ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

:ninja:Про чоловіка і дівок:ninja:
    Колись як Тані було років три, то мій чоловік з моїм братом і племінником занадились обкатувати нову машину (ми тоді тільки купили). Ну я відправляла з ними Таню. І от одного разу йдемо втрьох по вулиці, свято якесь, людей багато і Таня видає: "Глянь, тату, яка лялечка!Прямо цьом! То тобі не курка общипана!"
    Обкатка машини на цьому завершилась....:):):)

• Подобається Подобається x 49
  2. kati

kati Well-Known Member

:eek::eek::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  3. Олюська

Олюська Well-Known Member

О, а це особлива тема... Я вже звикла:)

• Подобається Подобається x 4
  4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Після першого року подружнього життя от би список накатала, а зараз чи склероз почав розвиватися, чи я стала спокійніше реагувати на дії свого чоловіка.

• Подобається Подобається x 15
  5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Чоловіка за порожні пакетики з-під ковбаси або сиру в холодильнику:ninja:

П.С. Брат робить так: лишає маленький кусочок у пакетику - "я ж не все з*їв, і пакетик не порожній":ninja: Два зайці за одним махом:xaxa:

• Подобається Подобається x 22
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ви йому дайте ліктем в вухо, а як він збудиться то зробіть вигляд що ви спите і не розумієте що сталось.:xaxa:

• Подобається Подобається x 14
  7. Маруся-мама

А я за інших дівок не переживаю. Він хоч і хизується перед іншими жінками, там старається показати що він щось може але я на то не реагую той йому стало нецікаво це робити.
    До їжі він також був вибредливий, то не їм, тамто не їм, кожен день має бути свіжа зупка, ітд ітп. Зараз їсть все що бачить. Часами там скаже що він б хотів там пирогів чи голубців, то я йому сказала - стань і зроби. Стає і робить на нас всіх. Часами невдається йому, але я йому даю можливість аби сам робив. Як кажуть американці встав руки там де твій язик, тобто по-нашому, відповідай за свої слова.

Згадала що мене дуже дратує. Коли я щось подаю дитині їсти, особливо Данилові, а він приходить і з порога - він того їсти не буде!!! УУУУУУУУУ!!! Я така на нього зла тоді, точно б забила. Беру його в кімнату і кажу, ти що старий лупнувся головою до підлоги? ти сам його вчиш що він буде їсти а що ні. А потім дивується що наш син нічого не хоче їсти бо йому все не таке.

А ще мене дратує що він дуже голосно слухає телевізор. Пояснюю людині, що чим голосніше ти робиш звук тим гірше ти не чуєш, бо такий слуховий апарат. А він ні. УУУУ!!! Стукнути нема кому.

• Подобається Подобається x 20
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чим більше читаю, тим більше спільного знаходжу :)
    Мій крім пакетиків любить порожні тарілки залишати - от візьме дві останні котлети, а тарілка так і морозиться собі

• Подобається Подобається x 12
  9. Маруся-мама

Це напевне новий спосіб стерилізації: тарілка морозиться - мікроби мерзнуть.:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мій у Бутсі.але я йому ніц про Ваш Хеттрік не скажу, бо ще присяде на то!!:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А ще мене дратує що він дуже голосно слухає телевізор. [/QUOTE]

Колись читала,що чоловiки чують гiрше за жiнок,те що нам заголосно,iм в сам раз :)

• Подобається Подобається x 6
  12. lapocka

lapocka Well-Known Member

А я за особливий спосіб чищення взуття, кремом по брудному натер, і все чистеньке .........УХ!!:tanksmile:
    І ще чомусь після миття посуду завжди якусь річ залишає в умивальнику, то горнятко,то каструльку, то виделку на розплодок чи що:confused:

• Подобається Подобається x 16
  13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Прочитала декілька перших сторінок, то сміялася, але зрозуміла, що в чоловіків є стільки спільного :)
    Не знаю, чи забилам би, але мене просто виводить фраза "А моя бабуля робить це так-то, і в неї то виходить таким-то". Хоча дуже преємно, коли каже, що щось я готую смачніше, ніж бабуля. Це вершина мого щастя як дружини-кулінара :)
    За шкарпекти чи брудну сорочку не буду навіть говорити :shutup::feminist:

• Подобається Подобається x 12
  14. мамочка

мамочка Well-Known Member

напевно жодна тема не розвивалась такими темпами як "забилам би!"
    за 1 добу 10 сторінок!!!!!!!!!

я забилам би за мстивість:ninja:
    як шось трохи ображений, то вже і ложку не подасть, і телевізор на всю гучність, і сарказм у кожній відповіді на просте запитання....

"я мстю і мстя моя страшна":n::n::n:

• Подобається Подобається x 24
  15. Ірена

Ірена Well-Known Member

як починає поучати, то забилам би!!! ну ніхто неможе переплюнути його такого премудрого!
    а ще забила би за куриво на кухні... мені вже дим вухами йде... а яще когось народити хочу.... і не доходить:confused:

• Подобається Подобається x 20
  16. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

... за впертість телячу. Ніякі раціональні докази не допомагають :cesored:
    І розуміє, що не правий, а на свому стоїть до кінця, ще й сперечається до піни з рота:cesored::tanksmile:
    О, ще згадала: за пунктуальну з'яву свою на усіх забавах, хвилина-в-хвилину, зовсім не галицька риса. А від господарів як часом не зручно буває :ninja:

• Подобається Подобається x 16
  17. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

за 2 дні - 12 сторінок... йой шо то сі творить:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

та я сама можу сторінок з 12 написати про свого:)
    добре, що ми можемо тим поділитися, то аж легше стає)))

• Подобається Подобається x 8
  19. Melisa

Melisa Well-Known Member

Забилам би за те що взуває мешти в коридорі, а зашнуровувати іх їде на кухню залишаючи за собою брудні сліди. А потім так невинно оглядаються: Тоя зробив чи ти вже тиждень не підмітала" І так кожен день Вдусилам би!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 14
  20. Женічка

Женічка Well-Known Member

а я би вже забила свого!!!!!!!!!!!!! тут і зараз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    він мені заявив, ну не прямим текстом, але смисл такий, що то я не догледіла дитину і вона через мене впала і тепер так мучиться з ножкою!!!!!!!!!!!!!! це ж яким треба бути козлом, вибачайте дівчатка.............
    найлекше на когось вину спихнути!!!!!! аж руки чешуться і зуби зі злості зжимаються!!!!!!!!!
    забилам би!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 23
Статус теми:
Закрита.