Раз. Тримайте пса на повідку і не пускайти лазити по кущах. Два. Чого ви так впевнені, що лайно дитяче?
На дитмайданчиках гадять. І на тротуарах теж. І під вікнами школи. І я ще жодного разу за 5,5 років, що гуляю з дітьми, не бачила, щоб хтось взяв кульок і прибирав. Може, не там ходжу. Але отак почитаєш форум - і всі прибирають, тільки не видно того. Ооо, ще ж в ліфті заїхала якось в то щастя. Але то не собака, то дитина сходила напевно. Абсурд на абсурді.
Ми маємо навіть біо-пакети. Так, форум почитаєш, то мама нікооооли не посадить дитину під кущик, то все алкоголіки
Приїдьте до нас в парк, може народ приклад з Вас візьме До речі, більшість таки алкоголіки чи бомжі, або просто дорослі "недобігші". Нема тої критичної маси мам, які ходять з дітьми какати в кущі. Або я не там ходжу. Пісяти так, але ми з питанням собачих памперсів теж ще не дійшли ясності)))
@Siania а що говорити абсолютній більшості, які постійно дивляться за дітьми, водять їх у туалети, дають папмерси, і які змушені не а набагато частіше відмивати взуття та інше від собачого лайна? І теж дивно що ви такі впевнені що то дитяче какання на вашій собаці Собаки як дуріють (бавляться) то в траві катуляються, і вимазуються там собачими є екскрементами (знаю це, бо не раз бачила) П.С. ви молодець, якщо справді за своєю собакою завжди прибираєте, але практично всі господарі цього не роблять, звідси і ці всі питання.
Мені видається абсолютно некоректним порівняння дітей і собак. Так, від дітей теж буває багато шкоди. Але одиниці з мамочок доводять щоб її дитина сра..а на газонах (вічна проблема культури). Зате вигуляти собаку чим найближче від дому і на найближчій траві стало правилом.
людського лайна. уточнимо, ок? і все, чекаю часу, якщо ви звичайно не проти, в інші профільні теми, і які думки ви будете мати тоді. бо я би висловилася що одним, що другим "творцям", але чесно, з такою швидкістю намагаюся дістатися з п. А в п. Б, щоб всі дійшли бажано живі і без істерики, що купи я просто обходжу, бо то ще треба мати і на них час, а то така розкіш,
Мій гуляє лише по нашому власному подвір'ю, але на всякі виїзди придбала пакети. І була дуже приємно здивована, яким масштабним було то СП. Тільки от щось СП по переносних туалетах я не бачила Ні-ні, я тут багато разів читала, що садять під дерево, а інші їм то лайкають. Суцільне мі-мі-мі. До речі, бачила сьогодні чийогось синулю років 30, який теж "не добіг" і справляв нужду просто на трасі біля світлофора. Перехрестя, машини, поруч заправка. Стояли машини, а він сракою світив. Давайте вже тоді всіх мужчин такого віку назвемо рагулями-сцикунами. Ну а що? Одного ж засікли.
Мій собака живе в особняку і має подвір'я для вигулу. Там і пісяє. Де його душа забажає. Про наші подорожі звітуватись не збираюсь, але можете бути спокійними - він не пісяє там, де по газонах візочками катаються
Прекрасно! Більшість дітей вдома теж пісяють, де їм забажається, а за подорожі нехай історія промовчить До речі, в нас на форумі було СП дорожніх горщиків. Просто Ви в дитячі теми не ходите, тому їх не бачили. Я так і не дізнаюся, куди ходять пісяти під час прогулянок інтелігентні песики. Шкода, мала б на увазі для своїх інтелігентних дітей. Ех, дівчата, шкода, що від наших "остроумностей" на вулиці не поменшає какашок.
@Haidee сьогоднішній випадок - поспішали з дитиною в гості, по дорозі бачу здорового чорного пса, як теля, якого вигулює мужик з цигркою в зубах (а по закону курити в публічному місці теж не можна, але зара і жінок бачу курящих на вулиці частенько), пес без намордника (а нашо?), всаджується на чистий газон, і починає ср..ти, господар смачно цмалить сигаретку. Не мала змоги то фоткати, але то, дівчата, жесть, ми побігли далі, а такі горе-господарі далі як клали на все (в прямому і переносному сенсі), так і будуть класти. То куди за законом звертатись в таких випадках? Ну і сваритись з дядьком в якого "теля" без намордника трохи страшно.
а я один раз наважилась... Передісторія, живу я в "тупику", з однієї сторони мій гуртожиток, з іншої - жилий 4-рьох поверховий будинок, а далі якісь городи і колія, але то загороджено і захід з іншої сторони. От стала я випадково свідком як "теля" пос**ло прямо на стежку до того будинку а стежинка протоптала, вузенька, так щоб лише одна людина пройшла..., господар то побачив і матюкнувся, собака спокійно побігла далі, а господар спацирком пішов за собакаю в сторону того будинку, я чоловікові дала зауваження, що прибрати треба, чоловік відповів геніально - "я тут живу" і пішов...нє, ну в мене вдома також є собака, яка за межі подвір'я не виходить взагалі ми його підібрали на вулиці, і за межі хвіртки собаку силою витягти не можна, але "міни" прибираємо відразу, якось не приємно що купа лежить в мене під носом.
--- дописи об"єднано, Mar 11, 2017 --- Гиии. Дитина вам стільки не наробить, єслішо. [/QUOTE] (немаю собаки , єслишо), але , то так для сміху, розбавити суперечку в темці ми з чоловіком досі дивуємось об'ємами каках малої, мега-формат)))))) від перших днів, так що все можливо. П. С. Тому на газони не ходимо , бо ніхто не повірить , що мала дитина сходила, на татка точно подумають )))
А може годі сваритися? Все ж таки піст. Бачила гарну картинку: головне в піст не їсти один одного. По-перше, суперечка нічого не дасть, оскільки серед присутніх власники собак прибирають за ними, а мами діток під кущики взимку не садять. По-друге, чистіше все одно не стане, бо ті хто не прибирали далі ігноруватимуть цей обов'язок поки не буде відповідальності. @Siania, не сприймайте такі допису на свою адресу. Я хоч не маю саме собаки, та можу вас зрозуміти, бо в більшості домашні тварини як члени сім'ї.
То ніби і смішно, але я ніяк не зрозумію, чому сходити під кущ по-маленькому для собаки - нормально, а для дитини - фуфуфу. Бо з "по-великому" і так зрозуміло, що ніхто не хоче вляпатися в чиєсь багатство. І я зараз не про клінічні випадки, коли дитину садять пісяти десь посеред вулиці чи під чийсь балкон.