Так, я б їх теж забила! Не знаю чим вони думають коли летять з такою швидкістю де ходять люди...звідки вони знають що людина/дитина, яка йде попереду, не підозрюючи що ззаді мчиться якийсь придурок (вибачте, інакше не скажеш), не піде раптово направо. Хоч купуй собі дзеркала заднього виду на плечі
Ну, впринципі, я нічого проти не маю велосипедистів, які їдуть нормально по тротуару, хоча, звісно, краще по дорозі. Але, наприклад, коли людина тільки вчиться їхати, не на дорогу ж їй зразу. Але, я кажу, як я вчилась, то їхала там, де майже нема людей, або дуже широка вулиця. Ну і зі швидкістю пішохода. Там де вузькі вулиці і купа людей не мала навіть в думках їздити. А ще мене добивають велосипедисти в парку Франка, які розганяються з гірок. То взагалі жесть. Ну ні, хіба нема іншого місця поганяти? Там їм помазано? От навіщо мені хтось пояснить?
а я забилам би ті ,вибачте, грьобані, бджоли вкусила одна а я вже третій день мучуся;((((нога як в бегемота....ну нашо їй то було,мене вкусила,сама здохла і нікому від того легше не стало.....хіба я ходжу як кривенька качечка...
У мене теж так було....Вони взагалі в курсі для чого їм дзвіночок? Якщо вже їдеш по тротуару, то хоч попередь... ніколи не чула щоб дзеленькали.
А в мене з тими велосипедистами взагалі цікаві історіїОдного разу проїхав повз мене якийсь шумахер на шаленій швидкості і щось біля вуха викрикнув, то я чуть інфаркт не дістала (якраз по телефону розмовляла... то так зойкнула, що ще й свого співрозмовника налякала), іншого разу якийсь хопчина проїзджаючи повз мене вдарив мене по дупі, а потім ще оглянувся і підморгнув(я не була у міні-спідниці, а у джинсах і навіть без каблуків)
я б за таке копнула ровер і хай летить собі і підморгує. Ото хамло! Дуже люблю велосипеди і це суперовий екологічний транспорт, але повагу слід мати трохи. як ім водій авто порушить правила і налякає, то будуть кричати на всю вулицю, а як самі людей лякають, то ніби так і має бути...
Ой, теж обожнюю тих "лісапедістів". Хоча на ровері люблю їздити і з чоловіком мт і по місту, і за місто виїжджали, але їздунів пл тротуару дууже не люблю. Коли бачу як хтось такий жене, а ще й якщо під горку, то аж серце спиняється і картини страшні перед очима. А ще випадок був зі мною коли була вагітна. Йшла по Сахарова біля Фуршету, там тротуао не такий вже і широкий. І мене на швленій швидкості, ледь не зачепивши, обганяють два хлопа на роверах. От чесно - мало не вродила... Забилам би ще пішоходів, яким лінь перейти 100 метрів до переходу, ще й дітей з собою тянуть! Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
Ну не треба аж так, не всі велосипедисти погані, більшість все таки нормальні. Є ж і водії придурки, і пішоходи, і т.д.
а якщо велосипедист живе в центрі, то яким чином додому добратись, якщо вулички вузенькі? Згодна на всі сто з Зорянкою, що все просто від людини залежить, бо бувають рагулями і водії, і пішоходи і велосипедисти. Просто останнім часом трохи бісить, що всі так проти велосипедстів піднялись - їздити по тротуару не можна, по дорозі теж не завжди виходить ну хоть вбийте, але по Чорновола, Липинського, Б.Хмельницького, Червоної Калини не їхала би по дорозі ні за які гроші, бо реально страшно. Та ще й ті "дикі ваділи" дозволяють собі постійно в спину сигналити, ніби то дівчину в спідниці вперше в житті побачили, велосипедні доріжки - фігня, бо забирають у пііщоходів простір ну та, пішоходам по Городоцькій 3-7 метрів тротуару мало тепер стало (певно тому, що на веліках не їздять) та не залишають нашим водіям місця, щоби на узбіччі машину припаркувати у водіїв фукція пішого добирання до магазину встановлена , певно, лише на рівні двох-трьох метрів. В парку їздити не можна (пишу про "їздити", а не "ганяти"), бо парк для піших прогулянок матусь з дітьми та людей з собаками, що так люблять поганятися за "новими рухомими об'єктами. А що робити в результаті тим, хто купив собі велосипеда???
Еее.... Ну як вам сказати. Я теж живу не на бродвеї, але мені ніколи в голову не приходило їхати на велику по вузьких вулицях додому. Брала в руки і шпацерувала з великом збоку. І нічого, ніц мені не сталось. А в центрі що, рух якийсь дуже потужний, що треба саме вузькими тротуарами пересуватися? Їздити По правилах Можна кататися в горах, можна добиратися на роботу. Ну чесно, я ніколи не їздила по парку, я ніколи не їздила по вузьких вуличках. Каталась там, де широка неперегружена дорога, за містом. Ну ок. А завтра якась мила дама на смарті скаже, що теж не хоче їздити по дорогах, бо там "ваділи дикі", що їй безпечніше повільно тротуаром. А потім ще одна. І що? Тепер тротуар буде для машин? Я чесно того не розумію. Боїтесь їздити по дорогах - не купуєте велосипед і не їздите. Не їздите по таких трасах впринципі. Невже це так складно? Я боюсь їздити по дорогах, тому не їжджу на велосипеді по місту переважно. А то дійсно, давайте всі собі велики куплять і будуть тротуаром їздити. Я не була проти коли велосипедистів на тротуарі було мало, а зараз виходить, що відсотків так 80 велосипедистів не вміють їздити і тому товчуться тротуарами. Ну не альо це. Не альо.
