ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: ЗАбилам би!

мали би. а займуться? оно їм тре, тим органам ?! (риторичне)

2. AilataN

AilataN жива

Якби йшлося про те, що моя дитина тягнеться до шприца в місці яке я не можу обійти десятою дорогою :girl_mad:то навіть впевнена,що органи би про це дізнались. Якби ще допомога залу і дзвінок другу:girl_phone1: то 50/50 проблема би була вирішена.:girl_curtsey:

3. marife

marife Member

Не рівняю всіх по одних штанах. але деякі ОРГАНИ в нас ззаді підїзду їх і продають цю гидоту. На щастя половину з них вже викрили і йде слідство

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Забилам би свого шефа!!!! і то не просто забила, а ше би помучила перед тим файненько, аби вибити всі його дурнуваті замашки раз і назавжди. ну як можна бути таким придурком??? інакше не скажу. прийде і талдичить мені по 100 разів одне і те саме: перепиши текст, перепиши текст, перепишитекст..... а потім: ну чого тут стільки помило?? та як їх не буде як ти наді мною стоїш і на мозги капаєш?? вже і кажу йому що відволікає і з таким підходом якісної роботи не буде, не доходить до людини. всі працівники і партнери для нього дураки, всі тупі, один він мудрий. а як напише якусь писульку то помилок стільки, хоч стій, хоч падай.
    оротше, мені треба лопату, плоскогубці, молоток і звязаного шефа в окремій кімнаті.

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Я є зла і дуже нервова. Чому наша менітальність так сформована, що все що не має прошарку жиру на два пальці і бульби, щоб аж ложка стояла їдлом не вважається? То звісно, грубе узагальнення.
    А ще забила м би мужа! Осінній пережор і в мене спостерігається, але ж невже мус все заїдати купою хліба? В нього шалена схильність до повноти. Свекр і свекруха досить повні. А вчора в 12 ночі еклерика йому захотілось, позавчора-канапку. А потім він ще й ображається, коли речі розшиваю, бо морщаться на спині і задку. Спортзал теж відклався до кращих часів, бо проект важливий робить.
    Ну, просто я злосна.

6. mamatereza

mamatereza New Member

У всіх жіночок, певне, приходить той час, коли хочеться Його вбити. Отак просто! У мене також саме ота зараз ситуація, ви знаєте, дівчата, на кшталт: убити - так, розлучитися - ні! Ну чому я маю гризтися ремонтом, опаленням, підлогою, вікнами, а поруч - їдлом, дітьми, дзвінками (у тому числі до Його мами), а він - у відпустці! Все! Просто у відпустці, тобто: не турбувати, не кантувати, не пиляти! А моя пилка вже аж заїдає...

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Забила м би своїх сусідок. Наступного тижня переїжджаю, тому логічно, що вони будуть шукати мені заміну. Ну я очікувала, що вони порадяться зі мною щодо часу, коли будуть показувати потенційним квартиранткам кімнату, адже там ще є всі мої речі, і я категорично проти того, щоб, поки я не з"їхала, її без мене показувати. А тут зранку одна із сусідок ставить мене перед фактом, що сьогодні будуть показувати вхідні двері квартири, щоб я не закривала кімнату на ключ . Ясно, що мене це обурило! Вже на роботі подзвонила до тої сусідки, яка це "організувала", всипала їй по 21 число, і тепер квартирантки будуть дивитися кімнату виключно у моїй пристуності, в той час коли і мені підходить. Але невже самим важко було здогадатись про то раніше?! Ухх! :girl_devil:

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Забилам би, ой забилам би:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    З чоловіком бачимося рідко-якщо він в Україні, то лише вечорами-ночами (після 23) бо купа роботи або тільки по скайпу, коли він в Німеччині. Сьогодні вирішили здійснити спільну прогулянку. Все було добре поки не дійшло діло до вдягання. У нас все навпаки-це я вдягаюся за 5 хвилин, а от Юра видівається хвилин 40. Приміряв всі сорочки свого гардеробу, всі штани і в кінці дійшов висновку, що не має бідний що одягнути і напялив на себе джинси і сорочку. Добре, виходити з хати, я кажу щоб куртку одягнув-у відповідь чую: "Там тепло"....Добре, згідна що тепло, але середина листопада і тепло не настільки, щоб йти в легенькій сорочці:girl_crazy::girl_crazy:
    скорочую розповідь до того, що сидимо вдома кожен за своїм компом

9. Sertce

Sertce Member

свого братІшку, вічно десь влізе, наробить проблем, а мені "розгрібати".

