ЗАбилам би!

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

І стукнути, і ще й переїхати танком, на всяк випадок :tanksmile: Слухайте, вони що всі такі? У нас теж саме! Позавчора мені витикнули, що я два дні була вдома і не попилососила, і їсти не зварила. Не важно, що я пилососила, а мала потім печенько розкришила по всій підлозі, бо вона "їсти варила", а мене викликали на роботу і я похапцем зібрала її відвезла до мами і, ясне діло, що не встигла нічого доробити! А як він вдома, то...ой, навіть не хочу казати, бо не те що забити хочеться,а так, щоб "навєрняка!":ninja:танчиком, танчиком:girl_crazy:

2. Відповідь: ЗАбилам би!

Забила би зате,що п*є чай,бере 2 чашки,переливає з однієї в другу"щоб не було гаряче",лишає чашки на столі,потім знов п*є чай,і знов 2 чашки на столі і знов...Після роботи мене зустрічає армада чашок на столі!!!А поставити на місце слабо?Поховаю всі!!!

3. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

О, це зі свіженького:girl_devil:Завівся в мене підлий вірусяка-троян. Коханий це все видалив, і поставив мені нову вінду. Аж я згадала , що в мене на одному диску була ціла купище фотографій і музики. Питаю - ти то зкопіював ? Відповідає - я його не чіпав. Я ще раз перепитую , відповідь - аналогічна. Після п"ятого розпитування і уточнюючого запитання , виявилось , що все має бути в мене на комп"ютері . Ну скажи то зразу ! Знає, що в моїй голові скоріше банківські рахунки 14-значні вспливуть , чим я догадаюсь що він має на увазі. А пояснити не може - бо думає, що всі мають знати те, що він чотири роки вчив в Політесі і потім ще десять років на роботі щось нове дізнавався.
    Ну не дати в монітор ????

4. Hruska

Hruska Well-Known Member

О...скандалом...:girl_crazy:, то ще слабо сказано.:girl_cray:
    От сьогодні прийшов мені на допомогу один хлопчик, разом працюємо ...все так гарно пояснив, розказав, мою 1С-ку не зачіпав, а так лиш все почистив, що я при потребі могла розкрити програму і доробити, що треба. Миле діло було, ніхто не піджартовувався надімною, не робив з мене "зелепуха" в тих справах.
    Але ж, як щось спитаю в коханого, то лиш чую - "Христя, 21 століття на дворі". :girl_cray:
    Ех, хтось там про танка згадував....

5. Відповідь: ЗАбилам би!

Дівчата!Ви не повірите!Приповзаю додому з роботи,і мені чоловік показує,що всі чашки на місці!!!Очевидное-невероятное!!!Щось в лісі здохло величезне!!!Але це вже,мабуть у вихвалялки...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

7. Mamusya

О, я те ж саме хотіла запитати :girl_haha: То він мабуть вирішив вам подарунок зробити на 23 лютого. Ви часом в армії не служите ? :haha:)
    Попросила нині свого коханого зранку збігати в магазин і купити манки. Бо з малим, який кашляє, не дуже кудись хочеться йти. А він відповідає - я не піду, бо спізнюсь на роботу! При цьому він сидів на дивані 10 хвилин . Питаю- чого сидиш, за той час можна було би сходити , бо я потім не буду мати на кого лишити дитину , він відповів, що НАСТРОЮЄТЬСЯ на робочий день !
    І які цензурні слова тут можна використати ???:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

Читаю я ваші дописи і майже в кожному в якійсь мірі впізнаю свого ненаглядного. Але найбльше, що мене доводить до "сказу" - це його розкадання і затикання всього своїми шкарпетками, інколи все гарненько приберу і коли приходять гості я в самий не підходящий час знаходжу шкарпетку десь заникану. Нє, ну не дати по одному місцю (по носі) тою шкарпеткою?!:girl_devil: А ще мене дико нервує те, що коли ми поїмо і я скажу помити посуд, то спочатку чую такі слова :" Ну добре, знай моє добре серце". Це ж він мені велику ласку робить. А після того йде таке питання:" А за тобою тарілку теж мити?" Ну чесне слово, певно якщо помиє мою тарілку, то руки відваляться:girl_feminist:

