Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on Jan 27, 2013 4,879 replies
  1. Siania

Siania Love Life

Собаки не викачуються в собачому, тільки в людському)) Ну і неодноразово бачила як дітей садять під кущі то робити, і не прибирають. Я думаю кожна мама садить, коли дитину припекло, і я не проти, але будьте добрі, приберіть за собою!
    --- дописи об"єднано, Mar 8, 2017 ---
    А Ви заведіть мисливську собаку, дізнаєтесь, будете в "шоці")

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Смішно Смішно x 1
  2. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  3. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Далеко не кожна мама посадить дитину какати під кущик, і далеко не кожна дитина на таке погодиться. Малий вже великий, 9 років, але жодного разу він не справив цю потребу на вулиці. Якщо прогулянка біля дому, то йдемо додому. Якщо далеко, то просилися в магазин/кафе/аптеку.
    Десь з 1 до 4 підливали кущики... І то скажу, що це мені не дуже подобалось. Але оскільки в такому віці сечовий ще досить малий, то вибору не було. Бо ж біотуатетів немає в нашому районі зовсім. Зараз вже все носить додому))) Бо потім виростають такі хлопчиська і сц....ть по підїздках, переходах, під будинком (хто живе на першому поверсі зрозуміє) і під кожним деревом.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Last edited: Mar 9, 2017
    • Подобається Подобається x 1
  5. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Забила би отих сцикунів, що справляють свої потреби прямо під паркан!
    Я живу біля Південного ,як раз 2 вулиця, від ВАМу, т.т, більшість отих сцюнів іде від супермаркету в сторону Кульпарківської. Ну проходиш ти повз магазин, зайди і зроби те, що треба, так ні ж! Стане здоровий хлоп посеред вулиці, с...ю, перепрошую, (бо то таки не зад), до людей, штани нижче колін і люрить прямо на паркан!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

@Hermi таки трохи не розумієте. Моєму малому два рочки, так от, коли він каже " мама пі-пі" у мене максимум хвилина. В хаті, в однокімнатній квартирі, ми якраз встигаємо добігти до туалету, і то проколи бувають. В мене нема шансів добігти навіть до дверей головного чи якого там корпусу. Звичайно, можна слідкувати, наприклад, завести дитину в туалет, дитина попісяла, ну і мама вже приблизно знає, що є в запасі ще хвилин сорок, година і можна знову спробувати завести. Але коли дитина говорить, що треба, то штани треба знімати моментально, бо будуть мокрі.
    Ну і знову ж таки питання чистоти тих туалетіаїв. Бо в нас в універі був такий, що дим мигаретний стовпом стояв, антисанітарія дика. Страшно туди дитину вести, ну бо схопить щось ручкою, а потім ручку в рот. Ну і повторюся, ще нічого стршного від того пісяння нема, з секунду висохло і запаху нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  7. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

мій кавалєр вже більший, але цей період в нас теж був. І якщо чесно, то я не вважаю що вік може бути виправданням для пісяння на вулиці. Якщо я знаю, що моя дитина тільки привчається до горщика і від озвучення потреби до самого процесу в мене 1 хвилина, то йдучи гуляти вдягаю підгузник.

• Подобається Подобається x 5
  9. buhgaltersha

Ну це - Ваша позиція, і я її поважаю. Але для себе обрала іншу стратегію привчання до горщика.
    Зараз дитині 3,8 і ніяку "запісювачку вулиць" я з неї не зробила, тому, якщо хтось бачить зв*язок між "попісяти під кущик у 2 роки" і злісним справлянням нужди у громадських місцях у більш дорослому віці, то я такого зв*язку не бачу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Повірте, той зв*язок таки є... Мій малий теж бувало бігав під кущ, але казав мені про це вже після. Я могла собі говорити з іншими мамами в парку, а він прибіг і просить заправити футболку бо сам не міг. Я звертала увагу що так робити не можна, при тому деякі мами щиро дивувались чого. Зараз їхні діти вже великі, явно не 2-3 роки, і для них то норма справити нужду в тому таки парку. Ви думаєте через років 5, коли то вже будуть підлітки ситуація зміниться?

11. buhgaltersha

12. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

якщо вже дитина їсть м'ясо, рибу... ну одним словом "дорослу" їжу, то й запах буде.
    а є такі місця, що навіть не встигає висихати.... і запах там таки є.
    ви попісяні штанці спробуйте не попрати одразу, то за кілька годин "запашок" піде від них ще той.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Взагалі-то з того всього, що можна знайти під кущами у Львові, дитячі випорожнення-це ще "квіточки", але це ж не може бути нормою. Вже не кажу- десь в лісі. І то неприємно, йдеш за грибами, а знаходиш- лайно. І не собаче.)
    Для кожної мами її дитина найсолодша, але чого вартують навіть відео, коли тати міняють памперси своїм нащадкам.

