Відповідь: ЗАбилам би! (2) А внас з іменем була війна . Ну , як війна - просто партизанщина . Я тупо відмовчувалася і не велася на провокації різноманітні . В дискусії родичів і знайомих не встрявала .Мовчала і впиралася , місяць цілий . Але синочка назвала ім*ям яке прислухалось мені ще задовго до його народження .
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Сьогодні зранку був скандал, муж хотів вияснити, хто мені вночі прислав смс-ку (а то телефон зарядився і дав сигнал). Останнім часом дістав зі своєю ревністю, каже бо є причини. Які причини?, дурні фантазії?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) згадала, як декілька років тому мій телефон чокнувся і година 4-5 ранку відсилав смс з якоюсь абракадаброю, номери різні, вибірково з тел.контактів:8: Смішно було до тих пір, поки декілька повідомлень не відправились до дуже поважних людей:ninja:. Після того, як зранку мене спитали, що я мала на увазі, я погнала в сервіс Там щось шаманили, не помогло, а потім телефон сам вкляк Цікаво, що думали половинки тих, кому в 4 год ночі надійшла смс? (правда, телефон відривався не тільки на чоловіках, а й на жінках)) По темі, дістали сусіди, які роблять ремонт і миють сходову клітку раз на тиждень. Весь бруд в мене в хаті(((
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Як мене роздратували щойно. Розмовляю по мобільному звісно по роботі, а тут паралельно з однієї установи починають набирати, я збиваю, знову набирають, я збиваю, знову... і так безліч разів. Паралельно набирають з інших номерів тієї установи. Тут я за важливою розмовою, де я не можу дозволити собі попроситися на паралельний дзвінок, а тут ненормальний одзвін. Я звісно після розмови передзвонила і "ПОЯСНИЛА" як так можна, але у відповідь почула "вибачте, але нам потрібно було ВЖЕ з вами поговорити". Що за люди????
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Мушу написати тут, бо муляє мене, що є такі люди, яких хочеться просто прибити.. В четвер водила доцю на виставу присвячену святу Миколая, яка організовувалась для діток-спортсменів як львівських, так і тих, що приїхали на змагання більш як з 20 обл.України. Так от, вистава виявилась досить серйозною, релігійною, розсудливою, може трохи затяжкою для маленьких дітей, але в теперішній час думаю варто було це побачити і послухати. Щоб було зрозуміліше: Миколай розповідав про те, що твориться зараз у нас на сході, про переселенців, про тих, що залишився без тата, без чоловіка..Самій сльози на очі наверталися..Але в залі були такі особи (3 мами дітей, що приїхали), які впродовж всієї вистави голосно розмовляли, сміялися, вели себе як на вулиці, а потім одна з тих жіночок сказала так зовсім не тихо: "ну все задолбал, кончай уже! дети пришли сюда на праздник, а не слезы вытерать.." В мене був шок... вибачаюся, але так і хотілося підійти до неї і дати добряче по морді.. Ну як з такими людьми можна будувати Україну??
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я недавно ходила в кіно, і ось у залі сиділо пару молодих дівчат, що голосно реготали і щось не в тему коментували, і знов ржали як коні, і то у зовсім недоречних місцях де не було нічого смішного. Конкретні рагулихи, і на людей в залі ім було все одно
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Дівчата, ну що ви в підлітковому віці не реготали без причини?))) Ну так, не дуже культурно, та добре що людям весело))) Кіно не театр) Я свою бабцю водила недавно в кіно, то вона обурювалась що всі щось жували, шороділи пакетиками))) І досі мені не вірить що в кіно прийнято їсти))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) хоч я і не бабця, але і я завжди обурююся, коли шарудять різними пакетами\попкорнами під час фільму. на мою думку, це неправильно. бо заважає іншим. хоч кіно і не театр, але все ж якась елементарна культура поведінки має бути
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Мене теж нервує, коли хтось біля мене жує, а ще як цямкає і шарудить пакетом. З тих міркувань, я ніколи не купляю в кіно нічого ні пити, ні їсти. А після перегляду йдемо десь у кафе.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я завжди беру поп-корн. Не помічала за собою цямкання, але попкоринками пошородіти можу) В кіно так голосно роблять звук, що я і не чую хто там що жує, дивлюсь фільм і не нервуюсь
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Може, коли десь далеко від тебе, то й не чути, а коли поруч, то особисто мені, все чути. Ну але коли це дозволено, то залишається тільки змиритись з шарудінням і всім іншим. Хоч, пару раз з нами йшла свекруха, то вона швидко наводила лад і тишу кругом нас. Можливо комусь це зовсім не заважає, а мене нервує.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) На цю тему може не дуже культурно, але гарно висловився один прикольний чувак (хто не хоче дивитись все відео, подивіться з 3:15) https://www.youtube.com/watch?v=5b6P1Suf3PU
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Дуже гарно висловився))) Розказує які всі рагулі - мовою рагулів Так мене бісить ось це - та от там, та от там. Та в тій Польщі молодь ще більше дика ніж в нас, тоже мені знайшов культурну націю Забила м би ось таких українців які тільки те й роблять що об...ють свій народ. Може нехай кожен з себе почне мінятись в кращу сторону? Тоже мені, еталон культури, Скрябін
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Він про це говорив саме Та, власне ніхто його еталоном і не називав, а- висловив свою думку, як і Ви. Хтось згоден, хтось ні)) Так є. Ну, і Ви в своєму дописі обіс..ли його, в якійсь мірі також. Кому вирішувати- хто є хто? А так, висловитись має мо право всі, нє.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Та я тільки за! Я взагалі не бачу нічого поганого в суперечках. Всі ми різні люди, по-різному мислимо, і це чудово!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Кассандра, і що ,тим тьоткам ніхто не зробив зауваження? Не вивів із залу? Мені просто цікаво,чим то закінчилось,невже навіть слова в іхній бік не сказали?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ось це і печально, що так і не вдалось щось сказати, може хтось інший це зробив, не знаю. Ми разом із знайомою думали ще під час вистави підійти, але не хотіли зривати виставу, а по закінченні почався такий балаган (діти сиділи на перших рядах перед сценою, а батьки ззаду, потім всі рванули до батьків..), що при включеному світлі і серед купи народу, який вдягається не бачили вже цих тьоточок((. я його еталоном не вважаю
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забилам би продавців на Сландо (олх)! Шукала сестрі телефон, знайшла один, подзвонила, домовилися на наступний день зустрітися і забрати. Продавець сказав, що сам подзвонить і скаже на яку годину треба під'їхати до нього. Ну і от приходить наступний день, чекаю - чекаю, вже майже вечір, бачу що прийшло повідомлення від нього, що він думає ще, кому телефон тепер продати.... ну думаю ладно, нехай... і лишилася того . Дальше почала шукати, знайшла ще один телефон, знову домовилася. Домовилися на неділю зустрітися, сьогодні приходить повідомлення від того продавця що телефон не продається. Ну та що то так....невезіння в мене почалося..чорна смуга..Зла я і не добра, бо сестра вже думала, що куплю нарешті їй телефон, вона навіть вирізала собі з картону розміри телефону, раділа,носилася по хаті і на тобі(((