9. Mamusya

На моє прохання помити посуд мій коханий каже, що помиє завтра ввечері - сьогоднішню причому ! На аргумент, що до завтрашнього вечора в умивальнику буде Еверест з посуди , каже - ну то помий ! А то , що в мене болить спина жахливо і хвора дитина на руках - в буквальному сенсі , йому байдуже.
    Звичайні сімейні будні:girl_curtsey:

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Як мені так кажуть, я не правдуюся більше, бо тоді дійсно скаже, аби я мила, раз мені горить. Хочете, аби він мив, приставайте на його пропозицію. А спина і решта... ну то тим більше до завтра можна почекати. Я й по три дні чекаю. Мені не шкодить. :xaxa:

11. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

а мій коханий дуже любить сам їсти. (я до такого не звикла, бо в мене вся сімя збирається за вечерею або коли всі дома є, а по одинці ніхто не їсть.)але мене аж калатає від того. це як виходить, шо я не гідна з ним за одним столом їсти:girl_crazy:

12. Alonka

Alonka New Member

Терпіти не можу, як він мене по 3 рази про одне й те саме питається, а як я починаю говорити не слухає, а потім знову питає, або каже ти такого не казала:ireful1:
    Ставить годинник(телевізор) на годину раніше ніж треба вставати, і не чує його, а я мучусь)))
    А ще, як можна в туалеті по пів години сидіти, а потім казати я на роботу спізнивсь:aggressive:

13. Ворон

Ворон Well-Known Member

Ви у нього закохані... :)

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вам треба до мого мужа з цим питанням звернутись, бо я власне роблю так само. Він бідака будиться а я виключу «будільнік» і знову засинаю. А він вже бідака крутиться але не встає, все чекає коли я перша встану. Йому нераз довго приходиться чекати, так що він не витримує тої лихої долі і йде дітисок будити.:girl_haha:

А я свого нині майже забила, так ся на нього взлостила що ми аж в доганялки по-хаті бігали бо так його стукнути хотілось чимось ну ДУЖЕ тяжким, ось як качалкою яка у мене постійно в руках.:girl_crazy:
    Ну бо скажіть мені де у людини совість як він надивившись як у великої пані три покоївки прибирають хату каже мені, що я маю працювати як ось ці троє... он правда я ОДНА! А він пан, ба навіть не богач, а просто село Вікно в Америку. (йой... я просто дуже змучена і зла):girl_sad:

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то ви хоч одна мучитесь, а в нас ще й дитина будиться! ледве в 6 ранку її присплю, як пів сьомої починаєтся його війна з будильником який дзвонить по 5 раз що 15хвилин! ну як тут не забити???

16. Liliyah Romanova

А пояснювали, наскільки для вас це важливо і як ви це сприймаєте? Бо йому то не дико, вочевидь, звик до такого. А якщо звик, то вашої позиції не побачить, поки не покажете.

17. Viktorina

Viktorina New Member

ЗАбилам би!:girl_devil: Позавчора мій ненаглядний подзвонив, що до вечора буде вдома (був у відрядженні), я чекаю...чекаю...нема...нема...ні його ні дзвінка.
    Дзвоню сама ,і що ви думаєте, він затримується і буде завтра ,ну не можна хоч передзвонити.:girl_emo:Приїхав ніби нічого не сталося,все добре,всім весело...:girl_crazy:
    А про те , що інколи за свої поступки треба вибачатися ,то у його правилах неееема,каже - а що вибачення щось міняє.:umbrage:

18. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

І я так роблю, ставлю на пів години раніше ніж треба вставати,а потім по п"ять хвилин ставлю "дрімота" як добре що мій не будиться, а то б получила!! :girl_in_dreams:

19. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

ми вже про це говорили, але людина в один момент не зміниться. я його по трошки привчаю(ми разом не живемо), тому цей процес дуже повільний. а ше я йому кажу: найбільший прояв любові у тварин - коли вони діляться їжею.

20. Liliyah Romanova

О, нас тут таких багато. :girl_haha: А мій не будиться ніби, але з ліжка може легенько випхати. :lol:
    :girl_crazy: А чоловіки таке нормально сприймають? Мені би їсти перехотілося. :xaxa:

Thread Status:
Not open for further replies.