ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: ЗАбилам би!

Дівчата, їх певно того десь вчать. Мій і телефон тягне і газети, і книжки. Подумую можу там шафу книжкову поставити...так, для зручності:girl_haha:

2. Ariel

Ariel Well-Known Member

3. Provans

Provans New Member

Я не зациклююся, сприймаю все як є. Можливо якби він був "дуже правильний", без жодного недоліка, я б 9 років не витримала!!!!

А я навіть не сумніваюся у тому, що список з моїми недоліками буде меншим:girl_blush2: Ідеальних людей НЕ БУВАЄ!!!!:girl_flirt:

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

І мій, і мій, тільки він з iPhone новини читає. Як добре, шо в мене три ванни.:girl_in_dreams:

5. Buriko

Buriko Well-Known Member

А я забилам би, за те, що постійно просить в мене гроші, які витрачає на сигарети і пиво, а потім пусті пляшки ховає по закуточках, а не викидає в смітник!

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

То йому до мого на консультацію треба... Другий тиждень кашляє, тепер з підозрою на запалення сидить вдома і п"є антибіотики.

7. kyharochka

kyharochka Member

Мій також так робить, чи ложку зупи чи салату чи скоринку від хліба, але мусить залишити. Я спочатку нервувалася, але звикла і спокій. Бо його вже не перевчиш, каже що для собаки чи кота залишає. Нехай...

8. oksumoron

oksumoron Active Member

те саме! він ще собі скачав читач для qr code, тому він не тільки читає, а тепер сканує собі ті коди і дивиться різні відео про машини ітд!

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

Мого тоже можна записати в той клуб:girl_haha: Але поки що мене то ніяк не зачіпає. Хай собі читає, бавиться і так далі;)

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Забила м би дорогу сестричку. Та гівнюшка поїхала і попросила мене занести якісь папери для її переведення на екстернат в один із університетських кабінетів. Витратила 2 години, але виявилося, шо оті папірчики там нафіг не треба, а договір мав бути складений у деканаті! Тепер якось маю це владнати.
    Потім виявилося, що вона не повернула подрузі гроші і не заплатила за другий семестр у гуртожитку. Зважаючи на той факт, що треба платити і за семестр навчання , я зараз у дикому шоці! Чесно кажучи, втомилася від своїх дорогих родичів - що не день, то сюрпризи :girl_devil: Коли мені була потрібна допомога, вона сказала, щоб я сама викручувалася, бо то мої проблеми, а не її, то тепер хіба пошлю куди подалі! Хочу спокою!...:girl_cray: Дістало.

• Подобається Подобається x 1
  11. Loret

Loret New Member

Приблизно таке саме явище, то пару грн на сигаретки бо немає дрібних або взагалі дирка в гаманці, а як дам більше то ж тре себе пивком побалувати, потім склотару вигрібаю звідки тільки можна, жах....а коли прошу ліжко застелити то чую "НАШО-І ТАК ВВЕЧЕРІ СПАТИ ЛЯГАТИ...." ото чоловічий інтелект:girl_crazy:

12. Музик

Музик Мартуська

забилам би свого коханого мужа нині за те, що так файнезно вміє псути настрій - просидів нині весь день без толку - "хворіє" він - на приставці бавиться, а я все не так роблю, час не на то витрачаю, не правильно готую, не так постіль складаю, не на тій температурі перу. а він такий зайнятий, що навіть з собакою погуляти (раз за тиждень) нема коли, та й зимно йому... а мені - ні, певне?

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Забилам би всіх і вся. Напевне, ПМС. Дорогенький сьогодні зібрався в баньку (традиція). Один раз не може пропустити або запізнитися, щоб завезти мене додому в такий лютий мороз? Акумулятор не витримує морозу і купа виправдань, дурних і пустих, чому ми сьогодні не можемо зустрітися. Здюща на нього, презлюща!!!

14. Sitara

Sitara Active Member

Ой, дівчата, а мій завжди все на тарілці вилизує, так ніби голодний, якийсь. Мене то трафляє. Оце стукання виделкою по вже пустій тарілці :girl_devil: От вчора їв плов, то все до останньої рисинки виловив вилкою з тарілки. :hang1:То жах!!! Питала раніше неодноразово, чи замало я тобі поклала? То каже, що наївся, але коли голодував в армії, то так привчився все до останньої краплі з"їдати. Щастя, що ще хлібом тарілку не вимочує, бо я б здуріла:girl_crazy:

15. kostuk

kostuk New Member

Якось кумедно виходить: і так не догодиш, і так не правильно...Краще взагалі би не їв....:mocking:

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви йому казочку покажіть:
    http://www.youtube.com/watch?v=pmHwprSGkFg
    Відвезе обов'язково...

17. Sitara

Sitara Active Member

Давно відома істина - жінці не догодиш! :connie_pull-pigtail

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я нині забилам би свого мужа.
    Ну, от пішов в нічну на роботу і повертається в 2-і ночі, хоч зміна до 6-ї. Я правда щось з напівдрімоти не надто зрозуміла яка то година. Чую каже, що якийсь знайомий підвіз, бо з якихось там технічних причин швидше закінчили роботу. Ага, я на годинник 2-га год гочі. Добре, з ранку каже сусідка :" А твій Тарас вчора так пізно на таксі приїхав". Гм, каже не спала, курила на балконі і побачила. Перепитую, може то їй привиділось, що таксі, таде каже точно таксі, ще й сказала яка назва.
    Ну, я як вумнЄйшая жЄнщіна, дзвоню нині на те таксі і питаю чи поступав вчора приблизно в 1-ій ночі виклик з такого то телефону. Кажуть так дзвонили, заказували машинку з Санти Барбари на Топольну. Ну, зла я не то слово. Ото точно забилам би. Ну, і нашо брехати?!:girl_devil: Тай чи не простіше піти переночувати до батьків, тим більше ключі в нього завжди з собою, аніж такі гроші тратити, але вже як вирішив їхати додому і тільки додому то хоч скажи правду. Уууух!!!! :ireful1:

Останнє редагування: 4 Лютий 2012
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Не питали, чи 1 машину? [​IMG]

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.