ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

нє, мій навпаки спати довго не любить... то скоріше б забила за те, що мене будить, і за те, що пізно лягає, бо я тоді невиспана!

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я колись навмисно для експерименту не будила - вийшло 18 годин безперервного сну! :)
    Для справедливості мушу сказати, що спати ми йдемо пізно, а на роботу підриваємося рано, тому нічого дивного, що у вихідні він може спати довго (а хто мені винен, що можу спати максимум до 9-10 ранку, навіть якщо спати пішла у 3 ночі?). Я вже давно перестала звертати увагу.
    Єдиною людиною, яку це хвилює, є свекруха, яка вважає своїм святим обов"язком зателефонувати у неділю рано "для провєркі связі" і дати мені зрозуміти, що я неправильно виховую чоловіка. :girl_mad:

3. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

а мене нервуєте що як тільки приходить додому після роботи-подай,донеси,прибери і прмий посуд.Бо він наробився а я ,бачте,дома з дитиною сижу і нічого не роблю цілий день:girl_devil:
    Правда сама винна бо розбалу вала на початку сімейного життя-а не треба було.Радили досвідчені сім"янинки-не принось тапочки в зубах-бо привикне-не послухала бо"мене не важко а йому приємно".Тепер маю:sad:

4. amurka

amurka New Member

як я вас розумію.....ну точно як про мого!!!аж смішно))

5. bzova

bzova Active Member

аналогічно! треба залишати їх з малими на хоч один десь - іхай собі дають раду, наварять істи всіже мініму 3 рази, поприбирають, постірають, ще у вечерю не вмікро надігріта подадуть! але де так- не дійде, зрозуміють що їх було важко, а не те, що нам буваєвашко! і це сумно!

6. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

О, яка знайома ситуація. Я в неділю мала забаву з одногрупниками. Кажу своєму - почисть бульби, я ребра стушила , а на вечерю зваріть собі банячок свіженько бульбочки. Добре ! ТО було в третій годині дня. Звоню в дев"ятій вечора з ресторану - питаю, як повечеряли , так він відповідає, що бульба тільки вариться ! Вони бачите , їсти н ехотіли. А малий на задньому фоні кричить - " Дай ам !" . Як виявилось , малий не давав йому нічого робити. От тепер він мене зрозумів, як можна чистити малий баняк картоплі дві години.

О, а ми живем зі свекрухою. То якщо зранку Богдан кричить , то з її кімнати чути вимучені зітхання - мол, в неділю , і то не дадуть відпочити .
    А мого мужа в неділю чи в суботу витягнути з ліжка зранку тоже нереально. Він включає телевізор , шукає канал з мультиками (спєцом так робить, щоб мати відмазку- з дитиною дивлюсь мультики), до 11 з ліжка не злізе. Хоть би там стріляло чи в животі кишки марша грали

7. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

я терпіти не можу, коли люди ображаються не знати за шо, а коли ти їх питаєшся, то кажуть, шо все "нормально".або ображаються місяцями. невже не можна прямо сказати: я на тебе образилася(вся), бо ти така-сяка і зробила так то і так. питання б вирішилося і на тому кінець. треба собі життя ускладнити......

8. Hruska

Hruska Well-Known Member

Не, ну забилам би і все...:girl_haha:
    От чесно забилам би просто за те, що коли щось питаюся його з питань компютерних мереж чи шось в цьому роді (він в мене програміс), то він відповідає мені...
    фіксати, багати...або дефолтний лупбек інтерфейс мережі...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Ну де так можна???

9. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

І мій так любить відповісти. Ну дійсно "Забила м би"!

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Та то вони всі такі. Думають, що сидіти з дитиною-то нічого не робити, а вони на роботі бачте сильно втомлюються. Це ще треба подумати, хто більше втомлюється.

10. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я його завжди в асьці питаюся, якщо щось не розумію, пишу ніби то і то мені зявилося, що і як має бути...а він як накатає мені набір іншомовних слів...от і розбери.:girl_cray:
    Не щоб для коханої жінки пояснити, просвітити, то ще злиться і мене темною називає...:girl_cray:
    П.С.: чи то на якісь курси піти? :girl_in_dreams:

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я свого лишала кілька разів, приходжу, а постіль не застелена, посуд не помитий і т.д. Питаюся, чому він нічого не зробив, а він у відповідь: "коли? я ж малим бавився!" А якби я таке сказала?

