Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: ЗАбилам би! (2)

і мене нервувало таке, як була вагітна
    як хтось тягнув руки до живота, в мене аж вираз обличчя ставав відповідним
    зараз як бачу вагітну (маю на увазі когось зі знайомих) - ніколи не чіпаю живота, скільки б ніжності і радості у мене не викликав його вигляд

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А я нікому не дозволяла живіт чіпати (окрім чоловіка і лікарів), тим хто питав дозволу казала "ні, мені не подобається", а особливо настирним і невихованим могла навіть по руці ляснути.:girl_haha: Двоюрідна сестра дуууже любить чужі пуза "лапати", то я їй спокійно пояснила що мене гладити не треба. Але я взагалі не люблю коли сторонні люди мене чіпають, навіть коли за руку беруть. :girl_wink:

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Знаєте кого би я забила?!:cowboy:"Еко дім", бо подував такий дім, що чути все, як сусіди збоку ( а це сусідній підїзд і має бути капітальна стіна) миються, як сексом займаються, а зверху двійко дітей, то інколи завал.Вчора було Андрія, сусіди знизу сиділи на кухні святкували довго, то в кімнату було чути так:girl_devil:...Але це я не на сусідів нарікаю, тьху-тьху, бо у мене нормальні. А на тих мудаків які так будують, ще й продають не за маленькі гроші.

4. Музик

Музик Мартуська

ага, а в мене вібродзвінок сусідки за стінкою чути, і її будильник, всі слова пісні, яка її будить так, ніби то я слухаю

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А я нікого не чую крім сусідів зверху. На підлозі ізоляцію зробили і фанера груба і паркет, то не чути нічогісінько. Збоку теж практично річого не чути і то там малі діти є. А зверху то просто жесть. Таке враження що там слони живуть, а ще між собою сваряться + дитина там постійно щось істерикою добивається, або вони на неі риплять і вона реве. Короче дурдом веселка.

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А я колись зустріла далеку знайому що невідомо як (через "язикатих" знайомих певно) дізналась про мою вагітність, і хоч я була в зимовій куртці в якій не дуже то й видно все, почала на мене "нападати": "Ну що там, у вас хлопчик чи дівчинка? (Я ще тоді сама не знала, а якби й знала їй не збиралась повідомляти:girl_haha:), "А, не знаєш?", і далі: "А який там у вас термін?" Ледь спекалась її. Забила м би таких :girl_devil:
    До речі, до того вона полюбляла розпитувати "Коли вже заміж, он скільки хлопців кругом, то коли ж вже?" Причому сама не заміжня була)) Забила-м би таких нетактовних кадрів)) А зараз багато питають "Коли вже друге?" От всім треба знати коли буде "друге", бо "Одне то замало" (при чому частенько у самих дітей або нема, або одна дитина). Я не проти двох дітей, навіть досить "за", але народ в нас в тому плані часом трохи неадекватний)

7. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

ахаха, точно) забула про те. Тоже таке було) Знайома дзвонила, розпитувала, вітала, та не втрималась, щоб запитати,"може вже друге незабаром? га?".
    Яке там друге! Як ще з першим з пеленок не вилізли, ще по "показаніям медичним" не можна)

8. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Забилам би пішоходів що гасають за метр-два від пішоходного переходу особливо зранку після того як вимикають вуличне освітлення і ще досить темно. І то я не водій. Мене вражає таке безвідповідальне ставлення до власної безпеки. А потім читаємо кримінальну хроніку. Ще й водій винен. Тільки сьогодні 4-5 таких зустріла по дорозі на роботу.

9. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

А я забилам би тих підлітків, які щодня чомусь саме в обідній час неподалік нашого будинку гатять пітардами :girl_devil:. Малого і так тяжко приспати, а тут ще ті пітарди бухкають і бухкають, навіть повністю закриті вікна не допомагають! Знаю був час, що неповнолітнім було заборонено продавати такі всякі штуки, невже тепер можна? чи то вони продавців хороших собі знаходять?
    уууххх, злаааа.....

10. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

забилам би тих батьків, що палять біля візків з дітками...таке враження, що раз вони в парку, то дим, що валить поруч, малюкам не шкодить...навіть не намагаються відійти пару кроків...(багато неадекватно реагують на зауваження...)

11. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Забилам би тих продавців безголових,що дітям те зло продають! Дітваки по 6-9 років тим бавляться! Як можна то дітям продавати? Невже розбагатіє на ті 2 гривні?! На біду багато не треба!

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я прошу, аби мене хто забив. В черговий порушила слово дане собі і не тільки.

13. flame

flame невгамовний експериментатор

на наступний раз ми в тебе зуб попросимо. Передній. Тоді подумаєш, чи обіцянки дотриматися, чи ходити потім з золотим.:girl_yes2:

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Сюди або в "Рагулі" відношу тих, хто розмальовує всякими каракулями і нісенітницями, типу "узорами" будинки в центрі:girl_devil:. От тільки пофарбують будинок, ще й якоюсь світлою пастельною фарбою, і за кілька днів якесь "чудо" там мусить щось написати, типу "графіті", і то чорною жирною писаниною, яка там ніяк не до місця. На моїй вулиці недавно так порозмальовували два будинки, а біля консерваторії взагалі бачила напис на світлій стіні такими чорними грубими буквами написано "Я маленька принцеса" :girl_crazy:Ну от чим ті кадри думають, коли місто псують своєю "творчістю"?

Останнє редагування: 16 Грудень 2014
  15. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Сусідів , всю ніч сварились, думала повбивають одни одного! Таке враження що для них нікого не існує...одні!

16. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Приєднуюсь! від 10 вечора починається цирк! Діти верещать,ганяють по квартирі, совгають кріслами по підлозі а мамаша(викладач співу оперного) виє!! Розумію ще вдень! А це все відбувається з 22 год!

17. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

18. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

прекрасно вас розумію....На колишньому нашому місці проживання сусідка була піаністкою Філармонії, то ми вечорами до самої ночі слухали ту музику..Ще б нічого якби грала щось нормальне, а то тренувалась собі так, що не годен того слухати і все рівно їй , що будинок панельний і до сусідів страшне як чути..((

19. Відповідь: ЗАбилам би! (2)

аВи ще забули про "а як назвете?як бабу? як діда?".....ум...... життя не давали_)))

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

аналогічно)

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

я вже мовчу про те, що часто так калічать пам'ятки історії

20. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)