Відповідь: ЗАбилам би! (2) В мене інша ситуація, мій чоловік до того як ми почали жити разом приходив з роботи сам прасував, готував, прибирав, коротше золото, а не чоловік, та я його забагато жаліла, бо приходить з роботи нехай відпочине...А тепер він примудрився на мене ще половину своїх обов*язків перекинути, а коли і він не знає що робити то вже і зірку з неба, і шубу...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) "Бардзо ладна жона для свего менжа." Ото прочитала слова і згадалось мені таке. Спочатку скажу, що не те, що забила би того, хто потім крутить носом - розстріляла б (морально). "Виділи очі, що брали, тепер їжте щоб полізали" ! Ще за мого студенства мала одну однокурсницю. Вона швидко вискочила заміж за одного з себе «думного фацета». Що вона у нім знайшла так я і до нині не второпала, він по знаку зодіаку Лев від того царя звірей у нього хіба одні вуха, але кохання ... (почуття). Чому я так собі дозволяю про нього сказати, ото вже пишу. Мали ми до здачі іспит з дисципліни "Процеси і апарати" і так вийшло, що до і після пари коли мала бути здача утворилось вікно + найдовша перерва. Часу було досить, щоб вправному студенту вивчити всі білети, ну або нашкрябати шпаргалку. Вона мешкала не далеко від вузу і запросила мене до себе на обід. Піти з порожніми руками не змогла, то ж забігли у Сільпо і купили там дещо + взяли 2 солодких сирка (таких по 50 г вагою - мацюпоньких) до кави. Прийшли у квартиру, вона нагріла їсти ніж справились з борщем і начиння помили, поставили чайник ... От сіли пити каву, я виймаю ті десерти і роздаю ... пішли ті сирки з кавою на ура. А «позлітки» з них залишились. От я спостерігаю таку картину, яка мене так трохи вибила з рівноваги. Бере моя подруга ті папери кольорові, відкриває шафку під мийкою, витягає звідти смітник (на 60% заповнений), закочує рукав від маринарки, запихає руку в глибину відра і так ніби підпорпує викинуте, щоб глибоко запхати ті фантики. Мені так очі трохи полізли ... Вона помила руки й сіла за стіл. Питаю, а що ти зробила, для чого ? Вона каже: "Та ти, що прийде Ч. з роботи, як подивиться у смітник і побачить ті пакунки, то він скаже, що то я так багато солодкого з"їла. І буде сваритись, що опецькувата (вона застосувала слова яких ненавиджу, тож тут замінила на м"якше). Він зі мною конфліктує через те, що я багато їм і гладшаю ... Сказав на фітнес записатись. ..". Вона багато ще сказала такого, що нині мені вже трохи років накапало і з того часу багато води утекло та той діалог пам"ятаю й до нині. Жахіття ! Вона жінка з такою українською фігурою, як називають «бита» не повна, але при формах, талія як перстень на пальці, а бедра такі добре помітні і до комплекту (як в тій поговорці) повна пазуха ... Все у неї красиво і гармонійно з частинами тіла. А йому не догода (й до нині). Та ж коли одружувався, хіба не бачив з ким по ранках буде прокидатись ? От такого я б точно забила, бо "Виділи очі, що брали, тепер їжте щоб полізали" !
Відповідь: ЗАбилам би! (2) то ви до того що я неправильно написала? та вроді не помилилась... Я за вагітність набрала 25 кг( до слова після пологів я їх благополучно скинула). То чоловік від мене вагітної цукорки в сейфі ховав, якщо хтось часом нам їх приносив. але забивати його за то не хотілось. я важила 85 кг і виглядала як кінконг))))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) То я до того, що ви все правильно написали, а такий вислів для мене має значення більше ніж просто слова з певних причин і він мені згадався. Ваша комбінація тих слів мене не цікавила, але написали ви класно, як на мене - не знаю польську у перфекті. Усі ситуації у житті не є подібні, вам це може подобатись. Ми не мусимо однаково мислити. Повірте я (й зараз) теж не дюймовочка і головне це мій реальний післявагітний вигляд. Та мала на увазі трішке інше.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) от- і я про що. з чого ви взяли, що вашій одногрупниці це не подобалось? є маса людей, які хочуть схуднути(або ж тримати себе в формі) і їм не виходить бо не мають сили волі, а якщо домашні їм допомагають- то ж це тільки добре.Я наприклад за здорове харчування. і за пусту пачку чіпсів в смітнику теж би відчитала чоловіка чи дітей. але я ж від того не монстр.... п.с. (за допис в кармі)я не хотіла вас чимось образити.я завжди так яро відстоююсь свою думку. така вже в мене вдача)))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Влесне це саме ваша вдача, а у мене інша. Селяві. Все просто. Ми з нею знайомі. До речі, їй теж дещо з моїх сімейних стосунків не альо, але ж у мене теж кохання... (почуття). От. І ще я писала про те, що теж і не подобалось би мені. А ви чомусь це все перекрутили. Звісно ж на свій лад. Та то пусте.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ну та ж не таким способом... Так і нервовий зрив не довго нажити.. РОзумію, якби в тому смітнику була коробка від торта+кг. обгорток з цукерок.. САГЛАСНА. А так - це перебор(зараз дуже модне слово ) Давайте поважати себе і інших, хоча б тут, у віртуальному спілкуванні))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) це так би мовити загальне звернення, а щодо вас особисто.. Як на мене сприймаєте чомусь тільки в свою адресу негатив. Не бачу змісту переконувати будь-кого в будь-чому... Просто спостерігається тенденція(знову ж таки це узагальнено). Якщо не згідний з більшістю - значить автоматично "не правий" а де ж свобода слова, за яку ми так боремось в сусідній темі?)))