Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Відповідь: ЗАбилам би! (2)

Хоч емоції вже відлягли. ТОму просто ділюсь історією. :)
    Укрпошта.
    В 20й раз відправляють мені посилку з вишивкою з Дніпропетровська до Київської області. (тобто, не перший раз мені звідти висилають по цій адресі - все було нормально). Зараз є сервіс - відстежування посилки на сайті Укрпошти.
    І от дивлюсь я: 12го відправили з Дніпра. Потім в центральне обласне, потім в Київ центральне, Київ районне, потім в відділення районного центру, звідки до мене 3 км відстані. і це 17 число. 17, 18, 19 я щодня хожу у своє відділення - питаю чи є щось. - Нема.
    Я не можу зрозуміти, як може посилка їхати з районного центру стільки часу! 2 км!
    Питаю "Зорієнтуйте, будь ласка, скільки по часу приблизно їде пошта з міста сюди, щоб я даремно не ходила". У відповідь чую обурливий монолог почтальонші нашквалт "Які до мене можуть бути претензії?! Я що, маю сама їздити за вашими листами?! Я звідки знаю що вони там роблять?!.." і т.д... Я в шоці від такої селянської "логічної" реакції. Але нерви міцні, посміхаюсь і кажу "Жіночко, прокинтеся, я не претензію виставляю, я питаю: зорієнтуйте коли приходять листи. Якщо не важко". - "А, ну так жеж кожен день (!). Крім середи, пятниці, неділі та понеділка"
    ЦЕ ЯК кожен день?! :girl_crazy:

Але добре, то була середа, в четвер йду. Знову нема мені вишивки. А руки-то чешуться :).
    Без настрою прихожу, дивлюсь на сайті де моя посилка, а вона... 20.03 зареєстрована вже в Києві як така, що повертається відправнику. Бо невірна адреса.
    Ну от що за клуші сидять там в тих відділеннях?! Це не вперше за цією адресою мені відправляють, все було вірно... І от 3 км .. та я би пішки дійшла.
    І от так 2 тижні вишивка подорожує..

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І я мала там ситуацію одну. Ще минулого року.
    Також чекала посилки. Ну йти питатись за посилкою немає смислу. Треба чекати повідомлення. Прийшло, але перед вихідними на пошті. В перший же робочий день йду за посилкою, а мені кажуть заплатити за зберігання, бо вже пройшло 5 (!) днів. Я пояснюю коли прийшло повідомлення, що від дати отримання його не пройшло 5-ти днів (на повідомленні не зазначають дати отримання посилки).
    Хоч плата була всього 3 грн, але я вперлась, що платити не буду. Бо тоді нехай як мінімум вказують коли посилка прибула на пошту. Про те щоб вчасно розносили повідомлення взагалі мовчу.

3. Talya

Talya Well-Known Member

а я зла на себе і на людей, котрі беруть те, що їм не належить.
    вчора ми з малявкою і мужом після прогулянки зайшли в магазин-кіоск, що біля нашого будинку. захотіла спекти піцу, тому купувала дріжджі, кукурудзу, ковбаску і сир. в черзі стояв чоловік, я з малявкою - осторонь. продавщиця (так як писала Nitriotka, бо в саме в неї постійно якісь казуси трапляються) передала мені через прилавок кульок з ковбасою, дріжджами і кукурудзою і питає що ще давати. кажу - кусок сиру. вона зважила, а муж захотів собі ще кока-коли і відійшов до холодильника. мала також в ту секунду чимось мене відволікла і ми забули забрати сир, або продавець його нам не поклала на прилавок. але фактично нас там вже і не було, бо місце мужа зайняла якась пані. гроші передали через спину тої мадам, котра на місце чоловіка встала. я через годину взялася за піцу, а сиру немає. погнала в магазин, а мені з претензіями - ми вам все віддали, а як не ви, то хтось інший забрав. "влетіла" знову в 20 грн за шматок сиру - і ніби не дуже багато, але капець як неприємно. і за себе (от роззява) і за продавців чи за тих покупців, які беруть не своє.

