Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on Jan 27, 2013 4,879 replies
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: ЗАбилам би! (2)

я знаю що розголошувати інформацію про такий діагноз - це кримінальна відповідальність, тому ті, хто таке розповідав вам, уже підпадають під цю статтю.

чи є якісь заборони на роботу хворим в кафе, та магазинах? маєте закон чи положення?

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

а я з ними просто, зарзу питаю скільки вам за то платять, щоб ви тут лазили?.
    Вони трохи німіють, потім кажуть, що плата їхня на небі, але мене вже коло них нема.

3. Sitara

Sitara Active Member

До мене також Свідки навідувались додому 2 рази, приставучі, жах, :hang1:та на третій раз якось так сталось, що в момент їхнього приходу, я на кухні різала величезним ножем свіжу рибу, і з тим ножем, який весь у крові, пішла відкривати двері. Як вони побачили того ножа - оніміли, швиденько в ліфт і більше не приходили.

4. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

А мене ті свідки на гріх підштовхнули, але після того не приходять.
    Ходили майже щодня, як впадуть на дзвоник... Ніякі доводи на них не діють, вимушена була сказати що я сатаністка, а в голову то прийшло, бо щойно з коліжанкою поговорили про головний біль на повну луну.
    А ті що стоять біля бондарівки ніколи мене не рухають, мабуть по очах моїх видно що то їм для здоров"я шкідливо.

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А до мене коли підходять Свідки, і кажуть типу "Чи знаєте ви про Бога? Чи хочете жити в Раю на Землі?" то культурно відповідаю що "Я в курсі, і книжечки такі мала". Діє чудово, можна, звичайно і в дискусію вступати, якщо в когось велике бажання) А коли почали по ранках додому ходити регулярно, то просто відкривала, бачила що то вони, і казала "Нема часу" і все. Ще пару раз походили і перестали. От цікаво, у них все так налагоджено, якісно друкована література, певно їх непогано спонсорують.

6. Mammy

Mammy Well-Known Member

Last edited: Aug 16, 2014
  7. Steba

Steba Member

Теж пристукнула б. І був же час коли вони перестали ходити по домівках, тільки на зупинках стояли. Чула, що один період їм забороняли по квартирах ходити. І хто їх знову випустив? Внадились зранку приходити коли нормальна людина вибігає з хати на роботу. От на днях звонять у домофон у мою квартиру. Питаю: хто? Вони: ми свідки єгови. Знов питаю: ви до кого?( у нашому під"їзді на 9 поверхів знаю дві з половиною родини свідків) Вони:ми до всіх. Ну, кажу і зустрічайте тих "всіх" під під"їздом. І бігом каву допивати. Тільки вийшла за двері буквально за 3 хвилини, а вони вже там. Мило так посміхаються, брошури тичуть.... А нє на городі попахати? Головне що вони нічого не роблять, ніде не працюють, у село допомагати не їздять. І за що тільки живуть? Весь день лазять. Прибила б.

8. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Мого чоловіка раз бабуля-єговістка перестріла, така древня старушка і журнальчики тулити почала, а він її питає: "І не страшно під кінець життя душу продавати?". Вона, певно, недочула і відповідає: "Та я не продаю, я безплатно віддаю!"

9. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

Жанночка, не переживайте! Розповім свою історію. Мій син був таким самим - ні одної хвилини на одному місці. В мене вдома весь час щось падало, грюкало переверталося, після прогулки з ним я додому приходила вся в милі, бо діставала його зі всіх шпарин і знімала зі всього, що хоч трошки було вище чи ширше. А в 4 роки я повела його до логопеда, бо він ігнорував букву "р" - її в його лексиконі не існувало (а скоро в школу!!!). Лікарка сказала розповісти йому казочку про курочку рябу. Він почав розказувати і при тому позалазив на всі крісла, на тахту біля вікна, виглянув у вікно, прокоментував, що у дворі багато машин, перевернув всі іграшки на поличці, скорчив декілька рож у дзеркало на її столі - вона тільки головою за ним крутила, відкривши рота. Потім спитала мене, чи він завжди такий. Я сказала, що так (для мене це не було дивиною - я звикла). То лікарка сказала, що до неї нам ще зарано, прийти десь за рік, а зараз треба негайно йти до психіатра. Я прийшла додому, плачу, що дитина в мене ненормальна. Вдома сказали, що то я ненормальна. Але я все ж пішла. Та показала малюнок і спитала, що він бачить. Малий прокоментував: "Шо, шо... Дурний дядько під водою квіти поливає" (на малюку водолаз поливав з лійки квіти). А все решта було так само, як у логопеда. Тільки я бачу, що ця ніяк не реагує, нічого її не дивує. Вона спитала мене, чого я прийшла. Я розповіла. То вона мені сказала, що у мене нормальна енергійна дитина, яка просто вивчає світ. От як він буде сидіти на одному місці, як старий дід, тоді приходь - це точно не нормально. Порадила записати його в якусь секцію. Я відвела на бальні танці. Танцювали не довго - десь 2 роки. Потім захотів на карате. Але непосидючість з часом сама пройшла. Тепер йому вже 28. Я часом нервуюся від того, який він повільний буває і зрівнюю його з черепахою, яку за горілкою звірі відправили - чекали дві години - нема. Почали обурюватися, де ту черепаху носить так довго. І тут з кущів вилазить її голова і каже: "Будете виступати взагалі нікуди не піду". Так що, Жаннуля, у вас все ОК! А на всяких придурків не треба звертати уваги, бо вони на вашу реакцію і розраховують. А як не реагувати, то вони самі будуть лізти зі шкіри від злості.

10. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене вікна на них виходять)))Кожний день їх бачу, ніколи ні до кого не підходять, навпаки до них підходять.

11. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Я така зла, що зараз би всіх позабивала !!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    розказую чому : мій молодший синочок цього року йде в перший клас. Документи я подала вчасно - в перший день прийому))) при подачі документів питали до якої вчительки - я й сказала у кого б хотіла , щоб моя дитина вчилась. Сьогодні пішла дивитися список і...... офігєла. Дежавю... три роки тому , коли старший син йшов - та сама ситуація --- самий останній клас.
    Дратує і злить не то , що я не попала в той клас, який хотіла ( хоча по списках мала б попасти) , а то , що мамочки , які після мене подавали документи попали... які ходили і просили, носили....
    ЛЮДИ ДОБРІ постає питання - для чого був майдан??? ради чого загинули молоді хлопці? чи є совість у людей думати про небесну сотню і далі продовжувати носити хабарі ???
    і так на кожному кроці - нічого не міняється. Ніхто не хоче почати змін з себе , а всі хочуть добре жити.
    БРРРРРРР.... зла не вистачає.

12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А я от спокійно до них відношусь) раніше вони мене теж дуже дратували, і додому ходили, і на вулиці приставали...але я знайшла вихід, теж кажу, що нема часу і швидко йду далі, і вони зразу відстають:girl_wink: єдине, що неприємно трохи
    , коли бачу їх в неділю неподалік від церков, але думаю, що треба просто не зважати та й все і не псувати свій недільно-святковий настрій)

13. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я теж недавно писала в іншій темі, як мене дратують візити свідків по квартирах.
    На вулиці то простіше, можна ігнорити, можна відповісти якусь загальну фразу і піти, можна навіть їх обминути, аби не перетнутися, бо їх видно здалеку.
    проте мене дістає оте неодноразове дзеленькання в двері. я їм просто не відкриваю двері. завжди діяло і дзвонили лише раз, цього разу довго і наполегливо. востаннє я вже з ними порозмовляла, найгірше, що в нашому під'їзді точно немає свідків Єгови (в цьому я впевнена на 99:wacko:, але хтось їх впускає, при тому, що є домофон. думаю, що може таки мої двері надалі оминатимуть, бо тій проповідниці я сказала, що наступного разу за те, що турбують викличу міліцію і ми запитаємо, чи можна отак нагліти і ходити по домах.

от носять одні, а інші беруть... в нас зі садком подібно вийшло. по електронній реєстрації ми не потрапляємо в жодний садок поблизу. хабарі я не ношу і не шукаю такої можливості, раз не вийшло по-чесному, хай вже так і буде. зате як сильно дратують ті, що живуть поруч, і щодня допитуються, а чому не даєш малу в садок??? - і вже 100 разів говорила, що "нема місця", то їх реакція якась така дивна, а самі не так давно розповідали, як туди "влаштували" своїх дітей...

14. AilataN

AilataN жива

Недавно зустріла більш просунутих. Питають - А ви чули про сайт новий, сімейний, там багато цікавого! і під ніс книжечку з картинками і адреса вевеве.життя ( чишосьтаке).йуей.
    Однако, прогрес :)

15. Mammy

Mammy Well-Known Member

Вони тепер всіх так зачіпають) і мене теж)

16. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

17. Luika

Luika Member

В мене мама колись їх віднадила назавжди - кропила свяченою водою і хрестила - тікали по сходах як "ТОЙ" від ладана. Більше не дзвонять.

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Не знаю куди написати... Дивлюся Катю Осадчу, спілкується з Ані Лорак і та співає свою пісню про "музика поза політикою", ще й кадри "Мальви" показали, мені аж сльози від злості виступили. Ааа, забилам би с..ку!

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Лорак вже свою пісню "спЄла", і тепер дурочкою прикидається, що типу вона не розуміє чого це українці проти неї.

20. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ще вона сказала, що планує гастролі в Прибалтиці. Блін, як би то закликати прибалтів її бойкотувати?