Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

ну бачите, цей вираз можна розвернути до обох сторін, можна думати не лише за свою зручність, коли сусіди роблять ремонт, а рахуватись і з їхніми потребами. Таке-то, живучи в соціумі, тяжко реалізовувати свою свободу і права, не зачіпаючи при цьому чиюсь.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Я так і не зрозуміла за що тих людей обізвали дебілами і хронічними рагулями? Це як мінімум не коректно, не етично і що саме головне - не заслужено. Всі хочуть, щоб інші були толерантними, культурними, щоб перед тим, як прибити цвяха обганяли 36 кв. в одному під"їзді і ще по 36 - в двох суміжних, і домовилися. А самі що? Трішки раніше розбудили дитину - і такі обрАзи. Робити ремонт у встановлений законом час - це право кожного мешканця. (І я думаю, що якщо б склалася зворотня ситуація, ну коли та пані робила б ремонт, а хтось би там мав якісь претензії - то вони все одно були рагулями, бо бачте будуть вказувати чи маю стукати і грюкати чи ні. А мені шо - в неремонтованій квартирі сидіти, бо їм бачте шось там не подобається).

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Siania

Siania Love Life

Теж не розумію про "закони совісті"...Та 8:20 то цілком адекватний час щоб шуміти. Звісно, прикро коли дитина будиться, але то є життя, і треба з тим змиритись. Ну а не подобається - будуйте власний будинок, тоді ніхто не заважатиме :smoke:

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Dobrafeja

Dobrafeja Member

Як багато однодумців в моїх сусідів... ну-ну... прикро, що не можна висказати своє "фе". Коли вас щось подразнює, ви як з тим боритеся, чи всі світлі і оптимістичні і ніякі непорозуміння вас не бентежать...?! Звідки стільки у вас негативу, можна подумати, як вам поголові скакатимуть чи робитимуть незручності ви "сумирно" поступитеся і ні-ні. Перечитайте тему, наче тут всіх злить тільки незначні дрібнички, типу "нікоготь зламала".

5. Siania

Siania Love Life

Та можна забити умовно, всі ми люди. Але ж не називати нормальних людей дебілами і хронічними рагулями...Ви не помічаєте свого власного негативу? :aggressive:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  6. Dobrafeja

Dobrafeja Member

В мене враження, що ви їх знаєте.....
    Повірте, не маючи на це причин, я би цього не робила... як то кажуть - НАКИПІЛО. Якщо людина права - то права, просто так висувати притензії по меншій мірі не розумно. Слово "хронічний" мало б наштовхнути на думку, що це не вперше.

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А з вас позитив так і пре :) Я розумію, що вам важко зрозуміти, що інші люди можуть мати дещо іншу думку, але ви не мусите так обурюватися з цього приводу. Якась ви НеДобраФея.. сьогодні.
    Ну-ну? Та не кажіть, компашка ще та зібралась. Чекайте, може ще й сусіди відпишуться про своє бачення ситуації в якійсь малоприємній темці типу "рагулів"..

Останнє редагування: 12 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 2
  8. Siania

Siania Love Life

Я їх не знаю, але робити ремонт о 8:20 - нормально, не розумію чому вони мають бути через це дебілами?
    Якщо всі ситуації Ви оцінюєте як сьогоднішню, то наштовхує на думку що сусіди абсолютно нормальні :mocking:
    Повірте, коли Ваша дитина плаче - це теж комусь може заважати. Будьте добрішими :girl_blum:

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Dobrafeja

Dobrafeja Member

Не було до чого вцепити, вцепилися до окремих слів.
    Не повірю, що всі святі хоч кілки на голові теши. Нікого нічого не злить і всі коректно висловлюються. Таке враження, що навпаки злорацтвуєте. Будь добрими і несіть у світ мир і радість. Про що можна ще писати.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Siania

Siania Love Life

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

А я би сусідів знизу, але причина зовсім інша...

12. ladybagira

ladybagira Well-Known Member

співчуваю.... взагалі так важко зі старшими людьми.. і з одного боку розумієш, що потрібно "понять и пггггастить", але деколи терпіння нема

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

Власне, ця фраза стосується саме вас. Тому, що наразі від вас йде негатив. Вас ніхто не хотів тут образити, лише висказали іншу точку зору. А ви почали всіх тут ображати, лише тому, що вас не підтримали.

На рахунок сну: я навмисне не привчала своїх дітей до тихого сну (завжди щось робила в кімнаті, поки вони спали) тепер мені щастя, діти сплять практично при будь-якій обстановці. Ми хоч і живемо в особняку, але постійно сусіди щось роблять на вулиці (то ламають, то ремонтують (дуже шумно), то що мені бігати до них і говорити "будьте тихо, бо мої діти сплять"? Смішно, то ж життя...

