ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Та щось мене так зачепило... розумію, що то фігня, але як подумаю, що в мене скоро день народження і він щось подібне вчудить, то аж передьоргує! Мене так багато людей вітали, навіть ті з якими я не бачилась купу років, швагро квіти гарнючі подарував, а рідний чоловік забив на мене! Я би так не зробила!

• Подобається Подобається x 5
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

Оль, ну то дурниці, їй-Богу... як дитина мала:girl_smile:
    як вибачився, то вже дутися не треба (бо потім буде думати: вибачайся не вибачайся...)
    і дійсно в якийсь важливий для нього день піди з дівками в запій-загул-дебош і хай шукає потім:girl_haha:

• Подобається Подобається x 4
  3. Halina

Halina Well-Known Member

Та не фігня то! Такі речі залишають шрамчик у душі! І дуже-дуже важко!
    Скільки радості в нашому житті???? І тут ще забувають..... а про іменини інших не бось не забувають...

4. Олька

Олька Well-Known Member

Та він в мене такий, що і не пойме якщо я піду в загул, тобто ніяк не відреагує, про його якісь події він не пам"ятає, я сама нагадую.... не знаю ще як відімщу, але мстя моя буде страшна :girl_devil::girl_crazy: От тоді я заспокоюсь! Кличе мене подружка на вихідні в шацьк, візьму малу і поїду, а йому нічого не скажу, от хай попереживає!:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 1
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

нє... певно, ліпше сказати:" от за те, що ти мене не привітав, сиди на вихідні сам!" повернутися і поїхати.:girl_devil:
    а то ще й не вкурить і з міліціїєю шукатиме:girl_haha:

6. Олька

Олька Well-Known Member

Ой, Ірена, насмішила ти мене!!!! Я не знаю чи він помітить, що нас нема, а ти кажеш з міліцією!!!! Він як втикає в комп, то нехай весь світ почекає! Нє, ну СМС-ку скину звичайно, але точно так постараюсь зробити! Може навчу, що так поступати не можна!

• Подобається Подобається x 7
  7. Зая

Зая Well-Known Member

Спочатку не туда написала.А я чрловіка просила мені перед роботою збігати в аптеку і купити якогось колдрекса-якже... вже купив... прям біжить,пофігу що не можу навіть обід зробити,голова болить жах.

Останнє редагування: 28 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  8. Maryna

Maryna миється в бані

Мене дратує,коли я щось роблю на кухні,кухня в нас маленька,чоловік приходить і починає щось шукати собі їсти.І ще мене дратує,особливо на вихідних,коли чоловік переодягається по декілька раз на день,і ті всі футболки,штани по всій хаті,навіть в ліжечку в малої.

• Подобається Подобається x 2
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Вбило наповал...
    Олю, то ти на нього вже наперед зла? Є така байка про цигана, що жінку наперед бив, аби послушна була. :xaxa:

А ще ситуацію одну читала в одній файній книжечці...
    Чоловік мовчить, а жінка...
    питає його:
    як тобі моя нова зачіска?
    чому ти мовчиш?
    чому ти нічого не кажеш?
    я тобі вже не подобаюся?
    ти мене вже, мабуть, і не любиш зовсім?
    у тебе, напевно, є інша?
    точно, є інша, того ти мовчиш і мене не помічаєш!!!
    ти що, тепер зі мною розведешся??
    ти вже напевно й документи заніс?
    ти до тої іншої перебираєшся???
    і в сльози...

Воно кумедно зі сторони виглядає, але ми часто так "заговорюємо тишу", вголос чи подумки... Не треба наперед журитися, бо що то дасть? ;)

• Подобається Подобається x 7
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також така. А чоловік цього не розуміє. Він мене дуже ревнує до компютера і вважає що у мене є набагато краще заняття (он наприклад слухати його повчання) а ніж сидіти на форумі, для прикладу.

Може треба подумати а як би його «недоліки» для себе використати. Скажіть йому, он я на своє день народження планую таке і таке. Як б мені було приємно якби ти до нас приєднався. Побачите як відреагує. Може і справді не почує, може і справді треба буде поїхати кудись самій... чи ще щось подібне. Але це не страшно. Це все поправимо.

А як не справцює ваша мстя?

• Подобається Подобається x 6
  11. Liliyah Romanova

Буде ще більша злість і образи... і неусвідомлення того, що "ламать не строіть"...

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ой правда... поламати, образитись і надутись це легше всього. Гримнути дверима і сказати я тебе більше не люблю і бачити не хочу. Але он змовчати і подумати як зробити добре для обох це справді тяжко.

Щоб не дуже офтопити. Вчора думала що стукну свого коханого. Ми сиділи в їдальні і говорили з мамою і її коліжанкою. Згадували училище де вони працювали, а мій муж приїхав в ночі додому і потихонько ліг спати. А я сиджу і виглядаю його, кажу до мами, щось так довго Андрія нема... почала дзвонити йому на телефон.
    Заходжу в спальню, включаю світло а він там мирно спить. УУУУУУУУУ!!! ВРЕДОТИНА!!!:girl_cray:

Виявилось що він собі зробив асоціацію, що мамина товаришка така сама як мама і він не буде з нею спілкуватись. Але нині зранку виявилось все навпаки. Боягуз!!!:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

думала, що вчора свого приб"ю!
    ні з того, ні з сього почав бурчати, що жінки всі полюють на чоловка-гаманця (фільм перед тим такий йшов)... і бла-бла-бла... в свому репертуарі :girl_devil:
    я мовчала-мовчала, приймала то все на себе... а потім кажу: "а давай, я буду звинувачувати тебе у всіх гріхах тих чоловіках, що мене скривдили в житті, чи то буде чесно?"... і шо думаєте? він настільки на своїй хвилі був, що навіть не зреагував на мої слова...:girl_cray:
    щоправда, нині як ні в чому не бувало...

Останнє редагування: 29 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

На диво поки після весілля не можу нічого нового написати в забилам би!! спорт так і залишився, хай собі бігає і дивиться!! Про шкарпетки, то то хвороба мабуть усіх, але старається як звечора кинув під ліжко, зранку забрав і кинув в ящик для прання!!правда забуває.......але мене поки не нервує!

• Подобається Подобається x 9
  15. Олька

Олька Well-Known Member

Мій вибачений!!!! Вчора запросив нас з малою на піцу і я вже розтаяла, ладно, хай живе! Дякую дівчатка за мудрі поради! Таки я до них прислухалась!

• Подобається Подобається x 11
  16. Tinela

Tinela Active Member

Я б забила за те що мало уваги...негуляєм бо краще я посплю і віддихну...
    або ми разом..хочеться якось поговорити і тд..а він спить!! аааа....забилаааааа б...

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну прямо копія мого!

• Подобається Подобається x 3
  18. Liliyah Romanova

А ваш стрази любить? :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  19. Tinela

Tinela Active Member

А шо робити....говориш -недоходе...зразу злий..шось неподобається...як тих мужчин навчити любити нас і приділяти увагу..а то знає шо ти у нього є і всьо!

• Подобається Подобається x 3
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Чесно сказав, що ні:girl_crazy:.

Клон мого...:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.