4. Людок

Людок New Member

Часто отримуєм посилки з аліекспрес через укрпошту.
    Було купа неприємних ситуацій, до того моменту,поки чоловік на їхньому сайті не залишив скаргу, детально все описавши.
    Згодом йому зателефонували, вибачились, тепер все вчасно і культурно.
    Рекомендую, скаржитись, щоб змінити ту державну кАнтору.

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

6. Freedom UK

Ще нюанс. Доповнення до Укрпошти.
    Якби повідомлення доправляли - було б круто :). А в нас тут під Києвом котеджний район в селі, і нам "нє положено". На всі скарги, домовляння (ми готові і платити пару гривень, якщо на то пішло) - відмова. Максимум - іноді залишають у сусідів, які живуть через 5 хат не на території котеджів. А ті сусіди можуть повідомити про залишене повідомлення через 3 дні, а то і через 2 тижні. Тому я вже хожу та випитую за посилку у відділенні...
    Воно ніби-то і звикла - всеодно з малим гуляю.. Але дуууже ту вишивку чекаю.

І ще одна скарга: ненавиджу людей, які не беруть трубки після того, як з ними про щось домовилась. І хтозна яке рішення вони прийняли. І хтозна як вчиняти мені. Хоча, може так і добре. Буду знати, що з такими людьми краще просто вітатись і не мати справ.

7. sonyk

sonyk New Member

забила би всiх лiкарiв з нашоi полiклiнiки.. до невролога черга на 10 чоловiк а вiн закривае кабiнет та виходить на 20 хв.. при оглядi малого пише шо здоровий, не дивлячись на свiй попереднiй допис в 3м коли писав що кривошия, гуля на шиi та призначав компреси з зовяi на два тижня не знiмаючи а лиш змiнюючи на новий що двi год та порошки пити 30 днiв.. добре шо я мала розум не слухати його..а якби друга мама як вiрить в лiкарiв... ще педiатр причепилась за прививку, а то шо зуби лiзуть то нiчого, Iмунiтет при цьому не понижений! треба робити...а ше треба вже дитину супчиком з морки, картопельки та петрушка давати! а ше вчити сiдати.. ну i як до тих лiкарiв звертатись...

8. Freedom UK

..Sonyk, ось тому я сходила з 2місячним сином до лікарів - і все. Наступного разу ходила вже після року і в іншому місті. "Мої" лікарі навіть не бачили вивиху стегна та шиї. Просто у мене була альтернатива поліклініці - знайома дуже классний правник кісточок і просто мама 4х дітей.
    Я коли ходила з подругою за компанію до її педіатрів, то, маючи гарний настрій, після кожної поради (давати вітамін Д влітку, сушити геніталії після миття феном та інше) питала "Навіщо?". Спочатку ці 50літні педіатри щось бекали-мекали, якісь там норми у них, а в кінцевому результаті все звелось до того, що вони так своїх дітей та онуків доглядають. Ось такий серьйозний аргумент.
    Добре, що є інші класні лікарі і інші джерела інформації.
    Тема педіатрів дуже так чіпляє :)

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Зла на чоловіка і на себе :girl_mad:
    На чоловіка, бо вчора був той рідкий випадок коли він "затримався" і не попередив. Поїхав святкувати дн друга ще в 5-ій вечора. в 10 ще не було, дзвоню - а тел. виключений (сіла батарея). Дзвоню до імениника, а він вже вдома (хоч їхати йому даааалеко в район) і вже з дружиною святкує... І після тої розмови раптом чоловік здогадався з чужого телефону мені зателефонувати. А де раніше його голова була? :girl_mad: Знає, що прошу його хоча б попередити, що затримується. Так навіть не вибачився за таке :girl_cray:
    На себе, бо... Я зазвичай його не дуже сварю. І мовчу в той день. Можу на наступний спокійно пояснити, що мені таке неприємно і образливо і тд. А тут він сьогодні спитався: "я вчора поганцем був?". Ні тобі простого "вибач" нічого. Просто ляпнув, щоб відмазатись. І отут мене понесло. Не втрималась :girl_sad:

10. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Пишу тут, бо вже дістало. Забила би своїх сусідів навпроти.
    Посадили собі 2 клени навпроти свого будинку,відразу біля дороги. Дорога вузенька, може 3,5 метри. Крона дерев висить вже над нашим квітником. Клени вже великі, десь метрів 12, насіння родять, як дурні. І здається, його з року в рік все більше і більше.
    Насіння те таке родюче, проростає всюди- і на траві, і в квітнику, і між бруківкою. Цієї осені зібрала і вивезла десь 5 мішків того насіння, думала весною буде легше.
    Та яке! Зимою насіння з дерева також падає. Ранньою весною далі вигребла 4 мішки мусору, і це тільки з квітника. За траву навіть нічого не кажу, бо збирали той мусор разом з травою. Здавалося б- нічого вже нема. Але пройшло декілька тижнів, а воно вже проростає:girl_cray:! Мене воно так дістало, йду до сусідів, питаю, чи не хочуть обрізати хоч декілька гілок, бо клен ж росте. Хочуть. Поліз вчора сусід на дерево, зрізав 4 найтонші гілки, і все. Робота зроблена.
    Люди, для чого вам клен? Є стільки гарних дерев, які цвітуть, і далеко не такі родючі! Ну, і не ліс тут все-таки:girl_mad:.
    Зробили ми собі такий кам"яний сад з каміння і крошки. Простояв 5 років і ми його розібрали, бо несила було видирати кожен раз ті дерева.

Мусіла тут виговоритися, ще повидираю десь з 3 сотні маленьких клеників зі свого городу і бруківки, і буду насолоджуватися весною. А восени куплю собі електричний листозбирач.

11. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Просто б прибила свого чоловіка, зла як пантера , аж слів мені бракує щоб писати, емоції зашкалюють.:girl_mad:

12. allja

allja Well-Known Member

Як я Вас розумію...забилам би свого чоловіка - вже другий день мене виводить із себе, культурних слів не вистарчає:girl_devil:

13. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

І я Вас розумію.....прибила б:girl_devil:

14. lesya s

lesya s New Member

я б свого забила давно.Те що я прибираю, варю, печю, то не робота, бо я ще в інтернеті встигаю посидіти

15. sonyk

sonyk New Member

приеднююсь до вас! забила би чоловiка.. я ж нiчого не роблю, ну так лише готую прибираю стiраю i малий весь час на руках, погуляти з ним ще три рази на день потрiбно бо дома не спиться та продукти притащити... нiц не роблю..нема чого змучитись..

16. mirishka

mirishka Well-Known Member

А ви не хочете ті клени якимось раундапом полити:girl_blush2:
    Дякую за допис, я хотіла собі в саду також посадити, тепер точно від тої ідеї відмовлюсь.

17. Ari

Ari Well-Known Member

Заздрісних, зверхніх людей, які вважають себе великим абищо, а насправді велике .......... Наглістю, хитрістю всього добиваються, притому з себе показують ангелів.

18. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Забилам би своїх сусідів. Дітиска до 15 років. Вічно як вони виходять з квартири мушуть покривлятися моїй собаці. Вона то все чує і собі до них гавкає. А я сиджу і мушу час від часу той цирк слухати

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

19. iriwa

iriwa Особлива мама

Забила м би свого чоловіка, за то що що б мені не сподобалося, йому то конче не таке! Обираємо меблі в спальню. Я хочу світленькі, він темні. Хоче зробити печеру в спальні... І все в нас з ним так. Навіть меблі в кухню не дав обрати, все одно зробив так як він хоче! Ух, зла я!

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Мій такий самий! Давно одружені?
    Ми так меблі в вітальню довибирались: на одні меблі виросла в півтора рази ціна через долар. А ті, що були в розпродажі - розібрали те, що подобалось мені, а те, що влаштовувало обох - теж подорожчало.