ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kiss

Kiss Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би!

То правда.Мої друзі кажуть,шо я йому як нянька,якої в нього ніколи не було.....

• Подобається Подобається x 5
  2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Ви знаєте я свого зразу стараюсь привчити шо я не буду бігати двкола нього з тарілками, я приготувала їсти, вечеряти дала, наприклад, всі решта перекусів за власним бажанням, виняток, коли я собі йду робити, то можу за компанію зробити, а так руці нозі є, вйо на кухню.
    а повчання в готуванні то в них теж якась спільна проблема :feminist:

• Подобається Подобається x 14
  3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я готова вбити свого ненаглядного, коли він вважає що все на світі знає, і все робить тільки правильно, і НІКОЛИ(!) не помиляється... і взагалі "пєрєвєрнітє мнє рукі"

• Подобається Подобається x 6
  4. natka75

natka75 Well-Known Member

А я дратуюся коли мені постійно каже, що купую все саме найдорожче, можна було б дешевше, зато їсти смачненьке любить, а коштує воно самі знаєте скільки !!!Нервує багато дрібниць, на які з роками починаєш очі закривати, щоб себе не з"їсти з тих нервів...Але точно ЗАБИЛА бим, коли починає дурити, що він вже майже коло хати, я чекаю-виглядаю, а він з колєгами "на пиві", яке потім закінчується самі догадуєтесь чим, і приходить "хароший", а я готова вже вбити....:sad: я тоді замічаю, що себе починаю не контролювати....це страшно....рідко але буває

• Подобається Подобається x 22
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

+1000 :tanksmile:

• Подобається Подобається x 2
  6. Virginia

Оті колєгі то напевно одвічна проблема всіх дівчат і жінок!!! Те саме!!!:8:
    На питання коли будеш вдома, відповідає що через 20 хв... а якщо прийде через годину, то значить мені повезло:ireful1::ireful1::ireful1:
    А якщо б ми таке вчудили... то вони б вже їхали нас шукати:xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  7. Siania

Siania Love Life

Я теж так частенько думаю, особливо з наближенням вихідних. Наприклад в неділю літом я кажу до милого:" Зайчику, давай кудись поїдем, погуляєм, гарна погода..."
    На що чую відповідь:" Я ТАКИЙ ЗАМУЧЕНИЙ...МОЖУ Я ХОЧ 1 ДЕНЬ ВІДПОЧИТИ, ПОДИВИТИСЬ ТВ!!!":aggressive:
    ааааааааааааааааа, в той момент я думаю "Блін, ну от забилам би!!!!!!!!!!!!!!":crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 13
  8. Мар"яночка

Друзі, пиво, машинки, і ТЕЛЕВІЗОР гиии одвічні друзі будь якого чоловіка. Вони керують принципом, "добре їсти, добре спати Бог здоров"я мусить дати" :xaxa: :xaxa: :xaxa:

• Подобається Подобається x 9
  9. Siania

Siania Love Life

Погана ця тема, я аж розізлилася, згадуючи "все хороше":xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

звикається. тяжко сказати, скільки часу, але от ми вже скоро 10 років, уже не дратує, навіть не помічаю. а раніше спати не могла.

• Подобається Подобається x 11
  11. Virginia

Я доречі також згадала все і аж в нерви впала))))

... але все ж ше про ТВ скажу... тільки приходить додому, навіть руки не миє і БІГОМ!!! включає ТВ, шоб він часом не втік.... брррр... а ти кохана йди мені скорень їстоньки шось зроби і сюда принеси.........аааааааааааааааааа:suicide::crazy:

12. Virginia

О Боже... я думаю що ця гілка мене приведе до того що я передумаю виходити заміж...

• Подобається Подобається x 11
  13. Натуся

Натуся Well-Known Member

Не знаю як Лілін,але мій точно привик...:8:Невже то всі чоловіки з тими шкарпетками???????????:8::8::8:Мені не важко занести їх до ванни...Але виходить так,що йому важко...І хто з нас сильна половина людства????:ninja:

• Подобається Подобається x 9
  14. Gala

Gala Well-Known Member

А я думала що то тільки в мене шкарпетки по цілі хаті...А нігті ніколи не стриже,нащо як є зуби,ще й дитина уже так робить.

• Подобається Подобається x 15
  15. Megan

Megan Well-Known Member

А мені не звикається. Ми вже 7 років разом "храпимо-не спимо", але звикнути я ніяк не можу. Особливо дратує, коли я йому пояснюю, що я не виспалась, бо він хропів, а він мені "я ніколи не храплю, то ти просто спати не могла, а на мене спихаєш". От тоді би точно вбила:aggressive:

16. Siania

Siania Love Life

я теж починаю задумуватись:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    Ще як прочитаю про носки. Я ж то ще просто незнаю що мене чекає:ninja:

Останнє редагування: 25 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 4
  17. Мар"яночка

та ну нормальна тема. просто ставтесь до всього з гумором :) які б вредні чоловіки не були, в них є маса позитивних моментів, вони вміють робити приємні подарунки, вміють говорити гарні слова, вміють приготувати прекрасний сніданок, вміють підтримати в важку хвилину, вміють створити шось власними руками. І дурня, шо вони менше емоційні, вони просто вдаліше це приховують.
    Взагалі просто треба частіше думати не зі своєї сторони, а з його, це часом нереально, особливо коли злі емоції просто гуляють в голові.... Вони вміють усе, проте..... вони ліниві і важкі на підйом.
    Ми ж так само не ідеальні, і я думаю якби вони створили таку ж тему тільки навпаки, ми могли б про себе багато смішного прочитати, а може й правдивого, ми ж за собою своїх недоліків не бачимо :xaxa:
    та й в дійсності ми їх бавимо, вот вони і бавляться :xaxa: Ну скільки я бачила випадків хллопець помагає жінці накривати на стіл, робить то так як вміє. а на нього кричать "лиши то ти то погано зробив", реакція яка: "я більше того робити не буду" і він реально не буде... Полізе шось варити на кухні зразу ж їм кричать "ти там все повимазуєш", та хай вимазує, але хай робить... А на початку одруження то взагалі печуть, варять, від плити не відходять, але час проходить жінка відповідно втомлюється завжди підтримувати високу планку, а чоловік до того звикає, звідси потім з"являються розмови: "вот на початку вона і варила і пекла....":xaxa:
    Дітей доглядати так само мабуть :confused: ну на цю тему важко мені говорити особисто не стикалась, але знову ж як по коліжанкам "ти не правильно його взяв, ти не так його поклав", а вони ж не мають інстинкту материнського. Як моя мама каже чоловіка треба вчити зі самого початку... тому дівчата все в наших руках :tanksmile:

• Подобається Подобається x 19
  18. Мар"яночка

хех я свого вимуштрувала, спочатку закривала ніс, то він бідака задихався і старшенно нив, а тепер коли храпить достатньо пхнути в плече повертається на бік так не хропе, а може й хропе, але я вже того не чую :xaxa: боїться видно шоб знов не почала ніс закривати :xaxa: :xaxa: :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  19. Мар"яночка

якшо жінка розуміє шо її то чекає, і грубо кажучи до того звикне, то так страшно не буде, інша справа, коли вона одружується з примарними мріями, "рожевими" я б сказала, що все буде ідеально, оце біда... Та й зрештою подивіться вони всі одинакові, до кінця життя ж самими не будете :xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  20. Siania

Siania Love Life

Та я то жартома все пишу:)
    Настрій сьогодні хороший:y:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.