Та варто! Але як це важко! Моя дільнична приймає до 12, а травматолог - з обіду. Я у черзі з 9.30, жіночка з переломом - з 10.30. Моя черга. Виходить рентгенолог і каже: "Заходьте з переломом". І вона пре, знаючи, що не її черга! Дочка смикає її за руку: "Мамо, не наша черга, зараз он-та дівчина". І я йду паралельно з нею, а лікар, звертаючись до мене, уточнює: "Ні-ні, з переломом!" Ну йоли-пали, в мене принцип: на людей старше 60 я не підвищую голос, але тут страшно захотілося на того лікаря добряче гавкнути! Так, у мене на лобі не написано, що вдома чекає така сама бронхітна дитина, і не кашляю я демонстративно, але це не значить, що маю вагон часу і сил, щоб усіх вперед себе попропускати. На талоні у них написаний лише номер талона (не час), під кабінетом жива черга.
Так, дуже, мені теж. Але, кажуть, якщо тренуватись, з часом прийде легкість) я іноді починаю із "я розумію, що ви хотіли/вам треба...але", це якось теж налаштовує людину нормально сприйняти те, що піде після "але".
Нічого не дивилась,попиталась, лекція про ванночки з ромашкою у випадку чогось і все. Зайняло максимум 5 хв.
Забилам би фокстротівську доставку! Купила вчора холодильник, замовила доставку на сьогодні. Спеціально просила і неодноразово повторила, що прошу зранку передзвонити, щоб погодити час доставки, бо мушу спланувати день. Мені сказали, що загружаються приблизно о 10 і потім доставляють, і дзвонять за годину. Я попросила зв"язатися зранку, заздалегідь (хотіла ще на свою другу, попередню роботу сходити). О пів на другу не витримала і передзвонила в магазин, отримала інформацію, що доставка зараз (!!!) тільки грузиться і обіцянку передзвонити, коли загрузка буде завершена. Минуло дві години - ні отвєта, ні прівєта. Я би вже в лабораторії щось корисне за той час зробила. І знаю ж, що по закону підлості, як тільки я плюну і піду туди, пролунає дзвінок "ми за годину будемо". І витрачу я марно час на дорогу. Люта як пес, сиджу чекаю...
Забилам би - людей з виставлянням на показ своїх понтів і показухою типу "я тут така крутаааа..", це добре,людино,що в тебе є семий айфон, ти обвішана пандорою,в тебе 55 пар мештів і всяких сукенок та іншого закордрнного шмаття,але це не привід ставитись до мене,чи інших,як до людей другого сорту,не відповісти на привітання,і без банальних правил хорошого тону буркнути "посунтесь,мені треба дзеркала!"...кого ти з себе ставиш?...чим ти краща за інших?... Оця вибірковість в людях,перебирання "з ким мені вигідніше товаришувати?",фальшивість,оцінювання- фу....тибачиш себе збоку? ти думаєш так буде завжди? життя довге,нема так,щоб не повернувся бумеранг....
Талончики то були, то не було. Всюди різна система існувала. Зараз іде вже певний етап реформи, а не оп, і в липні почалась. Зараз, на скільки знаю, на пацієнта лікарю відведено 15 хвилин. Інколи лікар не вкладається, і черга зміщується. Дівчата, пишете, що реєструєтесь на прийом до лікаря через інтернет. В нашій поліклініці це можливо лише до сімейного або гінеколога. У вас до будь-якого можна зареєструватись онлайн?
в нас треба ой яке міцне здоров'я, щоби по тих поліклініках-лікарнях ходити . А то постійно потрібно "воювати" з бажаючими "зайти на хвилинку", "тільки поставити печатку", "а мені дуже треба", "а лікар мене вже чекає". Вмію за себе постояти у черзі, але то завжди додаткові нерви
Фокстротівська доставка реабілітувала себе. Коли я додзвонилася таки до магазину, перепросили і сказали, що стався якийсь технічний збій і доставка буде в понеділок. Ну ок, але я сказала, що розчарована, зла й недобра. Десь аж по 9 годині передзвонили з доставки і запитали, чи зручно буде привезти таки сьогодні. Я погодилася і таки дочекалася омріяного щастя.
Дівчатка, щодо на магазині Вацак, що на Патона, табличку про заборону входу "з візками і собаками" вже зняли))
Забилам би тих "реформаторів" з їхньою сімейною медициною! Належу до щасливчиків, чию дитячу поліклініку розформували останньою в місті, тільки пару місяців минуло. Тому всі прєлєсті відчула тільки зараз. Прийшла на 9 на щеплення, а там вже повний коридор дорослих різної степені благополучності з кашлями, смарками і взагалі підозрілими симптомами. Питає мене лікар чи дитина здорова. Та була здорова вдома, а зараз вже і не знаю...Це дитина вже велика, і немає потреби ходити туди часто. А з немовлям я б манала ходити на огляди. Краще викликати приватного педіатра чи з'здити по запису в ту ж Чорнобильську. А хто не має такої можливості? Природний відбір як він є.
Забила б тих, хто курить у ліфті. Заїхала візочком просто в дим, поки їхала, то шляки мене трафляли. Ну що вже тобі, очі вилізуть, як ти ще тих пару секунд не закуриш?? Ну рагульня!!
Забила м би тітоньку в реєстратурі, яка виконує аж раптом одну функцію - видає талончики і ту толком не може зробити. Наплутала нам з датами і в результаті до одного лікаря (з двох) ми не попали.
Забила м би сусіда, який в 8 ранку подзвонив запитати чи ми годинники перевели. Всіх розбудив. Придурок.
@Nitriotka , наш сусід, який працює в церкві паламарем, о сьомій ,по новому, кричав до сусідки, яка йшла до корови, чи вона вже перевела годинник) Він зі свого ганку-до її ганку, між ними наше відкрите вікно, коло якого ми спимо. Але мене то не напрягає, я пташка рання без будильника, тільки відмітила про себе "живі-здорові, жартують-ну і добре" )) А от паламара за те, що має дві жіночки-кицьки в двох поколіннях, до яких ходять кавалери і "відмічаються" на наших вікнах - гррррррр...)
Та по новому А мене дуже. Він знає, що ми в неділю спимо довго. Через пів години після дзвінка сусід в нас пив каву Мене злість вже трохи попускає, але всерівно хотілось би його прибити
Щоб уникнути таких випадків, я просто відключаю звук в телефоні, бо деколи навіть смс може розбудити у вихідний день і це ой як дратує...