають як інакше сказати або бояться втратити контроль над жінкою чи ситуацією. Тільки он вони не розуміють що отримують протилежний результат.

А моя мама вчора чуть не забила мого чоловіка за те що бавився мячем в хаті. Я то вже до нього взагалі нічого не кажу бо зразу летять обвинувачення і мати в мою сторону, то я мовчала. А він потім на мене дується що йому зробили збоку зауваження. А то що я може мілліон разів просила не бавитись мячем в хаті, то то нуль, то можна ігнорувати а вже як йому зі сторони роблять зауваження то я вже погана така, що за нього не заступилась. А в такій ситуації не буду.

5. Відповідь: ЗАбилам би!

Як тільки маю якусь роботу на кухні,випливають мій чоловік(дома цілий день,бо на пенсії) і зразу йому конче треба бути на тій кухні і о я(!!!!) йому кручуся (!!!) під ногами і купа нервів з цього приводу!!!Забила би і все!!!А розбив мою улюблену салатничку і звинувачував мене(а мене взагалі дома не було!),що то я не так поставила!!!Забила би і все!!!..............але жалько........ще трохи потерплю...:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

6. Unicornio

Unicornio New Member

Свого коханого люблю страшно:girl_in_love: і, як дивитися крізь пальці, то просто ідеальний чоловік... але, як ті пальці заберу...ну то точно, забити готоваа головне, що за пусті дрібниці...:girl_crazy:: за "зараз", коли треба "вже", за зауваження, що мої речі не там стоять, де треба, за те,що, ніколи не прибере відро з водою з ванни, бо то, бачите, Я підлогу мила і митися хоче, і чекає, поки я відро приберу...:aggressive::aggressive: За те, що як дується на мене - то, демонстративно, йде в іншу кімнату і читає там книжку, а я сама, з малими, маю собі раду дати...та щей справ по-хаті поробити...а він, бачите, дується собі... За те, що, як залазить в комп, або телик-то втрачає зв"язок із навколишнім світом, а потім ображається, що я на нього кричу...(а те, що я разів з 10 до того кликала-то не чув:suicide:), за те, що все треба розсмоктати і по поличках розкласти...а через день все те саме перепитує... за фразу: "Ти мені такого не казала, ти то комусь другому казала, а думаєш, що мені..." За те, що каже, що йому все добре, але всім своїм виглядом показує, що то не є так і треба пів години з нього витягувати все... За те, що дується на мене, а я не знаю "Чого" і не скаже... оу...ніьи, наразі, все.... ще, як щось надумаю, то додам...
    Ну...дай мені, Боже, сили, щоб подовше не забирати ті пальці...:girl_in_dreams:

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Прочитала допис Unicornio, якби вона була не з Тернополя, а зі Львова, подумала б, що то дружина мого чоловіка:) Один до одного! Чи то таких "оригінальних" багато?

8. Molecule

Molecule New Member

Сьогодні гріла суп два рази...а він біля компютера говорить мені: "зараз"....під ліжком знайшла пару шкарпетків( він кожен раз вибирає нові схованки для них).....І невже так важко опустити кришку у туалеті?....І що ж, все одно люблю його:girl_in_love:

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А я свого сьогодні готова вбити. Пішов на той дурнуватий футбол на стадіон (Карпати-Дніпро).Прийшов "темна ніч", бо бачите наші перемогли. Можна подумати якби вони прграли він би прийшов тверезий. Мало того , що прийшов веселий то ще мені розказує про гол, про суддю................................ То якраз, що мені не хватало в Вербну неділю.

10. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

На жаль чи то на щастя дуууууууууууууууже багато. Мій чоловік теж в ту групу входить.
    От сьогодні хочеться його вбити за тещо вже дві години вилежуться в ванні, а пішов приймати душ.

11. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

tanchyk, А мій нині пішов колегу зустрічати ... Я ще пару днів казала - маєш два вихідні , і поза домом їх проведеш. Клявся , чуть п"яткою в груди не бився - та зустріч тільки на три години . В результаті = півдня , амбре від пива таке , що на два метри до мене не підходить . Ну для чого говорити наперед неправду ? Адже знає, що пару годинами не обійдеться.....

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

ну, по великому рахунку, то не тільки він про то знав, ви теж наперед були в тому впенені :)

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині не маю за що вбивати свого.

14. natka75

natka75 Well-Known Member

15. Христя

Христя Well-Known Member

попросила свого "дорогого" щоб купив рибу в магазині,він мені я вертатися не буду, бо магазин вже пройшов, підеш і купиш сама а я вже майже коло дому, ну думаю най буде, чекаю 30 хв. немає мого чуда, дзвоню, а він пішов з мамцьою своєю телефон їй вибирати і ноги не болять вертатися і бажання появилося, до магазину з телефонами набагато дальше вертатися ніж до продуктового, ну курча мать як мене вже то замахалоколи мама прикаже то летить як підпалений

16. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Мій мені картинку прислав з когось напевне здер на сайті, нічого сам на придумає, ну забилаб і все. Але всерівно приємно.

17. kukusya

kukusya Well-Known Member

А я сьогодні,ну просто,закіпаю:ireful1:.хоча історія почалась вчора ввечері. Коханий сказав, що буде пізніше,і пропав.Не відповідав на прохання передзвонити, на дзвінки,смски.Оказалось начальник всіх зібрав на п"янку до дому.А мені не можна було сказати!попередити!:Люба я до начальника,буду пізно,не чекай,не грій їсти! Нє,як же він за столом буде по телефону при всіх мені це пояснювати?!То дуууууже дратує,але вчора я трималась, сьогодні пішла в атаку 7 пропущених!:girl_blum:і і після всього вислуханого,що на нього посипалось з його вини,:cesored: коханий каже:" Ти шо не виспалась"Нема слів:cesored:ЗАБИЛАМ БИ!

18. Shine

Shine New Member

Як мені це знайоме...:girl_in_dreams:Співчуваю...

19. mazyr

mazyr Well-Known Member

а мій деколи про таке може зовсім не попередити. А ти дура сиди собі і переживай!!!
    Я ніколи не ляжу спати поки його немає. І так в нас заведено коли він приходить вечеря вже має бути на столі.
    А мій скаже - я гроші заробляв......
    А ось за що я б .... Коханий щоранку обливається. Вся процедура повинна проходити на вулиці і на землі. Так ось, оскільки ми живемо у Винниках і ,особливо у дощову погоду, коли він собі перейдеться через весь коридор і кухню до ванни, БОСИМИ НОГАМИ!!!!, УЯВІТЬ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ХАТІ. І дуже рідко буває таке, щоб він за собою витер.
    І ще одна причина, що я б притовкла. У нього така дурнувата звичка включати телефон на безшумний режим. І коли дуже треба до нього додзвонитись він звичайно, що не чує. ЗАБИЛА Б

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і в мене така звичка є....то вже за то мене готові забити муж, родина і друзі

Статус теми:
Закрита.