ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: ЗАбилам би!

думаєте варто це казати дитині?

2. nurcan

nurcan New Member

Деколи виникають такі думки... Коли починає влаштовувати сварки через дрібниці. Хоча іноді думаю - може це тільки для мене дрібниці... І мені переходить.

3. New look

New look Well-Known Member

Позабивалам би людей які лаються привселюдно!!!
    Сьогодні довелось їхати тролейбусом і на Зеленій перестав їхати тролейбус, бо ніби пропав струм , тут з кабіни водія чути як він говорить з кимось по телефону і "мати гне" ...бридко слухати , сидять старенькі люди і чути отаке? !! Взагалі ненавиджу коли люди лаються((

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А мене дістала одна дєвка, що живе через дорогу від нас. Пощастило, що не в тому самому комплексі...Я розумію, що нема друзів, але блін...Дзвонить мені кожен день, я вже виключаю телефон. Але я, дурна, дала їй ще свій скайп...Пише на скайп..Я вже скайп виключаю...Ну настільки нав"язлива людина, що ви собі не уявляєте. Випитується по особисті речі, а потім я чую від спільних знайомих, що вона вже з ними нас обговорювала. Мені про них розказує..Іто такі подробиці, з оцінюванням...Ну не цікаво мені то!!! І я вже не знаю як дати людині зрозуміти, що мене не цікавить дружба з нею...В мене скоро почнеться манія переслідування через цю особу :girl_crazy:

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

забилам би свою сусідку!
    Тож треба було пожалітись хазяїну квартири, що наші велосипеди забруднюють коридор, це при тому що ми вже два тижні на них не їздимо і я часто замітаю в коридорі. А сусідці постійно нагадую, щоб вона прибирала в квартирі.
    А ще їй бачте, не подобається що я вішаю одяг сушити в коридорі, де в нас спеціально для цього є місце відведене, бо це сирість (якої насправді немає), а в неї "почки шалят". А сама ж то своє прання там теж розвішує. Я ж це роблю тимчасово - на вулиці 10 градусів морозу...
    Перед тим їй у коридорі пахло пастою для взуття і вона просила нею не користуватись. Моє терпіння закінчується, вона розпочала війну...:feminist:

6. marmelade

marmelade New Member

Забилам би свого чоловіка! Сьогодні цілий день мене дістає:girl_devil:
    Я так чекала його вихідного, щоб разом сімейно провести день, з дітьми погуляти, а він свій вихідний присвятив кумові!:rus::wacko1: мене аж розпирає від злості:girl_devil:

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Забилам би свого милого за його лінь. Поставив машину на стоянку ще в суботу, а вийти прогріти - ліньки. От сьогодні не завелась і все! А я маю мерзнути по трамваях і маршрутках, які ходять всім відомо як. Злюща-презлюща.

8. marmelade

marmelade New Member

А ще забилам би співробітницю свого чоловіка...незаміжню, яка йому весь час дзвонить, з будь якої причини:girl_cray:

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І я б за таке забила. Добре, що мого хлопи дзвонять більше. Я то контролюю, бо мій писок відразу в телефоні. О, то би він мене за то теж забив!!!

10. marmelade

marmelade New Member

Як тільки хтось до нього дзвонить, то мій писок так само тут як тут:girl_haha:
    Ви мені настрій підняли! Дякую:girl_claping:

11. Provans

Provans New Member

Я навіть не знаю чи зможу перелічити тих речей, за що своє "Сонечко" забилам би, але спробую :
    - за те що свої светри вішає в коридорі на гачок
    - зате, що коли їсть то в обов"язковому порядку залишає в тарілці їжу, хоча б одну ложку + маленький кусник хліба
    - за те що добирається з роботи 1,5 год хоч реальний час який він витрачає на дорогу 10-15 хв;
    - за те, що в кухні за столом йому їжа не смакує, лише у вітальні на дивані і тільки з телевізором;
    - брудні шкарпетки складає в пакет, міцно його зав"язує, щоб не "пахло" і кладе в якийсь кутик, переважно у ванній
    - ті речі які він забуває зробити, автоматично стають неважливими і дрібязковим
    - за те що коли хочу в туалет, він обов"язково вже там;
    - за те що на роботі замучується тільки він, а я так, на роботу ходжу для того щоб гарно провести час;
    Я ще перечислила далеко не все, бо впевнена що є такі речі до яких я звикла за 9 років і на які здаються мені цілком нормальними:girl_in_dreams:

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

13. New look

За таке, мені б стало дуже цікаво на що він тратить цілу годину свого часу по дорозі додому):girl_cool:
    А взагалі я думаю що це ще маленький список, впевнена, що буває і "похлєщє")))

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

15. New look

А ще добре інколи глянути на себе зі сторони)) думаю на нас жінок інколи також можна накатати гарний списочок))))

Але доля пофігізму обов,язкова, бо то справді можна зненавидіти один одного):girl_blush2:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я нині забилам би свою свекруху.
    Ото не розумію як так можна не любити власного сина. Видзванює мені нині цілий ранок і старається вдовбити в голову, що її син- мій чоловік такий, сякий, поганий. Ну, вкрали йому телефон. А нє, то він в коханки забув, або пропив, або... Ну, нашо таке видумувати?
    Ой, як я того не люблю, для чого на мозги так капати. Ото як згадаю як ми з нею жили, вона мені кожного дня говорила який син в неї бовдур і як вона з ним колись сі мала. Одне питання для чого воно мені, для чого нагнітати картину, чому коли у нас все добре, його мама мусить подзвонити і сказати, що все так не буде, бо... бо... бо...:ireful:
    Зла я не то слово.:girl_devil:

17. New look

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ой, насмішили... В нас та сама проблема!!!
    А ще забилам би, що інколи курить у ванній, бо бачите на вулиці холодно!

19. Holly

Holly Moderator

Забилам би за те, що до сьогодні ходив в тоненькій шкіряній курточці і мештах. Ледве вчора вмовила-змусила, взяти теплішу куртку. А в мештах таки нині пішов. Я розумію, що груба підошва і товста шкіра, але на вулиці мороз. Одним словом, щойно заховала мешти і сказала, аби не шукав, бо все одно не знайде. Ніби погодився...

20. Valensia

Valensia Well-Known Member

Така проблема багато в кого. Мій ще може мобільний з собою взяти, щоб веселіше було, і іграшки бавитись :)

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

А я думала в мене одної таке. Тільки місце для "скарбу" в спальні під ліжком :)

Статус теми:
Закрита.