Відповідь: ЗАбилам би! (2) і мене нервувало таке, як була вагітна як хтось тягнув руки до живота, в мене аж вираз обличчя ставав відповідним зараз як бачу вагітну (маю на увазі когось зі знайомих) - ніколи не чіпаю живота, скільки б ніжності і радості у мене не викликав його вигляд
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я нікому не дозволяла живіт чіпати (окрім чоловіка і лікарів), тим хто питав дозволу казала "ні, мені не подобається", а особливо настирним і невихованим могла навіть по руці ляснути. Двоюрідна сестра дуууже любить чужі пуза "лапати", то я їй спокійно пояснила що мене гладити не треба. Але я взагалі не люблю коли сторонні люди мене чіпають, навіть коли за руку беруть.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Знаєте кого би я забила?!:cowboy:"Еко дім", бо подував такий дім, що чути все, як сусіди збоку ( а це сусідній підїзд і має бути капітальна стіна) миються, як сексом займаються, а зверху двійко дітей, то інколи завал.Вчора було Андрія, сусіди знизу сиділи на кухні святкували довго, то в кімнату було чути так люди просто трошки голосніше говорили...Але це я не на сусідів нарікаю, тьху-тьху, бо у мене нормальні. А на тих мудаків які так будують, ще й продають не за маленькі гроші.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ага, а в мене вібродзвінок сусідки за стінкою чути, і її будильник, всі слова пісні, яка її будить так, ніби то я слухаю
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я нікого не чую крім сусідів зверху. На підлозі ізоляцію зробили і фанера груба і паркет, то не чути нічогісінько. Збоку теж практично річого не чути і то там малі діти є. А зверху то просто жесть. Таке враження що там слони живуть, а ще між собою сваряться + дитина там постійно щось істерикою добивається, або вони на неі риплять і вона реве. Короче дурдом веселка.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я колись зустріла далеку знайому що невідомо як (через "язикатих" знайомих певно) дізналась про мою вагітність, і хоч я була в зимовій куртці в якій не дуже то й видно все, почала на мене "нападати": "Ну що там, у вас хлопчик чи дівчинка? (Я ще тоді сама не знала, а якби й знала їй не збиралась повідомляти), "А, не знаєш?", і далі: "А який там у вас термін?" Ледь спекалась її. Забила м би таких До речі, до того вона полюбляла розпитувати "Коли вже заміж, он скільки хлопців кругом, то коли ж вже?" Причому сама не заміжня була)) Забила-м би таких нетактовних кадрів)) А зараз багато питають "Коли вже друге?" От всім треба знати коли буде "друге", бо "Одне то замало" (при чому частенько у самих дітей або нема, або одна дитина). Я не проти двох дітей, навіть досить "за", але народ в нас в тому плані часом трохи неадекватний)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ахаха, точно) забула про те. Тоже таке було) Знайома дзвонила, розпитувала, вітала, та не втрималась, щоб запитати,"може вже друге незабаром? га?". Яке там друге! Як ще з першим з пеленок не вилізли, ще по "показаніям медичним" не можна)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Забилам би пішоходів що гасають за метр-два від пішоходного переходу особливо зранку після того як вимикають вуличне освітлення і ще досить темно. І то я не водій. Мене вражає таке безвідповідальне ставлення до власної безпеки. А потім читаємо кримінальну хроніку. Ще й водій винен. Тільки сьогодні 4-5 таких зустріла по дорозі на роботу.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я забилам би тих підлітків, які щодня чомусь саме в обідній час неподалік нашого будинку гатять пітардами . Малого і так тяжко приспати, а тут ще ті пітарди бухкають і бухкають, навіть повністю закриті вікна не допомагають! Знаю був час, що неповнолітнім було заборонено продавати такі всякі штуки, невже тепер можна? чи то вони продавців хороших собі знаходять? уууххх, злаааа.....
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забилам би тих батьків, що палять біля візків з дітками...таке враження, що раз вони в парку, то дим, що валить поруч, малюкам не шкодить...навіть не намагаються відійти пару кроків...(багато неадекватно реагують на зауваження...)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Забилам би тих продавців безголових,що дітям те зло продають! Дітваки по 6-9 років тим бавляться! Як можна то дітям продавати? Невже розбагатіє на ті 2 гривні?! На біду багато не треба!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я прошу, аби мене хто забив. В черговий порушила слово дане собі і не тільки.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) на наступний раз ми в тебе зуб попросимо. Передній. Тоді подумаєш, чи обіцянки дотриматися, чи ходити потім з золотим.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Сюди або в "Рагулі" відношу тих, хто розмальовує всякими каракулями і нісенітницями, типу "узорами" будинки в центрі. От тільки пофарбують будинок, ще й якоюсь світлою пастельною фарбою, і за кілька днів якесь "чудо" там мусить щось написати, типу "графіті", і то чорною жирною писаниною, яка там ніяк не до місця. На моїй вулиці недавно так порозмальовували два будинки, а біля консерваторії взагалі бачила напис на світлій стіні такими чорними грубими буквами написано "Я маленька принцеса" Ну от чим ті кадри думають, коли місто псують своєю "творчістю"?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Сусідів , всю ніч сварились, думала повбивають одни одного! Таке враження що для них нікого не існує...одні!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Приєднуюсь! від 10 вечора починається цирк! Діти верещать,ганяють по квартирі, совгають кріслами по підлозі а мамаша(викладач співу оперного) виє!! Розумію ще вдень! А це все відбувається з 22 год!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) у співаків голос після обіду добре розігрівається, може ваша сусідка ,оперна діва недоотримала сольну партію і мусить компенсувати собі то в хаті, хто зна.....співчуваю
Відповідь: ЗАбилам би! (2) прекрасно вас розумію....На колишньому нашому місці проживання сусідка була піаністкою Філармонії, то ми вечорами до самої ночі слухали ту музику..Ще б нічого якби грала щось нормальне, а то тренувалась собі так, що не годен того слухати і все рівно їй , що будинок панельний і до сусідів страшне як чути..((
Відповідь: ЗАбилам би! (2) аВи ще забули про "а як назвете?як бабу? як діда?".....ум...... життя не давали_))) ---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ---------- аналогічно) ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- я вже мовчу про те, що часто так калічать пам'ятки історії
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ні, таке нас "проминуло" - поки була вагітна то всім казала що ще не вирішили як назвемо (хоч ім"я було придумане давно), а коли Влад вже народився то просто поставили всіх перед фактом - баби-діди не дуже сперечалися, всім сподобалося