ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

О! Та ж проблема. Кожен день "Забила би":girl_cray::girl_devil:

• Подобається Подобається x 3
  2. Красотка

Красотка Well-Known Member

Blondo4ka ))
    Тут у всіх що вже великі дітки??
    А то у мене ще малеча..лежати ти просто не можеш))

• Подобається Подобається x 2
  3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Та 3 місяці дитині! Але це не заважає!

• Подобається Подобається x 1
  4. Красотка

Blondo4ka тепер побачила))):girl_smile:. Хай полежить...бо скоро Ваш малюк почне давати татові шпрайса))).

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А 8р. і 3р. це не причина встати з дивана?:girl_wink:

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

А мене страшно нервує, що чоловік не закриває кришку на унітазі.:girl_cray: Але найбільше мене дратує це, коли ми йдемо купати малого (в нас ванна і туалет разом). Чоловік завжди заходить першим і ніколи не закриє ту кришку. Я вже скільки разів просила і не доходить.:girl_mad: Певно як раз стукну тою кришкою то вже запам"ятає :girl_devil:

• Подобається Подобається x 10
  7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мій також вилежується багато а мною попихається, хоча ситуації вдома його самого заставляють злізти з ліжка.

• Подобається Подобається x 5
  8. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

Мій ніколи не вибачається-це так дратує!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у нас нині в хаті було два політичних табори Тягнибока і Вітренко. Мали з чоловіком ідеологічну розмовку.

Я зранку дивилась документальний фільм про УПА, а він прийшов з спортзалу і переключив собі на совєтський фільм про війну... онто вже москаль у мене в хаті.:girl_cray::girl_cray::girl_mad:
    Цікаві йому ті совітські фільми то ней, але виключати мені те що я дивлюсь бо він хоче то вже трошки перебор.:girl_devil::girl_devil:

• Подобається Подобається x 16
  10. irys214

irys214 Well-Known Member

А я думала, що тільки в мене такий. Тільки з роботи прийшов - зразу на диван біля телевізора, бо дуже змучується на роботі. А я не змучена, бо цілий день вдома... фігня, що постійно є якась робота і дитина маленька, ще маю його нагодувати, втомленого пожаліти, вкласти спати. Короче, маю дві дитини в хаті - Забилам би!

• Подобається Подобається x 6
  11. Красотка

Если мужчина только ест,лежит на диване и смотрит телевизор,значит,ему с вами хорошо:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  12. irys214

irys214 Well-Known Member

Ага... Він мені то саме каже.

• Подобається Подобається x 5
  13. Hruska

Hruska Well-Known Member

:y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y:

14. Красотка

А ще мене нервує...коли ввечері зняв шкарпетки і лишає їх на кріслі ,щоб зранку кинути в кошик для прання. Його логіка вражає...цілу ніч лежать. жах...я вже змучилась за ним прибирати.

• Подобається Подобається x 6
  15. дашулька

дашулька Well-Known Member

З тими шкарпетками у мене була розмова коротка-раз попередила,що якщо не кине у кошик,я кину в смітник! не повірив,а треба було... пару раз залишився без шкарпеток-зрозумів й запам*ятав,вот й все!

• Подобається Подобається x 8
  16. Красотка

дашулька
    не доходить...вже через вікно кидала з 5 поверху йому)0 "забув дещо дома"..не доходить:girl_cray:..хоча йому так добре.

17. НАТКА З РОГАТКИ

НАТКА З РОГАТКИ Well-Known Member

• Шкарпетки звичайно на першому місці!:xaxa:
    • Після них іде його улюблена фраза "дивись ось тут плямка" (на шортах, штанах, чи ше чомусь), при чому її навіть невидно тої плямки... Таке враження шо то я її поставила. Від тих слів мене вже таліпає!!!
    • Потім як роблю йому їсти, розказує шо і як повинно в нього на тарілці лежати... Прибила б!:xaxa:
    • Любить грати в гонки і ше якісь там стрілялки на комп"ютері в навушниках, і коли я шось питаю, то відповідь або "чекай, я зараз розіб"юсь", або "Наталя, потім, бо мене зараз вб"ють"..............
      А останнім часом приєднав собі в контакті гру чи то "ресторан", чи "ресторатор", то шоб я не робила, бігає до мене, тягне до комп"ютера, і питає, які йому в ресторані оббої поклеїти і столи поставити...:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 18
  18. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

О, а я забилам би за те
    1) як іноді він зранку мене будить. (Я працюю вдома, а він на 10:00 на роботу йде) Так от, замість ніжних поцілунків - встає, забирає одіяло (холодно!), йде бігом вванну - намочить руки і ХОЛОДНИМИ руками до мене. Пару раз так зробив, то тепер я випригую з ліжка, ще коли він в ванні. :)))
    2) як коханий співає.... після роботи, до роботи, в туалеті. Якби ж хоть слова пісень знав, а то понакручує "всяко-разно" і співає про все що бачить, іноді "репчик", іноді "Несе Галя воду..." Весело...
    А взагалі, він у мене дуже хороший, навіть "відмінний" чоловік!!!!

• Подобається Подобається x 17
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

мій теж співає, і певне має нюх співати саме тоді коли в мене голова після тяжкого робочого дня розколюється. Але я вже звикла тому хай співає мій папугайчик собі на здоров"ячко

• Подобається Подобається x 4
  20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мій вчора прийшов втомлений після хфутболу і каже лягаємо спати,бо я втомлений! а в мене ще Хауса пів серії! а він: Мені телевізор заважає!! на щастя для нього ж дав мені додивитись,інакше: забилам би!!

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.