Відповідь: ЗАбилам би! (2) я знаю що розголошувати інформацію про такий діагноз - це кримінальна відповідальність, тому ті, хто таке розповідав вам, уже підпадають під цю статтю. чи є якісь заборони на роботу хворим в кафе, та магазинах? маєте закон чи положення?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) а я з ними просто, зарзу питаю скільки вам за то платять, щоб ви тут лазили?. Вони трохи німіють, потім кажуть, що плата їхня на небі, але мене вже коло них нема. А як лазили періодично додому, і то як правило і неділю після обіду. То був випадок, я собі ходила по хаті в шортах і верху від купальника. стукають, відкриваю двері, питають, чи цікавить вас наше майбутнє і т.д. Я кажу ні. Вони, а що цікавить? я так кажу, що мода, косметика, хлопці. Треба було бачити вираз тих хлопаків з кейсиками))))) Більше не приходили. Певно подумали пропаща кобіта)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) До мене також Свідки навідувались додому 2 рази, приставучі, жах, та на третій раз якось так сталось, що в момент їхнього приходу, я на кухні різала величезним ножем свіжу рибу, і з тим ножем, який весь у крові, пішла відкривати двері. Як вони побачили того ножа - оніміли, швиденько в ліфт і більше не приходили.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А мене ті свідки на гріх підштовхнули, але після того не приходять. Ходили майже щодня, як впадуть на дзвоник... Ніякі доводи на них не діють, вимушена була сказати що я сатаністка, а в голову то прийшло, бо щойно з коліжанкою поговорили про головний біль на повну луну. А ті що стоять біля бондарівки ніколи мене не рухають, мабуть по очах моїх видно що то їм для здоров"я шкідливо.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А до мене коли підходять Свідки, і кажуть типу "Чи знаєте ви про Бога? Чи хочете жити в Раю на Землі?" то культурно відповідаю що "Я в курсі, і книжечки такі мала". Діє чудово, можна, звичайно і в дискусію вступати, якщо в когось велике бажання) А коли почали по ранках додому ходити регулярно, то просто відкривала, бачила що то вони, і казала "Нема часу" і все. Ще пару раз походили і перестали. От цікаво, у них все так налагоджено, якісно друкована література, певно їх непогано спонсорують. Зато хтось може захоче сам почитати Біблію щоб у всьому розібратись
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Може й захоче, але їхні Біблії мають невеликі поправки, які серйозно змінюють зміст деяких текстів.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Теж пристукнула б. І був же час коли вони перестали ходити по домівках, тільки на зупинках стояли. Чула, що один період їм забороняли по квартирах ходити. І хто їх знову випустив? Внадились зранку приходити коли нормальна людина вибігає з хати на роботу. От на днях звонять у домофон у мою квартиру. Питаю: хто? Вони: ми свідки єгови. Знов питаю: ви до кого?( у нашому під"їзді на 9 поверхів знаю дві з половиною родини свідків) Вони:ми до всіх. Ну, кажу і зустрічайте тих "всіх" під під"їздом. І бігом каву допивати. Тільки вийшла за двері буквально за 3 хвилини, а вони вже там. Мило так посміхаються, брошури тичуть.... А нє на городі попахати? Головне що вони нічого не роблять, ніде не працюють, у село допомагати не їздять. І за що тільки живуть? Весь день лазять. Прибила б.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Мого чоловіка раз бабуля-єговістка перестріла, така древня старушка і журнальчики тулити почала, а він її питає: "І не страшно під кінець життя душу продавати?". Вона, певно, недочула і відповідає: "Та я не продаю, я безплатно віддаю!"
