Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би! (2)

Спецпокриття дорого, а траву хоч і затопчуть, та все ж м'якше падати:girl_wink:

2. Ari

Ari Well-Known Member

допоки дощ не випаде, дальше болото, слизько. В нас на майданчику земля, то діти які гойдаються, ногами під тими гойдалками зробили ямки через відштовхування, і малюкам та і дошкільнятам не можливо вилізти на гойдалку, а коли після дощу ще і калюжі довго стоять, це взагалі небезпечно.

3. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

То так, до слова, в Штатах дитячі майданчики мало де мають спеціальне покриття, переважно це стружка з дерева, грубша така. Ні болота нема, ні пороху, ні калюж. Для дітей не травматично. Лиш як сильна злива, буревій - то може трохи вимити ту стружку за межі майданчику.
    І металеві гойдалки - це щось, сама ще згадую, як чуть моя дитина не потрапила під те залізо. Але ж є альтернативи, може, навіть і дешевші, тільки кому це потрібно...

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І це, можна сказати, безвідходне виробництво. Обрізають гілки під електричними стовбами і одразу потрібнюють на тирсу. Або ті ж ялинки після Різдва.

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Забила м би тих дибілів, які вже другий вечір поспіль дзвонять до мене, щоб познайомитись.
    Чоловік поки тільки приколюється. Але я б на його місці вже добряче нервувалась. Сьогодні дала трубку чоловікові, коли почула, що знову хочуть познайомитись. Але вчора голос був іншим, значить дзвонило двоє різних людей. Чого чекати завтра? І дзвонять тільки ввечері. Вже починаю думати, що зеки якісь дурака валяють, бо жаргон такий підозрілий. Ух зла!!

6. raspberry

Заблокуйте вхідні з цього номера.

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Двічі з різних номерів дзвонили, от в чому прикол.

8. Альона

Альона Well-Known Member

А ви їм подзвоніть вранці, так біля 6 годинки, перепитайте що вони хотіли. І так к-ка разів.

9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

а я б порадила просто не піднімати трубку як бачите, що дзвонить невідомий вам номер, це швидко відіб"є охоту надзвонювати...
    Іноді виникає бажання прибити саму себе через склероз! Ну як можна забувати поливати вазонок... вже 3-й раз таке роблю...і кожен раз він на межі зсихання.

10. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ідея звичайно прикольна, але краще на всякі незрозумілі номери не передзвонювати, а то ще всі грошики може схавати...

11. terezka

terezka котяка-вишивака

Жіночку, якій я передала талончик на компостер, а вона його пробила і сховала собі в гаманець. Ще й обурювалась, що я запитала при всіх! чому вона мій талончик заховала собі в гаманець!

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

13. Kviten

Kviten Member

.

14. Demetra

Demetra Well-Known Member

Угу, кілька разів в маршрутці бачила як так "випадково" гроші передані за проїзд в кишеню ховали!

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

свою сусідку!!!!
    бляха-муха, стрша жінка, вже бабуся і послала мене прямим текстом буквально щойно. а знаєте за що можна заслужити таке? за зауваження що на великого пса пасувало б одягти намордника і не гуляти з ним біля дітей. Вона гуляє зі своїм молодшим сином, а він з дитинства хворий (погано ходить, не говорить, розвиток відсутній). Регулярно вони тому сину купують то пса, то кота і він їх тягає за собою, а потім вони якось раптом "втікають". От і нині появився зі здоровенним псиськом. В нас взагалі дозволено неповносправній людині утримувати великих собак? Бо та бабуля сама ледве лазить... Я пригрозила що викличу міліцію, то почалась друга серія, я такого про себе ще не чула. Вона навіть мого тата покійного згадала. От що робити? Плюнути і розтерти? Образливо до сліз... Та ще й то все при Сашкові було.

16. terezka

terezka котяка-вишивака

та ні, вона його дуже швиденько сховала, а тоді довго вдавала що жодного талончика їй не передавали, а коли кілька людей підтвердили, то обурилась на мене чому це я не зробила вигляд що ніц не бачила, і що то ж просто талончик, а не щось там дуже цінне. Нахабна ще така. Думаю то все спеціально і вже роками відпрацьовано, от тільки цього разу я стояла за 2 людини від неї і бачила усе то (а не так, як завжди, коли талон пішов - і канув у Лету).

17. raspberry

...наших лікарів. Може і є нормальні, та мені якісь не дуже трапляються. Мала недавно незначну операцію. Оплатила офіційно послугу, так лікарці не встидно було сказати, щоб я ще медсестрам "подякувала":girl_devil: Лежить мій дядько в онколікарні. Каже теж, що кожна послуга платна і теж не встидаються ціни називати, а ставлення, то жесть! Коли в тих головах вже щось перевернеться і люди людьми стануть!!!

18. Chekay

Chekay Well-Known Member

..... кравчиню. Я вишила для мами блузку. В пятницю мама занесла готові вишиті полотна тканини до кравчині щоб та покроїла і пошила сорочку. Мала бути класична вишита сорочка, тільки горловина "на зуб". Сьогодні вранці мама була на примірці каже що вона(кравчиня) розкроїла перід на запах, бо їй здалося що то буде занадто просто:girl_cray: ну для чого? як так можна було з готовою вишивкою - загадка. Підозрюю що зіпсула вишиття, та і яка вишиванка на запах......

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Десята година і десять хвилин. Я вкладаю меншечку спати. А якесь придурашене має бубу в голові, тріпає тріпачкою коври в нас під вікнами. І зачинені наглухо вікна не рятують від тих спецефектів. Я спершу подумала що то салют...
    Ну ті сусіди нормальні?

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

питання риторичне...
    наші сусідоньки можуть в такий час гаратати молотком чи щось бурувати. і я розумію, що до 23ї можна, ну але ж не починати 22.30 свої ремонти