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  14. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

ми теж живемо в новобудові, пам"ятаю, коли ми робили ремонт, сусідка постійно прибігала сваритися, бо у неї діти сплять. Звичайно, коли була можливість і час, то припиняли шумні роботи і робили щось інше, щоб діти виспалися, але бувало й таке, що приходив майстер, якому платили гроші за його роботу і час, і йому байдуже, що він комусь там мішає спати, в нього час - гроші! Нашій дитині вже 2 роки і постійно за цей час хтось робить ремонти, а за стіною, то вже більше року роблять і ще кінця краю не видно, бувало так, що так шуміли, що ми один одного в хаті не чули, але я жодного разу ні з ким не сварилася, бо все робили в дозволений час. Не витримувала, то йшла на вулицю гуляти)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  15. Linar

Linar невиправна оптимістка

І ще про сусідів. Кума купила квартиру на останньому поверсі. До цього там ніколи ніхто не жив. Сусіди знизу в них кожен день. 19-00: ваша дитина дуже голосно ходить; 21-00: чому у вас досі гості ми відпочиваємо;22-00 чому ваша дитина плаче а не спить. І взагалі ми пишемо заяву в міліцію, що ви непорядна сім"я, бо в вас через вихідні гості:suicide:

Останнє редагування: 12 Лютий 2015
    • Смішно Смішно x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. unsure

unsure Well-Known Member

Прочитала дві останні сторінки, і аж мені недобре зробилося.))) Ми з дня на день хочемо починати робити ремонт, причому в цілій квартирі (недавно купили, стан не дуже житловий, тим більше для двох маленьких дітей). Так як ми на 9 поверсі, то я так зрозуміла треба в першу чергу взнати чи немає в нас на поверсі маленьких дітей і під нами також, щоб хоть знали коли перфератор включати. Багато хто думає що шумно тільки в багатоповерхівках, це помилка. Ми на даний час живемо в батьків в приватному секторі, свій будинок, то це ужас, сусід в нас "бізнесмен" - памятники робить, ви собі не уявляєте який це ужас, особливо літом. Звук молотка об бетономішалку САМИЙ ефектний, я вже не говорю про шліфмашинку і куча іншого. Другі сусіди будують будинок, вже 5 РОКІВ, коли народився перший син заливали фундамент, так і будують, зараз меншому сину рік, то вже фде фініш фасадні роботи, обкладають плиткою сходи, звук циркулярки це ще той звук.)))) Так що приватний сектор нетакий вже і дуже спокійний))))

• Подобається Подобається x 1
  17. Linar

ми живемо в новобудові. живуть квартир 10, з них в 7 діти до 4- років. Треба сказати решта 30 квартирам щоб узгодили коли з дітей хто спить)))))

• Смішно Смішно x 2
  18. Siania

Siania Love Life

А можна надрукувати оголошення, наприклад: Любі наші сусіди, ми, мешканці квартири *** будемо робити ремонт з ******* з перервою у дві години в обідній час о ****. Дуже прикро що будемо Вам заважати неприємними звуками і просимо поставитись з розумінням :girl_flirt:

19. Linar

Теоретично так. Але, по-перше, всі сорок квартир таке писати не будуть. По-друге, і це основне, ремонт роблять не власники, а майстри, яким глибоко на...чхати, коли і як сплять ваші діти, їм аби швидше і на наступний об"єкт. А взагалі є узгоджені законодавством години і все.
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2015 ---
    p.s. діти до всього звикають. моя навіть від перфоратора над головою вже не будиться

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Нічого то не дасть... Завжди будуть невдоволені. До нас навіть бігали світло вирубали на лічильнику, хоч коли робили перфоратор був включений десь +-11-12 година, а все тому, що в сусідньому підїзді, навіть не в суміжній квартирі, виявився дядько з епілептичними припадками (про то ми аж ніяк знати не могли). То в той деть вже нічого не робили, а на наступний він пішов десь на вулицю, а ми закінчили роботу.
    Уявіть в підїзді 4-5 дітей до 3-х років.
    Манька 1 рік спить з 11-13 і з 17-19
    Танька 1,5 роки спить з 13-16
    Лєнка 9 міс спить з 9-11, з 14-16 і 18-19
    Тонька 3 міс спить майже весь день, а гуляти не йде бо хвора/зимно/погода не льотна
    І коли тут ремонт робити? З усіма не напогоджуєшся...

• Погоджуюся Погоджуюся x 6