Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Моїй сестрі раз так чоловік-маммолог сказав, щось типу "Вам треба заміж, і дитину швидко родити" (щоб перестали проблеми з грудьми турбувати). Сестра так на повному серйозі до нього:"Ви одружені? Я ввечері вільна." Той звичайно в ступор впав.
    Нє, ну реально, ну як нема за кого??? Прям можна подумати стоїть черга і перебираєш.
    Я б чоловіків так і питалася у відповідь.
    Ну а жінок питала, чи є в них на прикметі кавАлєр, а чо? хай знайомить як така розумна. Чи ще щось несподіване у відповідь.

• Смішно Смішно x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

а заміжній казати, що вона має дуууже файного чоловіка і я якраз такого шукаю;) от точно б тоді так не допитувалась;)

Надіслано із мого Tapatalk

• Подобається x 6
    • Смішно x 6
    • Зе бест! x 6
    • Погоджуюся x 2
    • мімімі x 1
  3. Orman

Orman Модератор-бомба

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. ginseng

ginseng Well-Known Member

Ненавиджу коли при сварці узагальнюють - я обговорюю конкретну ситуацію і все, але коли у відповідь чую - ти завжди робиш так-то, ти півроку тому казала таке-то, то мене бісить страшно.
    Взагалі не люблю, коли втрачаэться суть серйозної розмови і починаэться "трьоп" не по факту

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Ой дівчатка не реагуйте на таких людей,ви тільки собі гірше робите,нервуєтесь.Хай говорять,в людей язик,як помело треба ж про щось говорити,якщо про своє нема що розказати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Valensia

Valensia Well-Known Member

Сьогодні вночі розбили нам в машині бокове шкло і витягли реєстратора! Забилам би!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

8. Valensia

Valensia Well-Known Member

• Креативно Креативно x 1
  9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ну, то, може, не варто забивати, але я би м забила .
    Прийшов накурений, нафайдачений, смердючий. Я би нічого проти не мала. Але Рудий смалить тоді, коли псіхує. А мені нічого не говорить. І вупше, файдачити дзигара в неповних піісят - то смішно. І друге вупше - в сім'ї курит хтось один , а то Я! А третє вупше: замість того, щоб смердіти і псіхувати - краще мені скажи.
    :girl_devil::girl_devil::girl_devil: Гррр! От за те мовчанні і "всьо добре" - я б четвертувала!

• Погоджуюся x 7
    • Смішно x 2
    • Подобається x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  10. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

забилам-би начальницю свою. і підхід на роботі -робочий день з 9 до 18, внормований (4 додаткові дні відпуску ніхто не дає) але стабільно раз в тиждень я маю сидіти до 20 бо то зустріч, то ще якась срака-мотика вилізла. я як сьогодні вчула що знову сидіти до 20 то чуть ножницями в неї не запустила!!!!! і як з таким боротися?

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

ви там одні працюєте?ну тобто чи ще можна було по черзі когось так лишати?

12. Farbovana

Дівчатка , от " забилам-би " то ше мяко сказано.
    Тих п****ів...які грабують простих людей в маршрутка.
    В мене сьогодні кошельок вкрали в 23-му.....:suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 1
  13. Farbovana

щоб руки йому відсохли..
    ніби потроху заспокоююся , але такий осадок неприємний -непередам вам...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Будьте обережні, то виявилося простіше ...:girl_devil:

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Забила м би свою помічницю на роботі. Повний неадекват. Сьогодні була остання крапля.
    Я вийшла в туалет, ледь встигла штани одягнути (перепрошую), як директор дзвонить мені і питає чому я не в кабінеті. Помічниця накапала, що я аж один раз за цілий день пішла в туалет. Маразм крепчает.
    То навіть мало забити ту придурашену, так вона батькам і мені нерви їсть, що неможливо витримати.
    І догану вона вже отримала, батьки на неї заяву накатали колективну, і попередження вже має, але ні, не може схаменутись. Має "плечі", тому просто так неможливо вигнати її. Отак терпимо, до пори, до часу.....

• Погоджуюся Погоджуюся x 16
  15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Nitriotka а яким чинов якась напарниця може нервувати ваших батьків? Вона що, ще й до вас додому дзвонить? Чи у вас типу "сімейний бізнес". Якщо так, то багато хто нарікає на роботу з родичами і друзями.

Останнє редагування: 16 Вересень 2015
  16. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

@Nitriotka працює з дітками, у яких є батьки. Ймовірно, у садочку. Думаю, тут не в сімейному бізнесі справа:)

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ясно) Та все одно напарниця яка свідомо псує нерви то неприємно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Так, в садку, маю підготовчу групу.
    По темі - забила м би хабарників. Без пояснень, просто би забила б.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мали сьогодні прецентент в маршрутці #20. Кхм "дама" зловила за руку чолов'ягу, що витягнув їй гроші. І вченила такий шкандаль що у мене вуха повідсихали, з такими матами що йомайо... Все розумію, казала що останні гроші, вона "пєрєсєленка", але у мене на руках .дитина сиділа і ті мати слухала ((( поки не зробила зауваження, слів не добирала. То так, просто накипіло...
    фінал такий: за порадою, викликала поліцію, двоє молодих хлопців притримали чолов'ягу спочатку в маршрутці а потім на зупинці до приїзду машини. Шкода що дівчина-свідок, яка казала що ситуація з цим злодієм в 20-ці вже не вперше, не змогла затриматись і дати свідчення.
    Отже, бережіть себе, своє майно і залишайтесь людьми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. zdorov

zdorov Well-Known Member

цікаво, чи не той самий *промишляє*? можна припустити що він з Левандівки? то тре фоткати фейс і виставляти в нет