ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: ЗАбилам би!

я в себе на роботі постійно в чоловічий ходжу, бо жіночий як не занятий, то заїдає ручка, і я все не можу в нього попасти! в жіночому в нас і біде, і маленький душ, а останні рази помітила, свічки які стоять по периметру!
    от чоловічий ж брудніший, і якийсь менш доглянутий! в нас в основному все дівчата, може так і виходить що доглядають ьільше той туалет, в який самі і ходять!

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

мого ніочго подібного не вчили, але мені це і не хвилює бо завжди була пралка, але з іншого боку, рису, за яку треба дякувати свекрусі, це те що чоловік, завди опускає кришку унітаза, ще й інколи витирає обідок, таким чином унітаз завжди чистий (певно повпливали на нього і свекруха і ді сестри з якими жив)

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я перепрошую, але невже того треба вчити???

3. LuBimaya

LuBimaya New Member

ну, не думаю, що то закладене природою... певно, що треба вчити з дитинства.

4. Made in USSR

5. oksumoron

oksumoron Active Member

думаю, що під постійними тиском з жіночої частини навчаєшся таких речей і самостійно!але з моїх спостережень, далеко не кожен чоловік знає про подібні речі, і вміє залишити туалет в такому вигляді в якому його застав!

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

в даній темі згадуються випадки коли чоловіки не прибирають в загально-домашніх масштабах, і навіть не помічають бруду навколо них, не всім закладено цей ген чистоти!

6. LuBimaya

LuBimaya New Member

і знову ж таки, не всіх привчили до того в дитинстві.. якщо мама не пояснила елементарного - пхати шкарпетки в потрібне місце (вже не кажу про прання), опускати кришку на унітазі, відносити посуд після себе і т.д., то вже нічим його не змінити...

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І в нас пралки нема. Все руками - і труселя, і шкарпетки, і т.д. Постіль до батьків ношу і перемо все разом з їхнім у старенькій пралці, в якій віджим "дав дуба", а, значить, викручуємо теж лапками, лапками...:girl_crazy:
    Ну, але заради постелі почали відкладати на пралку, бо до батьків все життя ж не бігатиму. Думаю, до кінця літа будемо мати результат.:girl_dance:
    Що там щиколотки... В мене раз руки, плечі і спина два дні боліли, не могла руки підняти, знеболюючою маззю мазала, бо спати не могла...
    Ну забилам би!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

я в глибокому обморку. Чесно. А чому не скористались можливістю взяти в кредит? Чи купити пральку типу, Малютка, Харківчанка (тазік з мотором), не панацея, але ж полегшення. Я, як купили пральку, готова була в неї, як в телевізор дивитись, настільки вона мені подобалась, а потім хотілось все щойнопопране ще разок перепрати - так мені сам процес подобався....

9. Яська Березнева

:girl_crazy:
    Потихеньку мужа схиляю до такого кроку)
    Та от думали взяти Сатурн - не супер, але все ж.
    Відчуваю, що я теж так буду робити) Вже "предвкушаю":girl_in_dreams:

10. Lingerie

Lingerie New Member

оооо, менi таке може тiльки приснитись! Мiй муж навiть до ванноi (в пралку чи кошик) бруднi речi донести не може! Я змушена ходити по хатi i збирати то все! От за це забилам би його!!! :girl_cray:

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

:girl_impossible:Боже, а я чесно думала, що то я тільке маю таке. І скажу, що свекруха каже, що, як могла привчала до поряку але ноль, то ж каже, що завжди знала, що колись її невістка буде згадувати не злим, тихим...

Останнє редагування модератором: 25 Травень 2012
  12. Lingerie

Lingerie New Member

:girl_blush2: моя теж саме каже! ))) хоч я iй i жалiлась,але хотiлось би щоб вона i зараз "тиснула" на мого чоловiка! бо це мене дуже бiсить!:girl_cray:

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ага...а потім підете в тему "свекруха- бабуся", де є багато жалів про те як свекрухи тиснуть на своїх синочків.

14. Made in USSR

НІКОЛИ!!! не жалійтесь свекрусі...все одно поганою будете ви...рано чи пізно)))

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

100%

16. lorelaj

lorelaj Active Member

тут дівчатка про шкарпетки пишуть й запах. Ви знаєте, може у ваших знайомих проблемні ноги от й все. Мій чоловік й миється, як качка й взуття якісне завжди й шкарпетки тільки на раз....а як вечором приходить додому, то мати рідна! Ми що вже тільки не пробували: до лікарів ходили, мазями різними мазали, дезодорантами користались - майже все в пусту. Тому не судіть так строго своїх знайомих))) може справді проблема!
    Мій чоловік тепер все має з собою змінну пару шкарпеток, раптом вечором після роботи треба буде до когось зайти)))
    А забила б я свого чоловіка за те, що він розводить ТАКИЙ безлад, що я на початках не справлялась)) у нас дома завжди гармидар був! Тепер трохи я наловчилась вже, трохи він акуратніший в тому плані став, але всерівно тарілку до кухні не донесе, речі де кинув там й добре:) Я вірю, що перевиховаю, але видать десь аж під старість.

17. AilataN

AilataN жива

Люди б теж мали на пісок ходити? І загрібати, загрібати!))) жартую.
    Мама, не привчила, витирати за собою. А конкретно з малечку дозволяла пісяти , як ся хоче, а потім йшла і витирала.
    та, страшне, пару раз в голову дістане , та й почне витирати, пра" ,дівчата?
    а оце вже цікаво.
    куди саме? скільки має бути шкарпеток? якого кольору?:girl_crazy:
    не заздрю і співчуваю вашим ручкам. Схиляйте його, схиляйте. Хоч до прання, чи що. Хай сам пере, може скоріше схилиться.
    Якщо чесно, то я б зжертвувала компом і інтернетом заради пральки. Це тяжко, і не виправдано тяжко((((
    радила б вам бути змушеною викинути те все. Пару місяців нерозуміння зі сторони мужа, а потім благодать на все життя, все запхано в
    і чистий спокій)))

18. Яська Березнева

Ото треба так буде зробити)
    Ой, я б так не змогла. Інтернет - моє всьо)

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.