Тут спостерігаю картини, коли садять під кущиком пісяти, і в 99,99 %- це турки або вихідці з Союзу. Хоч туалети на парківці є, і на заправці є. Напевно, також бояться мікробів. Хоч вже порівнювали на кількість мікробів туалети і візочки та дверні ручки супермаркетів, то показники з візків перевищували туалетні в десятки разів. Після туалету можна руки помити- а двері потім відкрити хустинкою. Але після наших маршруток руки треба мити і перед відвідуванням туалету.
    Бачила одного разу маму з горшком, дитина була ще маленька, потім вмістиме горшка, мама винесла в туалет. Вихід є завжди.

А за собак так- не прибирає майже ніхто, принаймі, я не бачила. Була єдина, хто прибирав какулі. А за бродячих собак взагалі мовчу- а в нас на районі було десь з 10. Потім не витримала, мій собака ще й дуже важко захворів, відправила до мами у село. Постійно боялася, щоб чогось не з"їв, щоб його не з"їли, щоб бліх не набрався, глистів.)

14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

До слова про "невстигання"
    Сестра з племінничками все мала отакі штучки, дуже зручно, і під кущі не ходили.

Мабуть тому шо живуть на першому біля площадки і гарно відчувають як воно "не смердить" особливо літом

ПС АГА, і ще дуже зручно коли кудись з дітками їдеш.

Attached Files:

• Подобається Подобається x 5
    • Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Siania

Siania Love Life

16. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

На жаль, так і є- я з жовтня по січень проживала у Львові. Мій песик- тільки в жовтні. Потім він жив у мами в будинку з власним подвірям.
    Мені було дуже незвично після "вилизаних" німецьких доріжок гуляти з ним по Левандівці. Я вперше зауважила, скільки плювків з мокротинням залишається на бруківці. За місяць часу , незважаючи на ошийник, він встиг підхопити декілька кліщів, одного з яких я не відразу побачила, захворів на піроплазмоз. І це в жовтні при температурі 8 градусів. Ще два рази знаходила блохи, а таблетки після хвороби не можна було.
    Одного разу добре "дістав на горіхи" від бродяжної собаки. Мені було б дуже важко мати собаку у Львові. Але таких ворожих поглядів до власників собак, як тут на форумі, не зауважила, навпаки, всім дітям дуже песик подобався, і дорослі часто робили компліменти.

17. Siania

Siania Love Life

Розумію, ми після Італії не могли відійти - там дуже поважають собак. Жодних намордників, всі усміхаються, з собаками в кафе, магазинах, торгових центрах, на велосипедах :) В Римі навіть половину парку виділили для собачок, і зробили там невеличкий низький фонтан, собаки там купаються, жодних недоїдків, дитячих каках. Словом - там бути з собакою одне задоволення, але, звісно, і власники прибирають. Ой, нам до такого ще дуже далеко, на жаль(((

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

А дітей поважають? Чи можна без намордника і повідка привести бульдога на дитячий майданчик і випустити покакати під гойдалку? Які дії, якщо собака без намордника вгризе когось?
    З какахами то ще можна обійти (деколи), а от безпека хвилює мене останнім часом дуже.

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

болюча тема майже для всіх мам, які гуляють з дітками. Якщо коротко - "бєспрєдєл"...Я собак люблю і проти нічого немаю, але деяким людям часом бракує адекватності і собака поруч них це лиш підкреслює. Хочу, щоб дядя-алкоголік, який заводить бійцівську собаку в однокімнатній квартирі і гуляє з нею без повідка попри майданчик і парк, знав, що за ним вже виїхали. Карочє, люблю коли все юридично чітко і є "бумажка", закон і прочєє...А не так, щоб пес загриз дитину, а господарі платять 800 грн штрафу(то взагалі в голові не вкладається).

• Подобається Подобається x 2
  20. Siania

Siania Love Life

Там всіх поважають, і людей з собаками, і з дітьми, не важливо, рівноправно, розумієте? Нема такого "тут дитина, забери свого смердючого пса". Всі поважають один одного. А ще в Європі не прийнято казати "дивись, песик, йди погладь", бо це не іграшка.
    Я жодного разу на дитячому майданчику не була, тому не буду відповідати за інших.
    Відповідальність несе господар. Там не прийнято тримати агресивних собак.
    Собі теж свідомо брала собаку компаньйона, яка обожнює людей, тому намордник на ретрівера вважаю звірством.

• Подобається Подобається x 6