ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: ЗАбилам би!

в нас все з точністю до навпаки. Вихід -маємо телевізор в іншій кімнаті

• Подобається Подобається x 4
  2. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Добре що хоч на завтра кладе в кошик для брудної білизни, а то в мого пару років назад під ліжком могло нарахуватися пару пар шкарпеток. Я і просила, і сварила, і сама часом прибирала. Потім мені це все надоїло. Прихожу з роботи, почала щось складати, а під ліжком 3 пари шкарпеток... Взяла булавки і причипила до коврика, по одній шкарпетці, над його головою - більше цей гербарій в мене під ліжком не валяється.

• Подобається Подобається x 15
  3. Красотка

Красотка Well-Known Member

А мене ще бісить..ну прямо виводить из себе. Візьме чайну ложку,помішає чай і несе до крана...відкриє кран і полоче 5 хвилин ложку. І те що це не економно йому плювати((((((((((........

• Подобається Подобається x 3
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас також. Хто хоче дивитись телевізор - може собі стелити в великій кімнаті, там аж два дивани є.:girl_haha::girl_haha:

А я свого можу затовкти за те що він використовує на мені всі прийоми моєї мами. Так ніби навмисне або підсвідомо. Влаштовують тут змагання хто швидше Маруську на свою сторону склонить.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 8
  5. irys214

irys214 Well-Known Member

В нас з тим, слава Богу, все ок. Ще ніколи не бачила, щоб він розкидав свої шкарпетки... ще й не попрані... Таку вже він має звичку, після душу обов'язково попрати свої шкарпетки і білизну...
    Але мені певньо тре було віншу гілочку - За що я ЛЮБЛЮ свою половинку :)

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::D:D:D:D:D:D:D
    фраза дня

7. Олька

Олька Well-Known Member

А я би не те що забилам би, а просто ми напевно будем розбігатись! І, вірите, в мене як ніколи немає ні сліз, ні скандалів, просто вже все поперек горла!!!!!!!!!!!!! Я не можу ні їсти, ні спати, а йому все по-боку...в нього все нормально, все підходить! А я вже не можу терпіти! Все!!!!! Мене прорвало!

8. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Олька, У всіх в житті бувають такі моменти, деколи варто їх перечекати - потім, як правило, все налагоджується.

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Олюню, мені аж зле від твого допису стало. Тримайся сонечко!!!

• Подобається Подобається x 2
  10. Bonka

Bonka Well-Known Member

Бачу зі шкарпетками багато в кого проблеми....;)
    Мій чоловік їх кладе під стільчик, де лишає свій одяг.а я потім мушу їх нести в кошик.
    і ніякі погрози не діють :feminist::feminist:

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я б свого забилам би коли сідає в мою машину (я керую) і починає включати-переключати все що бачить. Скільки йому говорю що кондиціонер, зеркало і тд. наставлені так як мені зручно. Не розуміє того ніяк .
    З шкарпетками ніколи проблем нема !

12. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мені так хочеться сюди, щось написати (ну така вже тема кумедна):girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:....і ніщо на думку не приходить...:girl_crazy:
    НЕма до чого придертися...якийсь такий чемний останнім часом...:girl_in_love:тьфу-тьфу...:girl_in_love:щоб не наврочити!!!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 11
  13. skystar

skystar Well-Known Member

Мій шкарпетки не розкидує... (тьху-тьху), зате як переодягається, так в нас вся кімната на новорічну ялинку перетворюється... все (особливо дверки шафи) в гирляндах із штанів, сорочок і светрів. Ну, але за то б не забила... хіба макогоном трохи би поганяла:girl_devil: А от за шо точно колись заб"ю, так то за то шо з роботи приходить (а робота в нього - цілий день за компом і серед компів) дітей поцілує скоренько, мене на кухню вижене їсти накладати і за комп"ютер, бо бачте він цілий день за "своїм, рідненьким не сидів":girl_cray::girl_devil:

Останнє редагування: 14 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  14. demko

demko Well-Known Member

Повезло! ну мій вопшето тоже не розкидає, він їх акуратно вішає під крісло,і вони собі там гарно пахнуть:bad:поки я не занюхаю і не встрою скандал:girl_devil:А з компом та сама ситуація:girl_sad:нічого не бачить сидячи за ним:umbrage:дитина вже два рази чуть шию собі не звернула падаючи з гойдалки, поки татко забавлявся.Ух колись не втримаюсь :aggressive:

• Подобається Подобається x 13
  15. isachka

isachka Well-Known Member

він їх акуратно вішає під крісло,і вони собі там гарно пахнутьпоки я не занюхаю і не встрою скандал
    у мого прекрасного такаж проблема - була, вихід один кошик для речей у ванні і ... умова, на момент прання все, що не в шафі - в пралку без вияснення обставин, після кількох таких зачиток - сам кладе що треба прати і шкарпетки по хті не гуляють

16. Красотка

Красотка Well-Known Member

у всіх одне і те ж...Мені цікаво коли чоловіки жили з батьками ,вони так само робили?)

Останнім часом мене дратує те ,що він стане над тарілкою і соїть так хвилин 5 ,і думає.....що ще собі взяти,де посунути макарон,де не так все має лежати на тарілці його)),і там посипе ,і там ....не можу на таке дивитись.

17. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

То нас двоє. )

І мені нема.

Хоча, може й є. Це, коли керую, а він починає робити зауваження. (На що я відповідаю, що як навчив, так і їду - і конфлікт вичерпано)

18. IceQueen

IceQueen Well-Known Member

Так, справді, шкарпетки в лідерах!
    Ще не можу не погодитись з оцим:
    А якби я регулярно його речі (светри, сорочки, штани, джинсі) сама не складала у шафу, то за тиждень часу, то все б акуратно розкладене(!!!) висіло і лежало де попало: на стільчиках, дивані, кріслі, на дверцятах шафи, на внутрішніх міжкімнатних дверях(!).

• Подобається Подобається x 6
  19. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ха....:girl_crazy:а тут мій коханий "промовчує" - в нашій сімї права маю тільки я...:girl_crazy:
    Сьогодні знову мовчу...."забилам би" не для мене....:girl_in_love:

20. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ага! Сварилася ото на днях, щоб складав за собою речі, то він відповів - нащо йому жінка, як він буде сам за собою складати!!! І пообіцяв найняти собі якусь домогосподиню):girl_haha: Настрашив вовка лісом:girl_crazy:
    Я сказала, що буду тільки рада, і на тому сварка стихла. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.