Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Відповідь: ЗАбилам би! (2)

порахувати до 10 (в мене деколи таке виходить).
    Тоді встигаєш остигнути і не наговорити всілякого глупства (правда, дуже часто забуваю цифри :girl_crazy: )

2. Notteroyka

Notteroyka New Member

Я теж зла на свого чоловіка. Чого він в мене такий добрий і поступливий. Чому я маю поступатися своїми інтересами, бо треба зробити добре псевдо друзям, які вже це все сприймають як належне? Є ж народна мудрість: не роби нікому добре і тобі не буде зле. Скільки вже разів він переконувався у цьому, але далі робить те саме.

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

не хочу нервуватися, ну але просто аж закипаю!
    той дурний Київстар зовсім обнаглів. змінили мені тарифний план на "нібито дууууже мені вигідний" без моєї згоди, хоча термін мого був заявлений як необмежений. тепер я сіла, щоб собі підібрати щось більш-менш людське, так поки слухала їх інформаційні теревені то з рахунку кудись поділося 15 грн!!!!! мало того, що я маю заплатити за зміну тарифного плану, якої я не хочу(але мушу) 15 грн, то виходить, що і за інформацію я плачу! сиджу просто в шоці. уххх...забилам би :girl_devil:

4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

не думаю, що це за інформацію. довідка безкоштовна. може вас перевели автматично на інший тарифний план? ви подзвоніть в довідку і звяжіться з оператором, вам тоді точно скажуть куди поділись гроші. оті їхні самостійні переведення абонентів то вже всіх нервують...я теж була на одному тариф.плані, який мене цілком влаштовував. але потім замість 5 гр, почали знімати 10, а потім ще 15гр, навязуючи мені добровільно-примусово зовсім непотрібні функції...думала вже оператора змінити, але більшість тих кому телефоную на київстарі....

5. Khrystik

ой навіть не хочу починати. бо щ е більше знервуюся. ну його

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Може то вже гроші знялись за зміну тарифного плану?

7. Khrystik

та вони то знялись, але чому аж 2 рази?!:girl_feminist:
    словом, я собі вирішила не псувати нерви цього разу

8. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А я яка зла сиджу - УХ! Чому серед наших українців так багато рагулів? Їх пустиш за стіл, а вони на стіл з ногами?!!! То все образно. Маю далеку родичку, інваліда дитинства. Після смерті матері вона пішла жити до коліжанки, у власну хату пустила чужих людей, бо самій оплатити було годі. Хотіла на них заповіт зробити, а вони скористались її розгубленістю та нерозторопністю, і підсунули договір купівлі-продажу. Не дали жодної копійки. А після 3 років, почали погрожувати та бити. ЯК так можна? Тепер викликають до неї швидкі з Кульпарківської, хочуть дурну зробити? Як такі люди живуть? Де совість? Як поставити на місце? Живу від тої родички далеко, і фізично бути присутньою біля неї щодня не можу, але відчуваю, що потребує захисту.
    Невже так важко бути вдячному, що дали хату!!! Шануйте ту людину, поможіть якось мінімально, але ж не бийте, на вулицю не виганяйте!!!
    І ще! Як піднімається рука в таких от "горе-нотаріусів", які за пару тисяч одиноку людину-інваліда залишають на вулиці?!!!! Продають душу за 30 срібняків!

9. Khrystik

Rodionochka, мені таке просто в голові не вкладається! то ж в людей немає нічого святого. я б навіть не назвала їх рагулями. то щось значно гірше. просо - нелюди. а скільки таких випадків, коли своїх рідних батьків чи родичів старших чи немічних викидають на вулицю за ті кілька квадратних метрів! :girl_devil:

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я сама в шоці! Така проста добра жіночка, яка звикла сама собі допомагати і потребує лише шанобливого ставлення за будинок, в якому ті "люди" живуть вже з 2007 року безкоштовно, ще й заповіт думала, що на них написала. Вони її терпіли рівно 3 роки з моменту укладення того липового заповіту (договору купівлі-продажу). А потім вона вже їм стала не цікава. Пішли погрози та кулаки жінки, яка їй в доньки годиться і чию дитину та родичка доглядала від народження. І ще такий шокуючий момент - вони вимагали і вимагають з неї гроші за газ!!!

11. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

12. oksitigra

oksitigra Member

жах просто((набридло їм терпіти.

13. Siania

Siania Love Life

А може це щось типу ось цього http://www.pravda.com.ua/columns/2013/05/31/6991127/

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Забилам би ДЕБІЛІВ, які розбили цеглою вікно у нашій машині. Зранку чоловік розповів мені, що вночі такий "сюрприз" зробили. Їдемо на село без вікна, дай нам, Боже, встигнути до дощу...

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

машина у дворі стояла. Нічого з тої машини красти, нічим вона не приваблює.... і треба отак раз! і бацнути. Від водія скло....

15. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

і в нас так було,правда вкрали трохи,але і сліпуваті були, бо ноут не замітили. Ех, обідно було,та що зробити.
    У нас інша проблема зараз ,в коридорі хтось лампочки краде, що тижня...,не те щоб забила, але до стінки так і хочеться притиснути і надавати!

17. Vivaldi

Vivaldi New Member

я б з великою радістю посадила всіх чиновників (причетних до наших доріг) в автобус "Еталон", наприклад, і провезла б їх нашими дорогами!..

18. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

виведіть довкола лампочки оголені дротики від 220. Забити не заб"є - але тріпне добре (я так в себе відівчала "від ласпочок")

19. alfochka

alfochka New Member

Забила би чоловіка ! Прошу зробити велосипед малій вже місяць !!!

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

всього лиш тиждень мене не було на роботі. просила підлити вазонки...
    сьогодні прийшла : всьо пов"яло начисто, а гарденія напевно засохла навічно.:sad:
    і шо саме головне : народу в нас в кімнаті багато і всім було пофіг