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) та це 100% тільки добре, але то ж не так робиться підтримка не так має виглядати нмсд а типу "моя масічка-Дюймовочка, ну нічого, що ти втоптала півторта, ти просто зірвалась, завтра ти нічого-нічого зайвого не з*їсиш... а поки одягай спортивки і ходи пробіжимось перед сном!", а не за 2 сирочка нерви псувати... мене в свій час теж так "підтримували" (зразу скажу, не чоловік), що я-то схудла, але думки про самогубство в той період ой як часто мене навідували (то було в підлітковому періоді, і та людина щиро бажала мені добра, але виявляла це напрочуд жорстоко)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А хто ж його знає. Давайде повернемося до теми. От вчора їду у маршрутці додому і чийсь хлоп заліз до салону, інакше й не скажеш, бо так перся як до раю. В руці мав торбу таку на 5 кіля і лізе всіх перелезить. Аж візьмись і зачепись за мій кульок фірмовий з Родинної ковбаски. Тягне так, як кобель породи ньюфаундленд, котрий побачив собаку протилежної статі. Кажу йому, шановний зупиніться, поверніть мені пакет і йдіть ......... далі по салону. А він з таким злим фейсом відповідає: "Я хочу їхати додому як всі, а ви мене не пускаєте.". Кажу: "Я вас і не пущу ви стягнули у мене пакет в якому ковбаса на 30грн. + кусень сиру "Кресове око" на 18 грн, як я вам віддам свій кульок". Тарарам, а він так і не второпав, що сі стало. І дякуючи одній пані зрілого віку ми таке відбили мій пакет з продуктами у того грубіяна. Ото, важко було спілкуватись з тим паном, не дослухав-прослухав, своє товче ... .... - Забила б ! ---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ---------- А за це окреме спасибі. Бо пережила подібне і таке мене виводить з себе в 2 оберта. Після такого, з такими хлопаками, що мені за фігуру ідеальну розповідали і не знайомилась. Так врізалось у пам"ять.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) може хто дивиться Зважені і щасливі. То там є тренер Аніта, яка саме в такий спосіб стимулює людей до схуднення... Так що кожному своє Не на кожного ж метод "ніжних вмовлянь" подіє. хіба ні?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) чесно, я б теж не второпала що означає таке докладне зауваження, а якби ви просто сказали "Ви зачепили мій пакет, прошу відпустити" все було б набагато зрозуміліше і цьому панові не довелось би розгадувати словесні ребуси. Як то кажуть : "будьте простіші і люди вас, як мінімум, зрозуміють"
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я так і сказала. То ви так мені хочете вказати на мої вами надумані недоліки ? Не варто, дякую звичайно, але не потребую цього. Може хтось ін. зацікавиться таким підхом, спробуйте ще комусь запропонувати.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) може одразу не зрозумів, не дочув, хто зна, завжди можна повторити ще раз, а докладна розповідь про ціну й вагу ваших покупок явно не допоможе взаємопорозумінню і, грубо кажучи, тупо грузить мозок Тю, чого до себе приміряти? Нічого я нікому не вказує, а коментую банальну ситуацію, якщо вам бачиться щось більше - то нехай.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Власне кому, що бачиться, але справді, погоджуюсь - то й нехай. Пояснювала всяко, а щоб не робити конфлікту в авто і не псути настрій собі в першу чергу хотіла і посміятись з ним з цього трафунку - виявилось, що той пан без почуття гумору. Є і такі люди. Тож одна жіночка мені допомогла вийти з ситуації і силою відібрала в того пана пакет. ТАКЕ.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) так-так, буває. Хочеш деколи вийти з ситуації гумором, без конфлікту... але , як то кажуть, на різних хвилях люди. Получається лажа((( От і в даній ситуації дівчата не порозумілись...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забила м би свого вгадайте кого?? правильно, мужа. а чого? бо вчора наш пан господар прийшли додому, в хаті мої коліжанки і посміли прийти привітати мене з ДН і йому ніхто відразу не запропонував обід з трьох страв, а на столі була тіко шоколадка і купка імбиру (суші ми зничтожили скоріше і він їх не любить). Потім він поїв борщу і надутий ліг спати. Я то не відразу помітила, бо якось мала трохи інші справи по хаті. Нині зранку гаркає до мене і до малого, аж по дорозі на роботу сказав шо він "мужик і хоче прийти додому і наїстися". Знервував мене страшно, частину відповіді почув відразу, а частина ще чекає на нього. Отако сиджу і думаю, що в цілях безпеки йому ліпше прийти коли я вже буду спати...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Аааа, мене тіпає! Забила м би всіх на митниці! Всіх позвільняла б нафіг, ту систему потрібно будувати з нуля, там вже в людей мізкі просто інші! А найперше нашу владу, що допустила до ТАКОГО. Бо я можу зрозуміти - платити, якщо є проблема, щоб на неї закрили очі. Але платити, коли все добре, просто так, щоб тобі не наробили проблем?! Я, звісно, знала, що на митниці процвітає корупція і дурні закони, але ніколи не зтикалася з розмитненням, і не думала що все настільки круто! це капець просто...в мене нема культурних слів...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) забила би свого мужа!! ну що з ним робити - незнаю. неможе він пережити того коли я трачу гроші на себе...жмот він однако((зробив скандал що я заказала куртку аж за 1800!!ох біда!!а те що в нього 10 пар кросівок і всі найк, і всі супер фірмові оригінал і коштують дофіга((і любить позгадувати як він колись своїм бивши дарив дорогі подарунки... і ше ТОВСТА Я!! при 178-63кг.перед родами було 80-після родів пройшло майже 3 мсісяці(((girl_devil: