Моїй сестрі раз так чоловік-маммолог сказав, щось типу "Вам треба заміж, і дитину швидко родити" (щоб перестали проблеми з грудьми турбувати). Сестра так на повному серйозі до нього:"Ви одружені? Я ввечері вільна." Той звичайно в ступор впав. Нє, ну реально, ну як нема за кого??? Прям можна подумати стоїть черга і перебираєш. Я б чоловіків так і питалася у відповідь. Ну а жінок питала, чи є в них на прикметі кавАлєр, а чо? хай знайомить як така розумна. Чи ще щось несподіване у відповідь.
а заміжній казати, що вона має дуууже файного чоловіка і я якраз такого шукаю от точно б тоді так не допитувалась Надіслано із мого Tapatalk
Ненавиджу коли при сварці узагальнюють - я обговорюю конкретну ситуацію і все, але коли у відповідь чую - ти завжди робиш так-то, ти півроку тому казала таке-то, то мене бісить страшно. Взагалі не люблю, коли втрачаэться суть серйозної розмови і починаэться "трьоп" не по факту мій перший шеф - геніальний маніпулятор, після нього я дуже ціню в людях чіткість і лаконічність, бо він міг завести в такі дебрі від суті питання, ще й походу створивши пару конфліктів, конкуренцію і ревність. Доречі, я йому дуже вдячна, навчив багато дійсно
Ой дівчатка не реагуйте на таких людей,ви тільки собі гірше робите,нервуєтесь.Хай говорять,в людей язик,як помело треба ж про щось говорити,якщо про своє нема що розказати.
Ну, то, може, не варто забивати, але я би м забила самі знаєте кого. Прийшов накурений, нафайдачений, смердючий. Я би нічого проти не мала. Але Рудий смалить тоді, коли псіхує. А мені нічого не говорить. І вупше, файдачити дзигара в неповних піісят ніколи не не палив - то смішно. І друге вупше - в сім'ї курит хтось один той, хто сігда прав, а то Я! А третє вупше: замість того, щоб смердіти і псіхувати - краще мені скажи. Гррр! От за те мовчанні і "всьо добре" - я б четвертувала!
забилам-би начальницю свою. і підхід на роботі -робочий день з 9 до 18, внормований (4 додаткові дні відпуску ніхто не дає) але стабільно раз в тиждень я маю сидіти до 20 бо то зустріч, то ще якась срака-мотика вилізла. я як сьогодні вчула що знову сидіти до 20 то чуть ножницями в неї не запустила!!!!! і як з таким боротися?
Дівчатка , от " забилам-би " то ше мяко сказано. Тих п****ів...які грабують простих людей в маршрутка. В мене сьогодні кошельок вкрали в 23-му.....
щоб руки йому відсохли.. ніби потроху заспокоююся , але такий осадок неприємний -непередам вам... Будьте обережні, то виявилося простіше ...
Забила м би свою помічницю на роботі. Повний неадекват. Сьогодні була остання крапля. Я вийшла в туалет, ледь встигла штани одягнути (перепрошую), як директор дзвонить мені і питає чому я не в кабінеті. Помічниця накапала, що я аж один раз за цілий день пішла в туалет. Маразм крепчает. То навіть мало забити ту придурашену, так вона батькам і мені нерви їсть, що неможливо витримати. І догану вона вже отримала, батьки на неї заяву накатали колективну, і попередження вже має, але ні, не може схаменутись. Має "плечі", тому просто так неможливо вигнати її. Отак терпимо, до пори, до часу.....
@Nitriotka а яким чинов якась напарниця може нервувати ваших батьків? Вона що, ще й до вас додому дзвонить? Чи у вас типу "сімейний бізнес". Якщо так, то багато хто нарікає на роботу з родичами і друзями.
@Nitriotka працює з дітками, у яких є батьки. Ймовірно, у садочку. Думаю, тут не в сімейному бізнесі справа Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
Так, в садку, маю підготовчу групу. По темі - забила м би хабарників. Без пояснень, просто би забила б.
Мали сьогодні прецентент в маршрутці #20. Кхм "дама" зловила за руку чолов'ягу, що витягнув їй гроші. І вченила такий шкандаль що у мене вуха повідсихали, з такими матами що йомайо... Все розумію, казала що останні гроші, вона "пєрєсєленка", але у мене на руках .дитина сиділа і ті мати слухала ((( поки не зробила зауваження, слів не добирала. То так, просто накипіло... фінал такий: за порадою, викликала поліцію, двоє молодих хлопців притримали чолов'ягу спочатку в маршрутці а потім на зупинці до приїзду машини. Шкода що дівчина-свідок, яка казала що ситуація з цим злодієм в 20-ці вже не вперше, не змогла затриматись і дати свідчення. Отже, бережіть себе, своє майно і залишайтесь людьми.
цікаво, чи не той самий *промишляє*? можна припустити що він з Левандівки? то тре фоткати фейс і виставляти в нет