Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on Jan 27, 2013 4,879 replies
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

100% згідна. В мене дочка бере приклад з мене, а я не смічу, як нема смітника, кладу обгортки собі в сумку і потім викидаю. У дочки з кишень теж часто "скарби" вигрібаю:girl_haha: А коли йдем по вулиці і хтось щось кидає на землю, дочка голосно до мене говорить: "дивись, дядя/тьотя сміття кинули". А я їй теж голосно: "Ну бо то не виховані люди тільки так роблять". Часто людина то чує і піднімає своє сміття, хоча багато і просто ігнорять і йдуть собі далі:sad:. Або ще дочка може підбігти до людини, підняти те, що кинули і сказати: "Дядя, у Вас папірчик випав":girl_crazy: Іноді забирають, іноді кажуть: "То не моє":sad:

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

ми з малим як гуляєм, то часто проходим по стежці, що під багатоповерхівкою пролягає, то вся стежка + прилеглий газон в окурках і дрібному смітті, яке безсовісні люди кидають з вікон та балконів:sad:. Малий вже стільки раз від мене і своєї сестрички чув, що нечемні люди кидають сміття, що тепер йде по тій стежці і завжди каже: "дяді, тьоті, ньо-ньо-ньо, фу!" (він ще не так багато говорить, але суть одна - нечемні дяді і тьоті накидали сміття!!)

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  3. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

У вас кидають дрібне сміття, а у нас з 13 поверху летять цілі наповнені до відказу кульки сміттєві! І кожного дня прибиральниця то все збирає і викидає, і всім все по....

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

5. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

@Smiwna хіба немає якогось закону щоб їх приструнити чи оштрафувати, а участковий для чого?
    яка Європа, їх і в Африку випускати стидно!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Та тут така справа, що сильно там і не доведеш нічого. Живуть там квартиранти 2 пари, по черзі (2 тижні одна пара, 2 тижні інша) приходять додому не скоріше 2 ночі. Одні нормальні, інші сміття жбурляють. Тут не доведеш і не спіймаєш. А побачила я це коли ми минулого року з чоловіком в 3 ночі з весілля приїхали, йдем собі додому, дивимось на 13 поверсі світиться світло в кухні, відкривається вікно і сміття викидують, та ще й хто... жінка!

7. Siania

Siania Love Life

А я боюсь свою собаку випускати побігати під багатоповерхові будинки. Завжди повно курячих костй, протухшої риби, бували навіть деруни та інша гидота. Та що тут казати, моя колишня співробітниця з умілєнієм розказувала що підгодовує котиків (курячими трубчастими кістками!!! смертельно небезпечними) прямо з вікна другого поверху... Кубіта мила, інтелігентна і дуже вихована дівчинка...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Тупо! Тупо! x 1
  8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І впевнена, що творить добро.. Не всі знають, що курячі кістки є небезпечними, як і протухла їжа, та й взагалі - нібито хочуть тваринок підгодувати, а насправді ще більший смітник навколо розводять, часом і котики того не хочуть і воно лежить-лежить.. В нас як були кошенята в під"їзді, то милі люди носили їм все підряд з дому, мисочки-пакетики і залишки їжі - кругом,і взагалі там під сходами ніхто не прибирав. Отак - ні собі додому, ні в притулок, ні прибрати, але таку добру справу робили.. Добре, хоч пороздавали їх, бо то вже було не до витримання.

9. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Одного разу, йдучи вранці на роботу через Добробут, бачила, як бабця прямо посеред рядів з продуктами розсипала сухарі, хліб та інші недоїдки для голубів. Я мовчу, що через хмару голубів, які налетіли, неможливо було пройти, але ж як можна не знати, що голуби є переносниками дуже небезпечного орнітозу?
    І хоч би один з продавців зробив зауваження...
    Я втратила дар мови, але не мала коли затівати розборку, бо вже спізнювалась на роботу. Та й не думаю, що то би подіяло...

• Інформативно Інформативно x 2
  10. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

і не тільки, вони цілий "букет" на собі носять
    це, між іншим, до уваги мамочок, які полюбляють з маленькими дітками погодувати цих милих пташечок!

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ух, яка зла!!!
    Вчора пропав інет (Воля), написало, що за неуплату, хоча телек працював. Перевірила рахунок - 49 грн. Ну ладно, думаю, мало їм, закинула 200 грн. Не з"явивися інет. Дзвоню на гарячу лінію - перенаправляє дзвонити на місцеву Волю, на стаціонарний номер, а я ж не маю стаціонарного телефону, а ця Воля не має, йоли-пали, мобільного. Кароче, після години спілкування (і періодичного очікування) з консультантом я маю:
    1. Інтернет не з"явився.
    2. До мене прийде майстер аж 9 квітня розбиратися, чому в мене немає інтернету.
    2. Заборгованість 104 грн на рахунку на мобільному.

Відмовляюся від їх послуг до чортової матері!

Ті 200 грн, що я вчора заплатила в них реально забрати?

12. Raven

Raven Мама малятка

ми провайдера вибирали, прийшли в волю подивилися 30 хв. на обслуговування і вийши, почитали вивіску ше одного провайдера і пішли повехом вище:girl_crazy:

13. Bulavka

Ми Волю вибрали через телебачення, лише вони давали тоді ресивер, який підходив до нашого телевізора.

Last edited: Apr 7, 2015
  14. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я вчора з ними договір підписала, а ви мене тут лякаєте:girl_crazy:
    Але вибору і так нема, бо це єдиний провайдер, який погодився підключити інтернет (приватний сектор). Хоч теж пробували казати, що там вже був підключений і-нет і є заборговність в 100 грн, "просим оплатити". Ну, я їм доступно пояснила, що нічого не знаю і заключаю з ними договір вперше, а зі своїми боржниками нехай розбираються самі:girl_smile:

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Raven

Raven Мама малятка

16. Clementina

Clementina Well-Known Member

17. Bulavka

Передзвонили (самі!). Майстер вже прийде завтра і на наступні півроку дадуть якусь мегазнижку, дзвонили чоловіку, то подробиці знатиму ввечері.

• Оптимістично Оптимістично x 2
  18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Воля не найгірший провайдер. Бувають в них різні приколи раз на кілька місяців, але якщо давати періодичної прочуханки, то все моментально налаштовується;) Я певно всіх, що можна провайдерів вже перепробувала і таки зупинилась на Волі. То ж не лякайтесь, все буде ок;)

19. sanches

sanches Well-Known Member

Мій чоловік в них вже вдруге згижкк "вибиває" - каже, що відключиться від їхніх послуг, а якісь "косяки" в низ завжди є.
    Не люблю ще їхню гарячу лінію - переключать там 100 раз, треба чекати, а я дзвоню з мобільного переважно.

Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk

20. readytogo

readytogo Well-Known Member

Воля- то ще непоганий оператор, в моіх батьків Воля,то хоч швидкість нормальна. В мене Укртелеком, то це просто ...Мобільний інтернет швидше грузиться. Проблеми почалися десь місяць тому. Телефонуємо, розбираємось, збираємо обіцянки. А віз і нині тут. Ааа,згадала, приходив якийсь вуйко,перебрав кабелі і сказав " вшьо нормально", коли я почала знову за швидкість-він просто втік, тобто позадкував до дверей і " до побачення".
    Хотіли підключитись до Волі,але через специфіку району вони поки не хочуть.