Відповідь: ЗАбилам би! (2) а моє якраз навпаки )) ну тобто було... в мене іноді складається враження, що він через свою лінь якраз трохи схуд:xaxa: ( ну пузик в нього такий трохи був вличенький, а тепер просто в нормі, хоча ми трохи і плаваннями займалися, і в зал тепер ходимо качатися...:bazar воно так трохи "легше" стає, коли знаєш, шо то не тіки в тебе таке чудо :shy: Але блін, то ж просто якась безвідповідальність!! От треба тбі ситого чоловіка - то іди годуй, а ні - то будеш винна потім за його шлунок і всяке таке... Може я просто в себе вдома до такого не звикла...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я б анітрохи не почувалася винною. Вони мають точно такі самі руки. А якщо лінь - ну то самі винні.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) +1000. Без образ - дівчата, власними ж руками та любов"ю вирощуєте собі в майбутньому проблеми. Потім самі ж жалітиметесь, що от, чоловік розвалився, а ти йому все принеси/віднеси...ніц не допомогає . Не хоче їсти - його проблеми. Приходить через пів-години після "кличу" їсти - теж його проблеми. В мене й чоловік й малий старший вже навчені - не встигли - будуть їсти холодне. Зранку самі собі готують, бо менший ія ще спимо, а їм в школу й на роботу. А то таке враження, що ви про домашніх улюбленців пишете - ай-ай, худий, не їсть, не хоче, не смакує..
Відповідь: ЗАбилам би! (2) можете кидати в мене тапками, але ви самі із своїх чоловіків робите тих дітей. Бо "жалко", бо "худий", бо.... В хаті немає що їсти? Ви не зготували? Зготували. Решта- особиста справа чоловіка.Вам немає за ким бігати з ложкою по хаті? Ні, ну якби за мене усе зробили, то для чого напрягатися? Все природньо. Але тоді не варто жалітися, бо значить такий розпорядок потрібний власне вам. І не варто сподіватися, що через 10 чи 20 років щось зміниться. Ні, точно так само буде. Бо це вже увійде не просто у звичку, а у нормальну систему ( для чоловіка). Звичайно, що я не ма на увазі той випадок, коли чоловік приходить з роботи і вам приємно для усієї сім ї накрити вечерю і смачно погодувати усіх домашніх. Але бігати з ложкою за кожним- вибачайте. У мене мама так привчила тата. І вже 40 років мусить подати-забрати. БО по іншому- "він не голодний". От залізти до холодильника і узяти собі купу смаколиків- ні. Бо це ж треба нагріти. А те, що жінка точно так само працює і приходить пізніше, і при цьому- повний холодильник завжди- не враховується. Лінь узяти. У мене чоловік привчений сам собі загріти. Бо вранці на роботу йде скоріше за мене, відповідно, сніданок бере собі сам. Точно так само сам собі може узяти їжу з холодильника,налити суп у термос і перекласти у риночки обід на роботу. Увечері готую вечерю і кличу і чоловіка і малого. НЕ приходять вчасно ( бо оте "зараз" може тривати годину)- будуть їсти холодне. Вони вже навчені, що гріти по два рази я не буду.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) я лише йогурт купую його улюблений, і напікаю всякого! а що він вже собі там комбінує, це його діло! сьогодні їй банан, бо пізно встав, ну нічого, в обід з"їв трішки більше! ми завжди їмо разом, тому я після закликань сідаю зразу ж за стіл, помало собі накидаю і наливаю! чоловік,знає, що треба йти і йому сідати! ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ---------- то вже перебільшення, швидше всього будова тіла така, що він залишається худим! то ж вже інші часи, їсти є що, ще і супермаркети відкриті! як буде голодний, то приготує собі!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) В нас якось доконче то і не розподілено. Якщо я не можу себе зішкребти з ліжка - то чоловік робить чай і канапки на сніданок, якщо я раніше встала, або він Романа збирає в садок - тоді я роблю все на кухні. Те саме з пайком на роботу. Якщо ми з Романом в ванній збираємся-миємся - він собі сам все спакує, якщо ж чоловік снідає з ним - то я за той час йому готую обід на роботу. Щось не бачу проблеми. Коли раніше мала сили, час, можливість, бажання - готую вечерю і закликаю в бубни до столу. Коли втомлена чи просто не можу - чоловік собі сам накриє поляну, деколи і мені загріє. Всеж по стуації. Якось так для мене правильно.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ну незнаю, я може шось не розумію або просто не вмію... Бо я власне останнім часом перестала накривати стіл, кликати його йсти і всяке таке. То він так і не йде собі брати сам, і це вже триває мій "експеримент" кілька тижнів. Просто наразі фінанси дозволяють йому сходити в обід в кафешку. До хати собі часом купує йогурт. В інші часи - піде набере собі солодкого, паличок, чіпсів - кожен раз шось інше. А все решта, що я готую просто стоїть. Мені зрештою і образливо в якійсь мірі і нервуюся... Чи то мені просто чоловік з такою дурною натурою попався?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) а Ви не нервуйтесь , ніжно так поговоріть з ним, як не хоче їсти те, що Ви готуєте, так Вам же легше. Жінки зазвичай менше їдять, менше готувати. Самі плюси. Витратіть час на себе. Я замолоду, в перший рік спільного життя виварювала всілякі там фаршировані смаколики, спеціально ходила, купляла інгредієнти. А муж щось теж носом крутив. Тоді я на то все плюнула, хотіла то все демостративно викинути в смітник, маю таку запальну вдачу, холерик я...Але муж схаменувся. Після того і їсти все хотів і приходив вчасто. ну а як невчасно то
