ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Люша

Люша Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

мого від неминучої загибелі від того шкварчання та бризкання рятує, що це сніданок який він готує сам собі кожного ранку, не чіпаючи мене, я краще потім все помию, через годинку другу.

• Подобається Подобається x 2
  2. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

А мій приходить з роботи, зїсть "пів холодильника", я питаю чи на ївся, а він каже, "ну тааак перекусив":girl_devil::girl_devil::girl_devil:

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

то ще таке, якщо витрати на продукти лежать на чоловікові або на обох... бо моя знайома працює в магазині і всі продукти приносить з роботи.. відповідно на то як "чоловік" перекусує - в неї йде практично вся зарплатня... а він їй робить типу "подачки" - дає гроші і вважає, що він повністю забезпечує сімю((

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о, я буквально вчора як гаркнула, що "буш їсти то, що дають або готуй сам!" - то все, чемненький...

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мій хитрющий. Як так скажу піде і сам собі зробить їсти а потім буде нити що я його не годую і він бідний голодний.

А я свого ладна забити за те що він завжди все переводить на себе. Я йому кажу, що я зле чуюсь і мені треба відпочити то він зразу, о ні, то я хворий і іду лягати. І зразу починає сварку аби сказати яка я погана його не розумію і він мусить іти геть з кімнати, прямою дорогою на ліжечко.

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А я не питаю. :)

Нащо провокувати?

7. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

А мій чоловік завжди радиться яку сорочку йому вдіти з самого ранку будить і починається а де та сорочка, а та, а може цю??? Я кажу, що під костюм пасують всі і далі спати, але ж ні як виявляється не всі ця в довжині коротша ніж та, а та має манжети, а у тої комір не такий стандартний. Тоді я вже підлітаю в 7 год і допомагаю, але з такими нервами, тоді він говорить нащо ти встала я б сам щось придумак іди киця ще поспи з пів години!!!!!!!!!

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я питаю, чи перекусив. :lol:

9. Iryha

Iryha Well-Known Member

А я з своїм чоловіком на базар сходити без приколів не можу. Наприклад: міряє мешти продавець запитує, як себе почуваєте? він каже так недуже застудився, кашляю. Всі хто то чує падає зі сміху, продавщиця червоніє.
    А також перед тим ніж щось купити муить обнюхати і обмацати все чи якісне. А особливо туфлі чи невідклєються згинає в двоє немає різниці чи свої чи дитячі. Бачили б ви очі продавця коли він це робить. Затаке б заб...

10. Красотка

Красотка Well-Known Member

А я також не питаю)):girl_haha:. І зранку я стараюсь не заходити на кухню,не хочу бачити ото його готування.:girl_devil::girl_devil: після нього я відмиваю. От у вихідні...мене просто бісить....я на кухню його стараюсь не пускати):girl_crazy:..або скоренько виходжу)).

І ще. Ну чого зранку виходити на роботу так,щоб це чула я і діти. Там гримне,там кашляне,там хтось йому звонить,там ..там...Ми ще спимо зранку!!!!
    Ще один такий...стараюсь робити вигляд що це не бачу. А собі хожду купляти без нього!

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А мене бісить, коли мій починає порядки у холодильнику наводити:girl_devil: Як нападає на нього щось: відкриває і починє нервово ритися по всіх банячках. зазирати під кришечки, терміни придатності роздивлятися.
    І якби те, що тре кидав у смітник, так накладає мені величезну купу мені на столі:girl_devil:
    Щоправда, після мого перебирання більшість завжди знову відправляється до холодильнику:girl_haha:

12. Liliyah Romanova

Йому видається, що він тихо. Справді. Я свого про це питала. :xaxa:
    А мені таке подобається. Я свого Романа все на розвідку в тому плані беру. І якщо є можливість, то посилаю поторгуватися, бо мені Бог такого дару не дав. :girl_haha:

13. Маруся-мама

І мій так мені робить. Це він так мені вказує, що пора прибрати в холодильнику, або в кімнаті. У нього така манера, якщо в кімнаті то все мені скине на ліжко, а я ж на це лягати не буду - отже приберу. Наївний. Як мене заїсть, то просто переставлю в інше місце і крапка.:girl_emo:

Мій повертається пів першої ночі щодня, і тоді зачинає включати світло у всіх кімнатах, ходити шукати свою піжаму чи капці. Тоді у мене сон перебитий а через годину-дві дитина будить і сон мій до нічого.
    То я з того всього йому в великій кімнаті на дивані готую подушку і ковдру.

Останнє редагування: 28 Жовтень 2009
  14. Liliyah Romanova

Усьо покласти на перила при вході. Чи не зувидить?
    Може, транспарант зі стрілкою йому зробити? ПІЖАМА ТУТ - і стрілка вниз. :xaxa:

15. Маруся-мама

Побаче і все зрозуміє. Я йому так і роблю. На видному місці складаю все купкою, що означає - мене не рухати!:girl_haha::girl_haha:

16. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

О,а я вже було подумала,що одна такий клопіт маю:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Прошу,щоб був тихіше,а у відповідь:"Та,куда,ще тихіше?":girl_devil:
    Був період,що думала,що то зі мною не все гаразд,дуже децебели у вухах зависокі,але з часом зрозуміла,що ні.Бо,коли почула від сверухи,що свекр служив у танкових військах,все стало на своє місце:girl_haha:.
    Природою у нас це закладено:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о! і в мене таке - всі сплять, а він як скаже! або в маршрутці - як альокне! я кажу - та тихіше ти, а він мені "я тихіше не вмію.. ну не вмію я говорити шепотом"... гррр....

18. Маруся-мама

Мій ще каже, «у мене голос такий».:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

19. natorella

natorella Well-Known Member

згадала -
    записка від жінки - *Суп на підвіконні. витри..........*

20. Leila

Leila Well-Known Member

А моє чудо, то взагалі ні говорити, ні тихенько щось зробити не може все зі стуком-грюком, так я йому весь час нагадую тихенько, хоч нічого це не допомагає, тільки сам з мене приколюється ну я ж тихенько, ну і що поробиш не вміє він

Статус теми:
Закрита.