Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. iragonzales

iragonzales В декреті

Ніколи тут не писала. НО! Я реально в шоці зі своїх сусідів, раби! Інакше їх не назвеш. Їх , їхні родини труять, а вони мовчать. Перше вони мали відмазку, що думали мені найгірше задуває. Але переконалися, що біля них так буває смердить лаком, що очі вилазять. Так от після того всього, коли переконалися, що їх так труять , що гай шумить -сидять по норах. Вже є сумні випадки серед сусідів.
    І що Ви думаєте, НІХТО не прийшов на громаддське слуханнч щодо надання дозволу на викиди фірмі яка то все випускає. Просто громадське слухання....уяввляєте. Що за менталітет?????(((((

Останнє редагування: 25 Листопад 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Fast

Fast Well-Known Member

бо швидше за все вони пенсіонери :) мою маму і хресну, завжди контролери просять посвідчення показати, хоч мамі вже 60+. Ще купа людей мають пільги.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Одного разу бачила, як контролери просили показати посвідчення в бабусі (при чому реально видно, що вже бабуся), а вона його при собі не мала. Звісно, коли зайшла мова про штраф, пасажири втрутилися, мовляв, подивітся, це ж бабуся і вони відстали. А з іншого боку, за законом, посвідчення необхідно мати при собі для безкоштовного проїзду. От мені і цікаво, хто тут правий?

• Подобається Подобається x 1
  4. phobika

phobika Well-Known Member

А якби на вигляд студент не мав студентського, то як думаєте, хто би був правий? Як на мене, то закон і правила для всіх одні. Це як з алкоголем після 21 року в Штатах - чомусь там ніхто не встидається запитати посвідчення особи в покупця/відвідувача, а в нас навпаки - клієнти ще й ображаються (або радіють, якщо жінки)), якщо продавець попросив показати паспорт.

Щось моє "Забилам би!" викликало багато коментарів. Мене не дратує, якщо люди з проїзним чи пільгами не платять, а власне ситуація, що не платить просто повальна більшість і щось мені не віриться, що всі роблять це правомірно. Одним словом - дратують зайці, особливо ті, які ще й пробують маскуватися.

Останнє редагування: 25 Листопад 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Праві всі, просто кожен по-своєму. Контролери офіційно, люди морально. Але бабусі таки слід носити те посвідчення. По студентах видно, що молоді, але студентський в них все одно вимагають, якщо купляють пільгові. Хоча й не кожен може бути студентом, так і не кожна людина пенсіонером, може виглядати старше своїх років.

6. marianast

marianast Well-Known Member

Контролери. Право на безкоштовний проїзд дає наявність пенсійного посвідчення, а не глибокий вік.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  7. Погоджусь, що правила одні для всіх. Можливо, якби всі дотримувались правил та законів, то й жили б ми в зовсім іншій країні.
    І дуже бісить, коли людина й не збирається оплачувати проїзд, поки до неї не підійде кондуктор. І потім дуже повільно дістає гроші, наче робить цим послугу.
    Доречі, а що б робили контролери, якщо в бабусі не було б грошей оплатити штраф? Наскільки я чула, пасажир має право вийти на наступній зупинці, не оплачуючи штраф при безквитковому проїзді.

8. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

"Наскільки я чула, пасажир має право вийти на наступнійзупинці, не оплачуючиштраф прибезквитковому проїзді."

Де ви таке чули? В офіційних правилах такого немає.

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

Як мінімум в Києві в правилах у тролейбусі таке читала.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

У Львові випишуть штраф і можуть як "завдаток" забрати якийсь документ.

11. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А таке прописано в правилах? Що документ забирають? Просто так) взяли, А ви собі десь там його забирайте. Без розписок і тому подібного? Я би не віддала. Потім шукай вітра в полі.
    До речі, про штрафи і безквитковий проїзд. На скільки знаю, то тут ситуація така. Якщо заходить контролер (А за два роки я в автобусах ще такого не бачила), А ти їдеш без квитка та проїздного, то тобі виписують штаф. Досить кусючий. Якщо квиток 4€ в нас коштує, то штраф 100)
    Але ти кажеш, що маєш проїздний, але забув, то йдеш з тим проїздним у відповідну установу, показуєш і штаф не платиш. Ясне діло, що проїздний має бути не від дати отримання штрафу)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

12. Bloody

Bloody ...Отака-то-Дівчинка...