Я коли йшла в ПБ (за тиждень до пологів), зварила своєму баняк борщу, стушила картоплю з грибами, ну тільки підігрій і все. Приходжу з ПБ - все зіпсулося, ані ложки собі не взяв!!! Йому не хотілося!!! Ну забила б!!!

12. Diamond

Diamond New Member

як я вас всіх розумію! Але, повірте мені, коли ти залишаєшся ввечері сам на сам із собою у пустій квартирі, віддав би все, аби знову будити зранку, готувати вечерю і все інше, але цього вже нема :girl_sad:

13. mazyr

mazyr Well-Known Member

І в мене така ж ситуація. З роботи приходить пізно і любить собі довго посидіти, поїсти. Але сам НЕ ХОЧЕ. І я повинна сидіти допоки він не поїсть, потім помити посуд. А це буває і до 2 ночі. А потім попробуй встань, якщо я явно виражена СОВА, а він може сидіти до півночі, але все одно встане зранку. Це мене добиває!!!!:girl_devil:

14. Diamond

Diamond New Member

Золоті слова!!! Я сама себе переконую щодня так робити, але інколи від злості на тих чоловіків аж підкидає:girl_cray:

15. skystar

skystar Well-Known Member

О, то ви ше хотіли, щоб посуд помив? МІй мудрагелик сказав би: "чи то може я ще й їсти мав наварити?" Я як залишаю, то коли приходжу, то дивлюсь, чи хата ще ціла, бо тож пан з двома дітьми сиділи. А як питаю, щоб б він сказав, якби прийшов додому в такий бардак, і вздрів пустий холодильник, то відповідь проста, як тапок: "ну ти ж жінка!" І як за таке не стукнути?:aggressive:

16. Diamond

Diamond New Member

ось в такі моменти я просто збираюсь и йду гуляти, хай там все горить синім вогнищем!:cool:

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

Мені чоловік таке ще, ттт, не говорив. Але одного разу я сказала свекрові, що міг би ваш син посуду помити, я ж усе не встигаю, а він у відповідь: "а нащо ти заміж виходила?!!!" Його я би точно стукнула!!! Добре, що ми з ними не живемо, ото б веселе життя було б...

18. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

А мені чоловік не дзвонить взагалі, якшо на то нема потреби. Раніше я хотіла писати в цю гілку, бо хотілось забити. А тепер думаю: який він молодець, шо не змушує мене говорити без потреби по телефону. А забити його ітак є за шо, а як нема, то знайдеться,:xaxa:

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Дуже часто маючи чоловіка інформатика доводиться думати про такі курси: то я з власного досвіду кажу: я коли шось прошу пояснити, то завжди закінчується скандалом.

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Забилам би свою свекруху!Чесне слово забилам би!Вона взагалі совість і розум втратила!Взяла привела до себе жити колишню мого мужа!В нас з ним чуть очі на лоба не повилазили!!!І попробуй їй щось скажи,вона у відповідь :"А я внука хочу бачити"!Я знала що вона нам все життя буде псувати але не думала що таким способом.Чоловік туди тепер навіть носа не хоче сунути,навіть якщо щось треба звідти забрати до нас...А я досить того що ніколи в них дома не бувала,але всеодно якось хотілось знайти спільну мову з нею то тепер взагалі відпало бажання.
    І забилам би колишню його!Я раз підняла трубку як вона дзвонила то вона такий скандал закатала мол чого я беру трубку,відповідь моя була коротка і після того більше не дзвонила але всеодно забилам би!І має вже якогось там каваляра і нам спокою разом зі свекрухою не дає.Шляється всюди де не ліньки а того свекруха не баче а я тут така сяка погана!Позабивала би то всьо!

20. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Нема гіршого, як хворий чоловік (температура 37, нежить), всьо можна вмирати, з ліжка ні ногою. І смішно, і забити хочеться:)

Статус теми:
Закрита.