Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

отого, вибачте, ніяк по іншому не назву, щирого патріотично правильно проти корупції і хамства українця, який мене з малим мало не звалив на переході словацького-дорошенка на зелене світло в сам обід неділі. щоб йому колись то відчулося, як тебе відкидає (дякувати Богу!, бо писала б з лікарні, якби ще могла :girl_devil:) чоловік від машини, яка вирішила стартувати і в"їхати в поворот з такою швидкістю, що лишилися сліди, щоб не дай Бог не пропустити трамвай і пішоходів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Останнє редагування: 19 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. Siania

Siania Love Life

Вже є багато інформації про цих "волонтерів" зі скриньками. Теж забилам би, а люди кидають їм гроші!! А коли не кинеш, то ще й пристають, як то, не хочеш допомогти хворим діткам чи солдатам! :girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  4. Ari

Ari Well-Known Member

а ви думали за безплатно будуть бігати по дорогах, вулицях, маршрутках ті хлопаки з великим ентузіазмом, при тому невідомо куди ті гроші йдуть. Вже давно помітила такі оголошення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Materynka

Materynka Well-Known Member

А ще незадоволені бубнять: циганам кидаєте...

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А я прямо і голосно відповідаю, що допомагаю адресно, а не на зарплату здоровим хлопам. Пару раз зі мною пробували навіть почати дискусію на тему: "а хто буде працювати безкоштовно". Занавєс.

7. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

8. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Забила бим чоловіка свого...... давно мене так не доводив

Мама попросила його про маленьку послугу, а він перше спробував "тридесять" причин придумати, чого то складно зробити (хоче прохання було елементарне), а потім, коли мама образилась, що ще й додав - "ну то робіть, як хочете самі" .

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я забилам би одного близького, вже навіть не можу його назвати другом, чоловіка!!! Як я не люблю отих мутнорилих!!! Людина, яка роками вела подвійне життя!!! Обдурювати усіх! Як він міг??? Мене особисто він не дурив, але видавав себе не за того, ким, виявляється, є. Ось так от і розчаровуєшся в людях. Як тепер спілкуватись? Мені навіть бридко на нього дивитись. Фу!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Забилам би...
    людина отримує щомісяця з Італії 100 євро від мами, і стільки ж від свекрухи. Тепер дуже багата пані стала, не здоровається, раніше теж не дуже, але вважала, що всі жінки хто працює, нє дастойни з нею спілкуватись, а зараз взагалі.
    Короче, навіть її чоловіку працювати не треба, грошей вистачає.
    Хіба це привід всіх вважати нижче за себе? Або говорити образу в спину

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 6
  11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

по кількості грошей так, а по якості однозначно ні:girl_haha:, скоро з міліоном по сірники будемо ходити.:girl_devil:
    забий!
    Згадалось як на днях мама розказувала що страшно їй свою зарплату в грн переводити бо то таки багато. от я їй образно порахувала що коли за 1 ти дол можна було купити 1600 пляшок олії, а станом на неділю вже виходило 800-900. Запитала я в мами хто з того виграв, чи вона чи я,ніхто:girl_haha:

Вчора теж в декому розчарувалась хоча була до того готова, але тішу себе що не знати коли і як тебе життя зведе ще раз з тими людьми і думаю що доля ще дасть мені шанс все віддати.

12. Музик

Музик Мартуська

Так-так, мужа. Свиня мала, напився вчора і скажімо так, було йому не добре. Нє, я розумію, він то ніде не йде, відіспиться, а я ж на 9 на роботу... Комуналки не заплатив - забилам би вдруге, мусила нині перед роботою ще в банк забігати. Зла я

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  13. Bulavka

Плюньте і розітріть. Я таких людей взагалі не поважаю, бридкі вони мені, здорові дядьки і цьотки, яких мами утримують, гаруючи в Італіях. Ну, і не стане колись ні мами ні свекрухи - що вона робитиме?
    Тим паче, за логікою тої панєнки, їй ні з мамою ні з свекрухою спілкуватися не варта - вони ж, мабуть, працюють в тій Італії.))

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 3
  14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Siania

Siania Love Life

Забилам би водія, який перед самою кінцевою кінг крос заїжає на заправку з пасажирами! То що не можна людей висадити і собі їхати заправлятись? Рррр

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

скажи що точно ні, бо від роботи коні дохнуть, ну а ти жива:girl_haha:.Знач точно не кінь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Bulavka

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  18. svoboda

svoboda Member

Забилам би водія 45 маршрутки, який виїхав на мою смугу біля 45 школи, де ранком завал і все напхано машинами. Він бачив, що я їду, смуга зайнята, за мною і за ним стало з десяток машин , які вже пробували оминути корку тротуарами - бордюрами, а він стояв і чекав, поки ситуація розрулиться і зовсім не напрягався вибачатись...

19. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

... категорію людисьок, які нічим не "брєзгують" і маму рідну продадуть заради рубля, який і так вже нічого не вартий..
    Купила співробітниця вчора на базарі чоловіку шарпетки. Він їх розпакував, щоб одягти, а всередині знайшов 20 грн і записку "Повертайся живий"...

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 10
    • Корисно Корисно x 1
  20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Чесно, я б пішла на базар з тим всім і плюнула б в морду продавцю, а шкарпетки поклала б в кошик АТО.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 6