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

двох своїх одногрупників-близнюків. Повідомляю новини групі - вони перебивають і перепитують те, що тільки що я говорила. Дзвонять в суботу-неділю-вночі з питаннями типу "а де в нас пара???". Трубку на вихідних просто не беру. Дістали деканат настільки, що вже секретар просила мене, щоб вони більше не приходили. І отак по дрібницях. Типічні паразити, комфорт яких мають забезпечувати ВСІ. Злостять вони мене, я тримаюсь, а як зірвусь - :tanksmile::tanksmile::tanksmile:

11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

12. Hermosa

Hermosa New Member

І я б забила сьогодні свого коханого: подзвонив зранку, що почекає мене в центрі, щоб разом йти на роботу. А коли я приїхала, то мол чого так довго, чим то ти таким їхала?:girl_mad: Я йшла мовчки (бо зле мені було), а він зразу - що знов надулась, як мені то надоїло, хочеш по попі дістати і т.д. Логіка в коханого залізна, якщо я мовчу - значить ображена на нього:girl_cray: От так на пустому місці взлостив мене зі самого ранку

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Як мені зараз хочеться прибити свою керівничку. От подзвонила і прям до сліз рознервувала. Готуєм посібник, махаємся над ним від минулого року "ибо стремимся к совершенству". Вона перечитує-виправляє, а от щойно подзвонила і сказала, що то я гальмую видання, бо повільно переробляю. О, тааак, кожна її перечитка завершується повною зміною тексту! А чом би не переробити їх за вечір, фігня роботи, 270 сторінок. Я взагалі винна у всьому, маю слідкувати за методичками для предметів, які я навіть не веду, маю заміняти пари коли вона їде, при тому перебляти кожен місяць за її словами "повністю списану дисертацію, бо то гугл перекладач". Головне, коли кажу, що в мене ще й пари є, до яких треба готуватись, то все каже, забий на то, шо ти поводишся ніби то головне, якось випустяться. Просто капець.
    Вже просто терпіти її не можу! Порад і зауважень не потребую, пишу, бо просто нема кому виговоритись.

14. padesnig

padesnig Well-Known Member

Чоловік сказав що встане зранку, допомогти з дітьми. Діти прокидаються в 7:00. Зараз майже 10та, чоловік ще спить.:girl_cray:

15. Buriko

Buriko Well-Known Member

І я забилам би свого чоловіка, казав йди на роботу, сам справлюсь, няню не клич, зекономимо...
    Результат: як малого зранку о 8:00 погодувала, так до піввосьмої вечора,коли прилізла з роботи, немав апетиту! тому чоловік дав йому 2 ложки супу за цілий день,і все,бо малий плаче!
    А плаче,бо зуби лізуть, голодний, за 12 годин жодної каплі попити не дав дитині, бо компот немав часу зварити! З носа дитини тече, вдітий в колготки старшої, капець просто!
    Молодець, зекономив на няні!
    Ніс промила,крапельки дала, повну тарілку каші з'їв, 2 куска хліба, банан, цілу пляшку компоту випив, і, о диво! малий перестав плакати.
    Зараз масютик заснув, а я сижу зла-презла і думаю чим забити чоловіка!!!!! Але ще малу треба спати покласти і тоді точно заб'ю!

16. padesnig

padesnig Well-Known Member

Навпаки частіше самого залишайте з дітьми.
    Я свого залишила відразу на 3 дні з двома дітьми, причому мала була на ГВ до то ніколи її не залишала. Нічо, вижили, все заморожене молоко згодував. Зі старшим перечитали всі книжки, ще й гуляти встигали. Сусідка аж дивувалась, казала, я думала щось треба буде допомогти, в нього все під контролем було.

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:37 ----------

Навпаки частіше самого залишайте з дітьми.
    Я свого залишила відразу на 3 дні з двома дітьми, причому мала була на ГВ до то ніколи її не залишала. Нічо, вижили, все заморожене молоко згодував. Зі старшим перечитали всі книжки, ще й гуляти встигали. Сусідка аж дивувалась, казала, я думала щось треба буде допомогти, в нього все під контролем було.

17. marika28

marika28 Well-Known Member

Я зла, я дуже дуже зла на свого благовірного. У нас один день є для себе (цілий тиждень ми працюєм ,а в неділю свекруха вдома мусим бути коло неї ,вона хвора) Сьогодні у нас така гарна погода сонечко .Я думала що кудись виберемося на природу, або в обіцяний 1000 раз замок, а муж зібрався і пішов на роботу. Що він там буде робити якщо плитку привезуть аж на другий тиждень. Та і вибераємось ми раз на місяць і то по магазинах які я просто НЕНАВИДЖУ. Мені так обідно аж плакала зранку. Хоч один день мені приділити.

18. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

І мені хочеться свого чимось пристукнути.Ну, за те що працює останні 5 тижнів до 10 вечора, я вже навіть нічого не кажу, вже привикла. Але вчора заявив, що в неділю до обіду на нього не розраховувати, бо треба йому на роботу. І це навіть не в грошах справа, мій чоловік- воркаголік. Але нічого, скоро Різдво, і тоді він від поїздок вже точно не відмажеться .

19. Mawa

Mawa Member

І мене нерви беруть вже. Мала пів дня мене доводить, а ще мене злить, що я муж вихідний зразу до мами біжить, а я знов сама з малою. Чому не можна разом провести якось час???

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Забила б сестру ччоловіка, поки я з хати-вона приперлась з хворим малим до нас додому. В малого соплі по коліна. Яким ж то тормозом треба бути щоб прийти до маленької дитини з своєю хворою дитиною. Ми тільки виздоровіли(2 тиждні хворіли з Т 40)
    Якщо хтось з дітей захворією то затовчу і чоловіка і його сестру.

Статус теми:
Закрита.