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Жанночка, не переживайте! Розповім свою історію. Мій син був таким самим - ні одної хвилини на одному місці. В мене вдома весь час щось падало, грюкало переверталося, після прогулки з ним я додому приходила вся в милі, бо діставала його зі всіх шпарин і знімала зі всього, що хоч трошки було вище чи ширше. А в 4 роки я повела його до логопеда, бо він ігнорував букву "р" - її в його лексиконі не існувало (а скоро в школу!!!). Лікарка сказала розповісти йому казочку про курочку рябу. Він почав розказувати і при тому позалазив на всі крісла, на тахту біля вікна, виглянув у вікно, прокоментував, що у дворі багато машин, перевернув всі іграшки на поличці, скорчив декілька рож у дзеркало на її столі - вона тільки головою за ним крутила, відкривши рота. Потім спитала мене, чи він завжди такий. Я сказала, що так (для мене це не було дивиною - я звикла). То лікарка сказала, що до неї нам ще зарано, прийти десь за рік, а зараз треба негайно йти до психіатра. Я прийшла додому, плачу, що дитина в мене ненормальна. Вдома сказали, що то я ненормальна. Але я все ж пішла. Та показала малюнок і спитала, що він бачить. Малий прокоментував: "Шо, шо... Дурний дядько під водою квіти поливає" (на малюку водолаз поливав з лійки квіти). А все решта було так само, як у логопеда. Тільки я бачу, що ця ніяк не реагує, нічого її не дивує. Вона спитала мене, чого я прийшла. Я розповіла. То вона мені сказала, що у мене нормальна енергійна дитина, яка просто вивчає світ. От як він буде сидіти на одному місці, як старий дід, тоді приходь - це точно не нормально. Порадила записати його в якусь секцію. Я відвела на бальні танці. Танцювали не довго - десь 2 роки. Потім захотів на карате. Але непосидючість з часом сама пройшла. Тепер йому вже 28. Я часом нервуюся від того, який він повільний буває і зрівнюю його з черепахою, яку за горілкою звірі відправили - чекали дві години - нема. Почали обурюватися, де ту черепаху носить так довго. І тут з кущів вилазить її голова і каже: "Будете виступати взагалі нікуди не піду". Так що, Жаннуля, у вас все ОК! А на всяких придурків не треба звертати уваги, бо вони на вашу реакцію і розраховують. А як не реагувати, то вони самі будуть лізти зі шкіри від злості.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) В мене вікна на них виходять)))Кожний день їх бачу, ніколи ні до кого не підходять, навпаки до них підходять.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я така зла, що зараз би всіх позабивала !!!! розказую чому : мій молодший синочок цього року йде в перший клас. Документи я подала вчасно - в перший день прийому))) при подачі документів питали до якої вчительки - я й сказала у кого б хотіла , щоб моя дитина вчилась. Сьогодні пішла дивитися список і...... офігєла. Дежавю... три роки тому , коли старший син йшов - та сама ситуація --- самий останній клас. Дратує і злить не то , що я не попала в той клас, який хотіла ( хоча по списках мала б попасти) , а то , що мамочки , які після мене подавали документи попали... які ходили і просили, носили.... ЛЮДИ ДОБРІ постає питання - для чого був майдан??? ради чого загинули молоді хлопці? чи є совість у людей думати про небесну сотню і далі продовжувати носити хабарі ??? і так на кожному кроці - нічого не міняється. Ніхто не хоче почати змін з себе , а всі хочуть добре жити. БРРРРРРР.... зла не вистачає.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А я от спокійно до них відношусь) раніше вони мене теж дуже дратували, і додому ходили, і на вулиці приставали...але я знайшла вихід, теж кажу, що нема часу і швидко йду далі, і вони зразу відстають єдине, що неприємно трохи , коли бачу їх в неділю неподалік від церков, але думаю, що треба просто не зважати та й все і не псувати свій недільно-святковий настрій)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я теж недавно писала в іншій темі, як мене дратують візити свідків по квартирах. На вулиці то простіше, можна ігнорити, можна відповісти якусь загальну фразу і піти, можна навіть їх обминути, аби не перетнутися, бо їх видно здалеку. проте мене дістає оте неодноразове дзеленькання в двері. я їм просто не відкриваю двері. завжди діяло і дзвонили лише раз, цього разу довго і наполегливо. востаннє я вже з ними порозмовляла, найгірше, що в нашому під'їзді точно немає свідків Єгови (в цьому я впевнена на 99, але хтось їх впускає, при тому, що є домофон. думаю, що може таки мої двері надалі оминатимуть, бо тій проповідниці я сказала, що наступного разу за те, що турбують викличу міліцію і ми запитаємо, чи можна отак нагліти і ходити по домах. от носять одні, а інші беруть... в нас зі садком подібно вийшло. по електронній реєстрації ми не потрапляємо в жодний садок поблизу. хабарі я не ношу і не шукаю такої можливості, раз не вийшло по-чесному, хай вже так і буде. зате як сильно дратують ті, що живуть поруч, і щодня допитуються, а чому не даєш малу в садок??? - і вже 100 разів говорила, що "нема місця", то їх реакція якась така дивна, а самі не так давно розповідали, як туди "влаштували" своїх дітей...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Недавно зустріла більш просунутих. Питають - А ви чули про сайт новий, сімейний, там багато цікавого! і під ніс книжечку з картинками і адреса вевеве.життя ( чишосьтаке).йуей. Однако, прогрес
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ага, мене позавчора теж бабуська зачепила і каже: "Чи можна Вас щось запитати?". Ну, я кажу: "Можна". А вона питає: "У вас є інтернет? Є один дуже хороший сайт...блаблабла..." далі я не слухала, пішла по своїх справах Міняють тактику, однако...креативлять! Кумедно було слухати від старенької про сайт і інтернет
Відповідь: ЗАбилам би! (2) В мене мама колись їх віднадила назавжди - кропила свяченою водою і хрестила - тікали по сходах як "ТОЙ" від ладана. Більше не дзвонять.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Не знаю куди написати... Дивлюся Катю Осадчу, спілкується з Ані Лорак і та співає свою пісню про "музика поза політикою", ще й кадри "Мальви" показали, мені аж сльози від злості виступили. Ааа, забилам би с..ку!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Лорак вже свою пісню "спЄла", і тепер дурочкою прикидається, що типу вона не розуміє чого це українці проти неї.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ще вона сказала, що планує гастролі в Прибалтиці. Блін, як би то закликати прибалтів її бойкотувати?