ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Треба було відповісти, що Ви візьмете дешевше, хай Вам платить :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Та він і так всі гроші майже мені віддає. Хіба на рибалку лишає собі.

• Подобається Подобається x 2
  3. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

хе, мабуть я єдина в світі кобіта якій байдуже до шкарпеток, поки вони не смердять :) от і поплатилася - дістала претензію шо нічо не роблю по хаті :) блін, аж смішно :)
    мене хіба шо замахує манера одягненим падати на ліжко і посувати ліктем мою периферію (машини стоять поряд, моя зліва, він правша, відповідно килимок моєї миші стає килимком для ліктя :))

• Подобається Подобається x 4
  4. ksjy

ksjy Well-Known Member

мій чоловік--повний бовдур!!!! У НЬОГО ПРИКМЕТА- якщо я знахожусь у кімнаті, то команда за яку він вболіває програє! і от, сиджу я собі тут тихенько, захотіла чаю і йду запитати у нього чи зробити йому і.... якраз в цей момент хтось комусь забив!!! я навіть не зрозуміла що там сталось!!!!!!одним словом, забилам би!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 15
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ось тут з ними не виграєш. коли мій дивиться спорт мені до нього також не можна ані говорити ані навіть дивитись в ту сторону, хоча він не такий заядлий вболівальник

• Подобається Подобається x 4
  6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Коли вже той футбол, нарешті, закінчиться?
    Якась пошесть: чи не щотижня грають:girl_devil:

• Подобається Подобається x 5
  7. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

а я люблю футбол :) а коханий терпіти не може. позаяк зара не маю в межах доступу ні телевізора, ні радіоери (там трансляції), то хіба що батько по асьці переказує :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. ksjy

ksjy Well-Known Member

я не проти футболу!!!!!!!! ні! мені подобається азарт мого чоловіка але... що забагато, то не зовсім ...П.С. там(у футболі) мають бути якісь канікули до весни.

• Подобається Подобається x 2
  9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ви мене розмішили аж до сліз, чесно-пречесно, а ще як уявила собі.......

• Подобається Подобається x 8
  10. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мені всеодно...я беру пару бутилок пива з таранкою, всідаюся біля нього зручніше...і починаю також собі вболівати!!!! :clapping::clapping::clapping:Хай не привикає до того, що я буду лише зациклиною домогосподаркою!!!:girl_curtsey:
    P.S.: надіюсь він не замічає, що я поняття немаю, де "наші", а де "їхні":girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 13
  11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В мене тепер проти хфутболу такий захист- вишивання.тихенько сиджу собі і тільки час від часу можу здригатись від його вболівань!!

• Подобається Подобається x 11
  12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я хочу свому шось зробити коли він думає шо я кухарка:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 10
  13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене теж таке іноді буває, коли він приходить додому в шостій а я в восьмій, сидить і їсть цукерки чи яблука чекаючи щоб йому розігріли їсти...Або я б його прибила коли він починає все нюхати-то в нього звичка з дитинства, в кафе все нюхає, в хаті нюхає, як пес чесне слово, він навіть чай нюхає, а цьоцю Грильяжку аж пересіпує...

• Подобається Подобається x 27
  14. zylia

zylia Member

А я забила би свого, за оте вічне спання. Не повірите- бачить диван і вже позіхає, а тільки приляже і вже спить. і то незважаючи ні на шо. А дитина чекає цілісінькій день - хоче з татом побавитися - а він спати ЗАБИЛа би:girl_haha:

• Подобається Подобається x 13
  15. irys214

irys214 Well-Known Member

:lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 3
  16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А мій футбол не дивиться. Взагалі. Маю інший цирк на дроті - комп"ютер. Он с этим предметом ложится и с этим предметом встает:girl_crazy:. Вічно мушу гавкати, як собака: відірви д...пу від компа і побався з дитиною:girl_devil:!
    Ну забила би:girl_devil:!

• Подобається Подобається x 15
  17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

На щастя, мій чоловік футбол не дивиться, але останні повідомлення навіяли спогад з дитинства, як дідо з татом на пару вболівали.
    Мама рідна! Сидять напружені, як мисливські собаки в очікуванні команди, а потім як зірвуться, і давай рипіти "гооол, гооол!!!!" :radist:Найсмішніше було, коли виникала напружена ситуація, і щось не виходило! - здригалися, зривалися, давали поради і обзивали футболістів. :tanksmile:

• Подобається Подобається x 16
  18. nattsol

nattsol Well-Known Member

мій чоловік постійно до їжі принюхується :) в нього така звичка виробилася після життя в гуртожитку без холодильника - треба ж було якось визначати чи то можна їсти, чи ні :D спочатку мене це дивувало, а зараз я звикла, навіть увагу на це не звертаю :)

маю ще одного знайомого із звичкою обнюхувати все підряд. одного разу знайома купила собі прокладки, так він їх теж з цікавості нюхав :D

• Подобається Подобається x 21
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я довго думала ,чи маю про що написати у цій темі. Згадала лише одне,коли ввечері на запитання "будеш їсти? ",він каже "ні",а після того, як я на кухні помила усе,в тому числі і плиту ,до блиску,він надумує смажити відбивні і картоплю.:girl_devil:І робить усе ,на великому вогні,так,що все шкварчить та бризкає на усі боки :girl_cray:.Рятує його, від неминучої загибелі ,лише,те,що готує він на двох :girl_in_love: :girl_haha:.

• Подобається Подобається x 18
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А що поганого в нюханні чаю? Його ароматами завжди приємно насолодитися. :confused:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.