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Дівчатка, я б не радила бути такими категоричними з питанням "годування чоловіка чи хай буде для нього самообслуговування". Колись працювала з дівчиною, з якою в однаковий час повиходили заміж. То в неї теж була політика "хай сам бере, хай сам гріє"... і можливо співпадіння, але через рік вона розлучилась, він пішов до іншої. По моєму кожен хлоп хоче щоб ,все було подане, гарненьке, смачненьке...щоб з роботи чекали, щоб навколо бігали... Просто один буде це цінити, а інший, якщо жінка не може такого організувати- піде до іншої
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Дивно, не страшно з такими думками, для прикладу захворіти? Бо раптом тиждень не подасться-не побігається і чоловік піде до іншоі? Не в подаванні справа та не в біганні. Одна он моя знайома стелилась-стелилась, але знайшов багатшу і фсьо. Чоловік не кіт, якого тре тримати ідлом, імхо, комплексно підходити тре
Відповідь: ЗАбилам би! (2) та йдуть і від супер красунь і супер господинь. З такою позицією і жити страшно, бо " не подам їсти- знайде іншу", " не зможу раз відгукнутися на інтим- знайде іншу", " буде сьогодні вдома бардак- завтра піде шукати там, де постійно стерильна чистота". У всьому варто шукати "золотої середини". Чоловік- це окрема особистість, а не просто "кожен хлоп, який хоче...". І він не потребує культу безумовного побутового служіння. Це скоріше жінка собі дає таке налаштування і сама ж культивує це у чоловікові. "Коли щодня їсти солодкі булочки, точно так само може в один прекрасний день потягнути на кислу капусту".
Відповідь: ЗАбилам би! (2) та тю, якби була віддача - я би і бігала, і подавала... а якщо ти цілий день як заєць з Дюраселом носишся все робиш, а потім бац - ти захворіла, і не отримуєш не те, що допомоги, а ще і претензії, чого все вищеперераховане не зроблено... батарейка в зайця сідає ну то таке - в мене не раз в унітаз та їжа летіла - не стільки демонстративно, скільки для себе "щоб пар вийшов" (поясню: готувала чоловікові окремо, бо не їм жирного, перченого і т.п., а він - навпаки; він пробує - ммм смачно, з*їдає жменьку, решта ставиться в холодильник, де благополучно і псується, бо він "не голодний", "сьогодні ситно пообідав", "хоче просто бутерброд")
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ех, як я Вас розумію, мені вже так те осточортіло. Саме головне, мій ще завжди кричить нащо я ту їжу викидаю, він завтра з*їсть, але завтра він вже може захотіти чогось іншого, а та їжа починає смердіти в холодильнику, я незнаю скільки я ще то витерплю.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ну і до чого ми прийшли??? Так виглядає, що все таки як би жінка не старалася, а від хлопа все ж багато залежить також! Чогось складається враження, що таким чоловікам просто бракує відповідальності та самоорганізованості. ну лади, то питання далі хіба переносити до "мистецтва бути дружиною" або "ведичних знань". Може там проллють ще якесь світло
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Хочуть всі чоловіки, деякі допомагають дружинам, деякі чекають поданого а навіть якщо все організовано, маю наглядний приклад у знайомих, які прожили 25 років дуже добре, бо а потім дружина дізналася, що чоловік зраджує з кубітою повністю протилежною їй (знайомі сказали адресу, бо вже самі не витримували того "знущання") і вона на власні очі побачила в якому бруді і з якою недоглянутою жінкою він лежав в ліжку, а як проходила мимо кухні, то "волосся дибки встало" від побаченого вони розійшлися, в неї світ відкрився, влаштувалася на свою першу роботу в 42 роки, бо вийшла заміж в 17 і рік за роком народила 2 сини, тому освіти немає, але працює і живе для себе, бо все життя дбала тільки про чоловіка. своїх чоловіків і себе треба в певній мірі "виховувати " чи "перевиховувати" бо і ми і вони жили до того в різних сім"ях, і мали різні приклади функціонування сім"ї.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Кожна жінка хоче не ходити на роботу, а займатися чим душа бажає, щоб чоловік фінансував салони, дорогий одяг і прикраси і курорти. А якщо не може того організувати - жінка піде до іншого. Правда, звучит абсурдно? Якби через те, що я не подала і не оббігла три рази навколо, мій чоловік зібрався до іншої - я б ще й речі помогла спакувати. А їй побажала удачі, хай обслуговує.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Мені здається, що хлопи найбільше розпаясуються, коли думають, що їх жінка вже нікому не треба))) Не знаю як на інших- а на мого дуже діє, коли якийсь мужчина при ньому зробить мені комплімент. Одного разу ми їхали через кордон і польський митник сказав йому " пан має ладну жону". до кінця дня в мене був золотий чоловік- всьо шо хочеш, навіть зірку з неба))
Відповідь: ЗАбилам би! (2) оооох...давайте оце "розводити" у відповідних темах, бо в нас вже кожна тема перетворилась на поради з чоловіко-фінансування і "як мені просвітитись"
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я згідна повністю, ну але ж..почитайте свій підпис.))))))))) Тим паче я малювала картинку абсурду і нічого не збиралася радити. Не вважаю що того хоче кожна жінка. Соррі за офф.