ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: ЗАбилам би!

2. marika28

marika28 Well-Known Member

Можливо трохи поофтоплю.
    Malyatko я вас дуже добре розумію. У мене колись така ж свекруха була ( правда у нас не було дітей) . Вона до всього пхала свого носа . Курку не їж бо вона з холестеролом ,ковбасу шинку тільки проварену бо там жири і всяка хімія. Одного разу привезли ми їй сільських продуктів, так вона почала бідкатися що немає чим нас пригощати що навіть фруктів нема у хаті . Я чогось пішла на балкон, а там апельсини, банани, яблука все гарно накрите рушником щоб невидно було. Ми потім з братом сміялися що вона дійсно немала фруктів у хаті вoни були на балконі. Було ще багато чого іншого. З тим чоловіком я прохила один рік і розвелись. Зараз у мене інша сімя. Мої свекри італійці. Свекруха хвора, а свекор золота людина. Чоловік також дуже мене любить і поважає. І не дивиться що я заробітчанка що працювала баданте. Свекор ніколи не скаже інакше тільки моя дочко. Порівняно з першою свекрухою яка інакше як с... що вкрала її синочка не казала
    (можливо трошки мякше казала)

3. AilataN

AilataN жива

У свекрухи теж загроза? Їй чому не можна дитину піднімати?

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

брати дитя на руки- то є прояв любові до нього, не розумію вашого роздратування.
    Не можете носити, то беріть на руки сидячи, і родина хай носить скільки сил хватить, вам ж легше;) Діти дуже-дуже швидко ростуть, і може зараз вам здається що дитя вічно буде малим;) хай вам скажуть мами школярів, з якою радістю вони б ще поняньчили своє, колись таке мале, дитя;)
    поставтеся з розумінням, зовсім інше покоління, з іншими матеріальними акцентами, можливо і більш раціональне

+100500 вашій колишній

5. marika28

marika28 Well-Known Member

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну як на мене, то тут не справа в носінні. Я вважаю, що якщо мама щось просить не робити по відношенню до дитини, то варто її прохання поважати.

7. AilataN

AilataN жива

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ні, напевно, через те, що була загроза і не можна піднімати важкого.
    На лінієчку подивіться.

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я так думаю: якщо дитина спокійно обходиться без носіння на руках, а тут приїздить добра бабуся і з рук не спускає, то потім дитина вимагає носіння у всіх. тільки маленький нюанс: бабуся побавиться і поїде, а вагітній мамі потім з тими істериками розгрібатись. ну важко пояснити річній дитині що мамі не можна її брати на руки через загрозу для вагітності.
    я за носіння на руках, але бувають ситуації різні. і побажання мами треба враховувати.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а я розумію. Бо потім дитина проситься на руки, а мама відмовляючи дитині в тому чується зле. Хоч, як на мене, то я б навпаки на таке не реагувала. Мама є мама, а свекруха то є бабця. Бабці для того і існують, щоб балувати внуків. Шкода, що у нас бабця холодна.

З іншими матеріальними розуміннями, то можу повірити, але аж ніяк воно не раціональніше ніж ми. Ми з чоловіком молоді люди і 99% готуємо все вдома, проте нам буде випоминатись будь-який вихід з хати а сестра в свій час майже не готує і тратить гроші як тільки їй подобається. Цікаво, що мама їй за те терору не влаштовує і нічого не каже. Бо, виявляється, живучи окремо вона автоматично краща і мудріша. А ми навіть не заслуговуємо на повагу як особистості.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

11. AilataN

AilataN жива

Може і є такі. Що спокійно обходяться. Як на мене, то трохи дивно- дитина, якій непотрібний контакт з рідними.
    А як дитині?, яку не тільки мама на руки не бере ( не кажу , що весь час, але відмовляє), а ще й всі родичі , науськані мамою, відмовляють їй в тому задоволенні.
    +100
    Людям, які люблять вашу дитину, хочуть носити її на руках, переживають чи їло, чи спало, чи тепло йому...можна простити дууже багато))) і не загострювати увагу на хто коли яке слово сказав.

12. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

та тому що

13. Маруся-мама

То ж чудово, що вона забереться і поїде. А чого мама так страшно реагує на істерику дитини. Подумаєш. Дітям нема більше що робити, а ніж тиснути на батьків і дочекатись моменту коли ті батьки таки здадуться. Ото, вже в дитини щастя. Не ним покерували - іди туди, роби те, а воно мале покерувало великою і дорослою мамою.

Я все розумію, що важко, бо ж вагітна. І багато з нас були в такій ситуації, коли не можеш взяти дитину на руки. Ну, бо не можеш і вже. Тоді і просиш інших домашніх про допомогу. Я вважаю, що треба зробити з того вигоду для себе. Малятко, ж навпаки. Зробила домашнім терор, аби ті дитину на руки не брали.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Особливо, якщо потім вони підуть геть, і залишать вас саму з вашою родиною і дитиною. :girl_wink: :girl_haha:

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

а діти є діти, і вони з маленького дуууже добре знають з ким що дозволено )))

та кожен зі своєї дзвінниці)))
    рік-два тому я б теж так реагувала, а зараз живу окремо, емоції притихли, і мені набагато легше зрозуміти батьків. Більше того, маючи фінансові труднощі я думала - дарма тата не слухала.

15. Маруся-мама

А мене мама так і не навчила користуватись грошима, бо був постійний притиск. Моє відношення до грошей і заробітку змінив чоловік. Саме він навчив мене користуватись грошима, і вміти їх на себе тратити розумно. А он фінансові труднощі у мене були і нераз, але вилізла з того тільки дякуючи чоловіку.

Я батьків розумію, але в мене є багато але щодо їх відношення до мене.

16. Malyatko

Malyatko New Member

17. AilataN

AilataN жива

18. Just me

Just me Member

Я так розумію, форумлянку зачіпає те, що собі свекруха ні в чому не відмовляє, а її кожну копійку рахує, бо вважає похід в кав"ярню проявом марнотратства та бажання жити шикарно.

19. Malyatko

Malyatko New Member

AilataN

20. AilataN

AilataN жива

Статус теми:
Закрита.