на Котлярській водій припаркував авто на тротуарі. типу, а шо такого? то ж нормально, стати нема де? нема. то вже норма, що авто на тротуарах, а люди по дорозі. Але сталася пожежа. приїхали пожежники і відбувалося все як мало бути. гасили-тушили- виносили потерпілого і т.д. А отому хлопу, який стояв на тротуарі, не дали проїхати вперед, бо там працюють пожежники. Він дуже розізлився. І здав , з усієї дурі, назад. Ту машину якраз обходила жінка з дитиною. По тротуару!!! він збив жінку. ні, він її навіть не збив, він її так вгатив, що на авто вм"ятина була, ніби у нього грузовик в"їхав....((((Забрала швидка у досить поганому стані. йшла собі жінка по тротуару, за три метри від дому.. дитина не постраждала, дякувати Богу. ну коли, коли?? це закінчиться ( риторичне, ібо я знаю коли- тоді коли всі візьмуть кувалди і молотки і вийдуть, і вгатять по лобових і по капотах((, на даїшників взагалі не надіятися), немає слів..Коли будуть виконуватися прості, примітивні правила : авто на дорозі, ніде більше!!не на тротуарах, не на газонах, не на алеях. забилам би, сволоту((
Я щось не розумію що то за санстанція така, що на це нічого не може вдіяти? Та це ж розведення собак з комерційною метою, форумлянка пише що їх вже понад 40. Не вигулюють, бо бояться, тоді уявіть який там сморід? Має бути якась на це управа.
скоро зможемо самі переконатися у цьому чи протилежному. Пологовий на Мечнікова ось-ось має перейти на договірну основу і оплату в касі. ПРичому то має відбутися ніби вже цього літа ( подейкують, що вже в липні після мийкового відкриття рділі будуть підписувати контракт на надання послуг).
Мене нервує, коли купуєш річ, а вона рветься ще до першого прання. Дехто каже - що ти хочеш за таку ціну... але так і треба було на етикетці і писати, що це не шорти, а набір для творчості!!!
Сьогодні виходжу чуть даль героїв упа 73 по пішоходному переходу..летить одна машина - я пропускаю, дивлюся їде красавец на жовтій машині метрів 50 від переходу, я думала встигне загальмувати. пишу номер щоб прославити героя ВС 1346 ЕІ - чий чоловік/брат/знайомий - подякуйте що дівчину в 24 років лишив живу! ..загальмував..за 3 см від мене на переході..реально все життя перед очима пролетіло..і навіть не відкрило, сволота, вікно спитати чи все норм, поїхало далі..я лише закричала "ну де то так на перехід вискакувати"...блін, та тре трохи думати, то ж чуже життя...як так можна..курча, повідривала би руки такий рукожопним водіям!!!!!!!!!! зла така, що то капєц...прийшла додому трясе з тим переживань..ото-м думала дорогу перейду - чуть на Царство Небесне не попала!!!!!!
Я така зла, що вирішила написати тут, щоб "спустити трохи пар"). Проходимо з малим медогляд на садок. Сказали нам, що потрібно здати до 16-го, бо візьмуть когось на наше місце. Пройшли всіх лікарів, зробили чемно всі аналізи. Приходжу сьогодні до дільничої, щоб все підписати. І почалося. По перше, прийшла вона на 40 хв. пізніше, тримає людей по пів години і то без причини, просто вона повільна така. Малий вже мене замучив, їсти, спати хоче, вередує. Ладно, зайшли. І каже, що нічого не підпише, бо нема шкребків. При тому, що садок не вимагає зараз їх, а вже аж перед садочком. І сама дільнича теж казала чоловікові, що зараз не треба. На мої вмовляння, що мені просто не вистачить днів, щоб зробити (бо то ж тре 3 дні підряд, а вівторок останній день) каже "то підіть в дитячу поліклініку на Сихів, дайте гроші і вам все зроблять". Мене то настільки розізлило, кажу "я не збираюсь нічого платити, треба було казати, що вони потрібні і я би зробила, а тепер вже коли нема як, то ви вимагаєте". На що дальше пішли хамовиті відповіді, типу, як ти така мудра, то сама собі все підписуй. Потім як виявилось, все можна купити прямо там, на місці, вони мають бланки з печатками з Сихівської поліклініки. І то все розходилось в 30 грн. Потім вже мами інші мене просвітили. І от питається, для чого робити 2 рази ті шкребки, як дитина в садок йде з вересня? Але ж як то? По 30 грн. треба собі в кишеню положити. Бізнес. А може хтось знає де є якесь положення щодо тих шкребків, що вони здаються перед самим походом в садочок? А і ще кажу їм: "Вам що Майдан, що війна, нічого вас то не вчить". То каже мені "О, яка розумна. Там наверху беруть, а ми шо гірші". Короче - бардак повний. І дуже то все сумно((( І буде ще обідніше, як ми через таке не потрапимо в садочок, хоч в електронній черзі були 4-ті(.
Повбивала б, постріляла б тих дебілоїдів, що ганяють на своїх ревучих скутерах чи то мотоциклах по пр.Чорновола до 2-3 ночі з інтервалом в 10-15 хв.! Ух, яка я злюща!
а ви не хочете скаргу на неї написати головному лікарю, ще кудись. Вона ж не приховує, що таким чином заробляє?
Була в завідуючої поліклініки, розказала ситуацію, типу прикинулась, що нічого не розумію, а вона каже:"Та що ви не знаєте як то робиться? То все вирішується з медсестрою". Тобто вона ж 100% в курсі і в тому участь теж бере(. Кажу:"Вже знаю, але так робити не буду". Розумієте, то вже принцип пішов. То вона погодилась підписати без тих шкребків, але тепер ще придираються до прививок, типу нема всіх відмов. Йду сьогодні ще раз. Тепер переживаю, щоб вони на зло до чогось ще не причепились(.
Ну в таких випадках по-доброму не можна. Як почнуть запиратися, то питайте спокійненьким тоном:" на чиє ім*я я можу написати скаргу?"Переважно це спрацьовує.
Я б теж так казала - що мол, напишу скаргу, раз так. В УСІ МОЖЛИВІ ІНСТАНЦІЇ, і в "ЗіК" й в "Експрес" - гарні статті получаться. Й дзвонила б на гарячу лінію протистояння корупції - в нашій Сихівській 4 поліклініці навіть біля реєстратури номер є вказаний.
Свого чоловіка!!! Був би близько, гепнула б чимось важким так дістав. Мужику 36 років, а веде себе як сопливе 12-річне дівча. І заодно свекрусі по голові надавала б, що дозволяла йому все життя собі на голову лізти, думає тепер, що і я буду тихенько в куточку сидіти. Знаю, що чоловікам треба ставити чіткі завдання і що від них вимагається, все так і зробила. А він під дурника косить, типу "я так і хтів, але ти тааак то сказала, що я перехтів", ну блін, 2-й клас 1-а чверть
Не люблю, як слухають музику в громадському транспорті в навушниках так голосно, що чують всі. Я розумію, що то круто, але я можу не розділяти музичні смаки тих людей. Якось мені вранці один і той самий хлопчина в метро попадається, і те його бамкання на піввагону мене виводить з себе. Якщо я так голосно чую, то який звук доходить до нього
+1!! Їхала нині дівчина в автобусі,котра думала,що раз взула свої навушники, то вона з музикою тет-а-тет. І одна(!!) пісня по колу всі 20хв мого перебування в маршрутці. І ще й пісня яка!! Коротко перказую зміст: я тєбя любіла, а ти мєня бросіііл, ууууу-аааааа