Відповідь: ЗАбилам би! (2) ой, як я вас розумію, пам*ятаю ці чудові миті коли я поставила брекети, за перший тиждень схудла на 2 кг, пила навіть знеболююче я би тоді чоловіка за шоколадку з горіхами просто прибила
Відповідь: ЗАбилам би! (2) І я просто забила свого чоловіка-пройшло вже пів року як поміняв роботу,почав працювати у свого друга.І як би небуло добре.але стало гірше-почав майже через день а деколи і кожен день приходити додому пізно ( в 21-22.00) тай і ще випивший-то якесь день народження,то іменини,то просто так.Я спочатку говорила,пояснювала ,що який ти приклад подаєш дитині,а до нього як до стіни,він щей огризається ,що я до нього чіпляюся,його не розумію,що нетак їсти зварила ітд.Вже й не раз сварилася,лякала-що спокую його речі і виставлю за двері ,а він каже -я сам це зроблю тільки скажи коли. Це мені вже все надоїло і мене це просто бісить і не знаю що з цим робити.....
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ой не знаю, але мудрі жіночки порадили б написати в мистецтво бути дружиною)) а так, що можна зробити, не зготувати вечері кілька раз, щоб де лазив , там і їв. Але насамперед спокійно поговорити , в нього , можливо якісь проблеми, які він таким чином "лікує".
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Забилам би свою коліжанку, от чимось важким би стукнула. Ситуація така: пішла вона сьогодні ставати на облік, і взяла заодно на роботу довідку, що вона вагітна (робота важка, і там всіх вагітних відправляють в простій, і нараховують мінімальну з.п.) Так от, дала вона лікарю 100 грн., за те, що він її поставив на облік і дав довідку. На всі мої і її чоловіка аргументи була одна відповідь: "А може мені ще щось треба буде, та й родити в нього буду". Ну не розумію, для чого так вчити тих лікарів, то ж їх робота, вони отримують за то з.п.. Після таких вчинків я взагалі не розумію сенсу Майдану, зразу вкотре згадую Небесну Сотню, от за що ВОНИ боролись, віддали своє життя, невже за таке майбутнє?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Згадався мені мій кум))). Поставили і йому брекети. Приходить дружина додому, а він їсть ту шоколадку з горіхами і плаче)))). Ото сила волі)))). Ну і я сюди позлитись. Іду сьогодні з дітьми додому по нашій вулиці, а вона у нас як в селі - без тротуарів. Під"їзжає сусід, перед брамою зупиняється, щоб заїхати у гараж. Ми з дітьми його обходимо серединою дороги. А ззаду їде моя сусідка ("дуже приємна" молода особа, яка вічно всім у житті незадоволена, хоч самій років 20). І замість того, щоб трохи пригальмувати чи просто об"їхати (дорога дозволяє), вона піддає газу, і я з малим ледве встигла відбігти. Відчула якесь приниження... Вона ніби притиснути хотіла. Так не приємно. Я ж з дітьми... Ми з тою кралею ніколи не мали файних стосунків, був просто ігнор, але ж можна вести себе виховано, толерантно... Але від кого я те чекаю... Наші з нею авто стоять у подвір"ї поряд. З мого місця виїхати найпроблематичніше. Та і за кермом я трохи менше часу від неї. І вона завжди мене підпирає, створює мені на рівному місці незручності. Щось сказати - не варіант. Не приймаються жодні аргументи. Так ті рагулі дістали...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Прям, як в тому анекдоті -Мыши плакали, кололись, но продолжали жрать кактус ))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Сьогодні бачила як одна особа вивела свого песика зробити "справи"... на дитячий майданчик Нє, ну всяке розумію - місто, кругом будівлі, але ж за декілька метрів скверик і можна бодай під дерево зводити! якщо вже до місця вигулу далеко. Ну можна ж ще як в цивілізованих країнах в такому випадку зробити - забрати пакетиком і викинути. Але нащо, якщо є дитячий майданчик?...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) і я нині зла на автомобілістів. гуляла з малою. якраз переходила вулицю і якийсь рагуль(інакше не назвеш) прямо передімною паркується на пішохідному переході. і спокйно собі сидить і балакає по телефону. я йому показую жестами, " що ти робиш?", а він тільки відмахнувся. ну то я вже не стрималася і нагадала йому, що він справжній РАГУЛЬ мене то так взлило,що якби була без візочка, то певно б "продовжила спілкування" з тим бидлом. зла я