Мене просто бісять "мамусі", які переходять дорогу в непризначеному місці і толком не оцінивши ситуацію випихають візочок на проїжджу частину. Чим вони думають? Так і хочеться вийти і провести до найближчого світлофора. Не думаєш про себе, то хоч зважай на своє малятко.
Я далі про своє. Забилам би водія світло-зеленого джипа, що стояв на тротуарі в центрі вчора. Знач, між "Вернісажем " і "Добробутом" вуличка, стоїть джиписко такий громіздкий, нагло навскосяк і займає місце рівно з однієї сторони тротуару до іншої. Все, люди обскакують його по проїжджій частині, машини зупиняються, пропускають, хоч там ні пішоходним, ні світлофором не пахне. От скільком людям незручності та й небезпека кінець-кінцем що пішоходам, що іншим водіям. Я їду з візком, все тупік-занавєс, по проїжджій не піду, бо це з дитиною не безпечно і роби шо хоч, хоч вертайся і роби добрячий гак через якогось придурка.. Я так вищала на пів вулиці певно, але водій не показався ні звідки. Добрі люди (дівчата як завжди))) допомогли мені перенести Андрійчика з візочком якось трошки боком в повітрі, майже через капот машини, постояли біля малого, а я звісно метнулася по проїжджій частині. Ну, брєд, ну, вже хоч би рівно поставив ту машину, хоч най кусок тротуару би вкрав, ну але ж не весь. Ну, от цікаво такі водії хоч чимось думають, ну, хоч чимось, га...
А що робити, коли ти переходиш по пішоходному, але зі сторони руху машин припарковані маршрутки, височезні джипи. Реально оцінити ситуацію можна тільки пройшовши половину переходу...а якщо пхаєш візок/ ровер поперед себе? Отак зробиш пару кроків, а потім мусиш витягнути шию як гусак, щоб подивитись, чи по другій полосі не летить якийсь вар'ят. Хто знає, то на Левандівці таких місць повно - доросла поліклініка, кінцева 17 маршруту, біля Первака, базар під лісом....
Та вар'ятів на машинах всюди вистарчає... Переходила дорогу від базару до Вопаку на тій же Левандівці - одна машина зупинилась інша так промчалась, що ледь візок не зачепила.. Іншогр разу, без візка були, на зелене (! уточнюю що на переході зі світлофором, почавши рух не з першої сек як перемкнулось світло) переходила, так маршрутка ледь не збила мене і малого. Тож як треба мчати, щоб жовте пропустити і на зелене пролетіти?
А, я б позабивала, водіїв машин, які їдучи за кермом, тримають на колінах, мацьопіків. вже не вперше таке зустрічаю Ну, блін, що за "випендрьош". От чесно, не розумію я того. Це ж дорога, може бути все, що завгодно. Як можна ризикувати найдорожчим? Ну, як?????
і ми вчора з К гуляли по центрі. то капець якийсь! як ті машини припарковані...як мене то бісить, навіть збилася з рахунку скільки тих авто-рагулів було. а ще як на переходах паркуються, то для мене верх наглості і хамства. шкода, що вчора не мала з собою блокнота з ручкою, бо люблю залишати їм записки з "добрими побажаннями". не знаю як з тим боротися... --- дописи об"єднано, Apr 29, 2015 --- а мотоциклістів? в суботу бачила як везли так дитинку +/- 1рік між водієм і пасажиром на мотоцику!як так можна?
Ото в мене таке бажання виникає (уточнюю - забити водіїв), коли бачу маленьку дитину на сидінні біля водія, але не те що не пристебнуту, а ж навпаки - дитина ще й стоїть так, ледь не лобом у скло, і бавиться. Дітей же взагалі не можна на передні сидіння садити (навіть на колінах). А дітей тих мені жаль, бо не дай Бог щось станеться ... навіть при легесенькій аварії дитина так, як мінімум синячок на голові наб*є, а може бути і набагато гірше (аж страшно подумати)
Аварії не треба, легесенько притормозити, а що казати при різкому гальмуванні - бо собака на дорогу вискочила, наприклад зненацька. так, люди якісь надто безпечні, випробовують долю.
На саму Пасху наш сусід так в'їхав в дерево на подвір'ї перед будинком, бо тримав на руках сина 2,5 років виїжджаючи з парковки(це їдучи поміж хаотично напаркованих поміж будинків автомобілів у свято, коли до всіх приїздять родичі), малюк потягнувся до вогників на "торпеді" посунувши руки у рульове колесо і водій не зміг повернути. Добре що швидкість була мінімальна, удар слабенький і тато встиг малюка до себе притиснути (чому не затормозив? - напевно ловити дитину і тормозити одночасно чоловіки не вміють) - обійшлося все тріснутим бампером, нервовим вереском мами, яка саме виходила з під'їзду і напевно вже абсолютно несвятковим настроєм. Співчуваю тій жінці, я б за таке затовкла того ... придурка