в правилах, що висять в електротранспорті такий пункт є. Але чи його дотримуються контролери - то вже інше питання

13. MalvinkaLv

MalvinkaLv Well-Known Member

Останнє редагування: 29 Листопад 2016
  14. ChristinaSummer

ChristinaSummer Well-Known Member

Мала неприємність з контролерами. Була втомлена, квиток погано компостер "пробив". Прийшли, якісь дві тітки-контролерші і при перевірці доказували, що я квиток не правильний показую. Узор компостера мені вимальовували. Образливо, що чесно закомпостувала, а ті мимри якісь точки зайві побачили і оштрафували. Чесний люд в трамваї мовчав, хоч бачили, що я купувала(

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Забилам би бабок в маршрутках...причому отих таких наглих рускоязичних з бойовою розкраскою на табло.
    Стою в маршрутці біля входу, 9 місяць, нікого нічого не прошу, животом в лице не пхаю))) стою бо так мені зручно.
    Гребе "звізда" до входу, і товче мене ліктем прямо в живіт, кажу жіночко не пхайтесь я теж вихожу або скажіть і я вас пропущу.
    І що ви думаєте ?? Вона далі починає мене товкти ліктями і ще й обсирати що раз я така вагітна принцеса то треба вдома сидіти О_о і ще там мене пообсирала з ніг до голови...
    Ну я в шоці, мало того що і так всі винні то тепер вже і стояти !!! не можна в машрутці бо бабка їде)) ну як можна поважати таких людей (читай істот)? ????

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 6
  16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. bobryha

bobryha Well-Known Member

я тепер , коли вагітна, часто стикаюсь з неприємними ситуаціями в маршутках, місце можуть звільнити 2-3 рази з десяти. одного разу ,їхала я зі своєю мамою, яка вже доречі пенсіонерка, заходить жіночка+- віку моєї мами(60р), і нагло зганяє мене, бо їй важко стояти. на що моя мама їй відповідає" ви що не бачите, що вона вагітна?, якщо вам вже так не терпиться сісти, то я вам уступлю". та тітонька сідає коло мене, і ще 4 зупинки мене поносить, що я аж розплакалась і ми з мамою вийшли швидше з маршутки... звідки в людей стільки злості?

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Ага, а це мене найбільше бісить, вже навіть як уступлять, всерівно буде сидіти і булькати до самого кінця.
    :girl_nea: Мені здається, то якась така програма в мозку у декого (особливо старше покоління любить таке), завжди треба знайти когось хто тобі винен, тільки не ти сам. І сидіти ображатись на них, а потім ще 5 таких самих "возбухающих" знаходиться і сидять кудахкають))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. phobika

phobika Well-Known Member

В людей повно і злості, і якогось невміння поважати інших. Я теж вагітна зараз, та поки це малопомітно, і про місце в транспорті мова навіть не йде. Але оскільки стараюсь себе оберігати, то більше звертаю увагу на поведінку людей навколо. Недавно їхала в переповненому трамваї і стояла досить близько до входу. На одній із зупинок зайшла жінка приблизно 60 років і почала активно махати ліктями, щоб зробити собі побільше місця. Думаю, що так некоректно поступати в будь-якому випадку - вагітні коло тебе чи не вагітні, нікому ж неприємно отримати по нирках. Після зауваження, на щастя, вона заспокоїлась, але чому такі речі треба пояснювати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

О,і я так думаю...)))але після кількох таких трафунків тішила себе думкою що коли Бог хоче покарати людину-він забирає в неї розум....))))так і розраджувала себе після тих маршруток.

• Подобається Подобається x 6