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Нагадалось, як переходячи на своє зелене світло переді мною пролетів рагуль. Я інтуітивно гепнула сумкою по машині))). Смішно вийшло
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ух, яка я злюща і відійти не можу! В Рівному іхала на вокзал (була в мами), назустріч кудись поїхав автомайдан. Вони сигналять, їм у відповідь сигналять. Народ в тролейбусі оживився, став обговорювати. І тут одна стара карга видала:"їм чим би не займатися, аби нічого не робити". Я насилу втримала язика, так би й копнула ту стару мимру!!!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) я вже тиждень би забила свого чоловікав. Ну як мала дитина. Він кашляє, має пити ьаблетки 2 рази в день і сироп. І шо думаєте, він хоть раз без нагадування випив ті таблетки.\ раз я забула, то він і не пив. Сироп даю кривиться так, ніби то шось гірке і ше стогне постійно, як п"є ліки.\ Мала на то дивиться і потім сама так само поводиться, як тре випити ліки? ну шо з ним зоробити?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Бити по дупі, жартую, хворий чоловік, то катастрофа світового масштабу. Мій як хворіє, то я завжди питаю чи дати ручку і аркуш паперу, щоб заповіт написав, ну вже такий вираз лиця робить. Так і живемо...хоча все пізнається в порівнянні, коли була дійсно серйозна проблема і він не ходив, то чемно приймав ліки, уколи і капельниці. А загалом, то люблять вони трохи покапризувати, в такий період, може варто таки трохи пообходжувати, поносити чаї і ліки, хай покапризує, головне щоб виздоровів.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) І не кажи. Я нещодавно свого теж ледь не прибила. Постійно у нього горло боліло, не бувало місяця, щоб в нього "гоооорлечко" дада, вислів мужа, аффтарськи, няшний не далось чути. Ледве затягнула на промивання, переконавши, що лікар прекрасний і бла-бла. Пішов. Півроку ніц не чути було з його горлом. Кажу якось, треба знову піти. На що муж епічно каже: нащооо? я не бачу ефекту, я ж і так ще як в дитинстів хворів. Агггрррр!!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) це одна крайність - пофігізм до свого здоровя, а я маю вдома яскравого представника протилежної крайності - домашнього іпохондрика. Кожен пчих - це вже переживання, страх знову захворіти. Якщо дійсно захворів - при 37,2 викликає лікаря додому і відкриває лікарняний, але треба сказати що він дійсно дуже погано переносить нездужання і підвищення температури. Але я бачу в тому позитив - мій коханий іпохондрик стежить за своїм здоров'ям, знає всі методи лікування звичних недуг, на роботу хворий не ходить, і відповідно, не розносить заразу. Навіть вже рідше міряє температуру після роботи, принаймні вже не щодня в кожного чоловіка свої витребеньки
Відповідь: ЗАбилам би! (2) я погана жінка, бо тоді кажу:"Збирай манатки і шуруй до мами своєї, нема чого тут в хаті заразу множити і мене з дитиною заражати". Тоді відразу всі ліки приймаються як має бути.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ну він тобі сі обіде)))) я тепер кажу, раз не хоче таблетки, булуть уколи з вітамінами. Тоді швиденько п"є.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Забилам би людей, які пхають носа в чужі справи, отих любителів повтикати тобі палки в колеса. Чому не можна працювати чесно, без оцих ігор? Хочеться звільнитись і будь що буде(
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Мій би сказав "Ну то тоді ти збирай манатки і шуруй до мами своєї". Не люблю такого ставлення командирського. По темі. Забила би людей, які думають, що вони краще знають що мені робити і як мені жити. Чого вони до мене липнуть? Ну всюди де я не піду, всюди хтось щось мені "підкаже", або "поспівчуває", або дасть "корисну" пораду, як мені жити. Вчора взлила мене продавщиця (не продавець, а саме продавщиця) в нашому магазині. "Нашо ти стільки всього купляєш своїй похресниці, та вона має маму з татом, хай вони їй купляють!" Або інша тьотка сказанула "Ой, а шо, Тарас поїхав? О, то ти тепер маєш чистий спокій!" Не можу я таких речей слухати. Навіть не маю бажання такої х..ні коментувати. Просто мене страшенно бісять, злять, нервують такі люди.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Це мабуть у всіх чоловіків такі проблеми? Ми коли з чоловіком лікувались, щоб лялька була, я з палкою стояла біля нього))))