А в нас родичі мали гарний горіх в подвір"ї, таке класне дерево, то сусіди з верхнього поверху в один прекрасний день сказали що в їх сина "алергія на горіх, а дерево високе, листя до вікна близько, цвітіння", і спиляли його. Як вам таке?
я так раз з візочком з майданчика йшла, вийшла з-за рогу будинку, а там "натє, здрастє". То я дядьку сказала, що з його параметрами пісяти хіба в пустелі наодинці або в закритому тувалєті, бо на люди геть нема що витягати =). Чомусь нічого не відповів... Чи то мову відняло від моїх слів чи ся завстидав таки... я вже кілька разів таких "мені тре" бачила або здалека, або лиш за наслідками, то ідею тексту вже давно виношувала, але не було на кому випробувати
забилам би безвідповідальних людей! маю таку подругу - з 10 разів, які вона обіцяє прийти в гості приходить лише раз. мене то страшенно злить, особливо з появою малечі я не завжди маю можливість зустріти гостей, то вже раз пишеш що прийдеш, то приходь! от вчора ввечері написала що прийде, я й тортик купила і мужа налаштувала щоб в малечею посидів поки я з подругою душу відведу - і на тобі - все як завжди! зла на таке не хватає(((
ага, а ще коли жінка по прізвищу чоловіка кличе. Але так позабивати багато кого можна) А ще забила би людей, які в транспорті не платять. От чому в трамваях-тролейбусах більшість людей віком 50+ навіть не думають купувати квитки? І що цікаве, то і контролери їх не дуже чіпають, на відміну від студентів і молоді. І ще сьогодні в трамваї бачила смішне: зайшла дівчина, передала гроші на студентський квиток, його їй передали, а вона ЗІМІТУВАЛА, що компостує його. Бачили би ви її очі, коли зайшов контролер. Дуже шкода, що він лише глянув, що є пожмаканий квиток і до відміток компостера не приглядався. Ну і вона, звичайно, його потім таки пробила. Ну шо то за клоунада була питається? Я на себе в таких ситуаціях деколи зла, бо не насмілююсь людям сказати щось на таку поведінку.
ага. а ще польське, може, і ще чиєсь Колись тут суперечка була на рахунок мужа. То ,здається, взагалі старослов"янське, і в Біблії так чоловіків називають.
Так, багато людей їздять просто "зайцями", але зважайте і на те, що багато хто купує місячні картки на проїзд, і тому, звичайно, квитків уже не купує і не компостує. Я щомісяця купую картку за 100 грн., і їду по ній, щоб щоразу не передавати гроші через весь трамвай/тролейбус, але часто мене або обдаровують таким поглядом, що провалитись хочеться, або роблять зауваження, і тоді доводиться виправдовуватись, пояснювати, і діставати показувати картку. Ото точно забилам би.
а мене аж передьоргує, коли людина говорить суржиком, і то не тому що не знає мови, а тому що так всі говорять (тут ще питання хто всі). Мені здається що краще говорити або російською або українською, а оте коверкання мови...Розумію коли це жартома сказано, чи з певним наголосом на щось, але якщо завжди і ще на зауваження огризається. Ну для чого так робити? --- дописи об"єднано, 22 Листопад 2016 --- ну тут як коли В мене в знайомих прізвище - Доля, мені дуже мило чути як подружка звертається до свого чоловіка.
Якщо не помиляюсь, в Біблії так називають чоловіків як представників чоловічого роду, а не одруженого чоловіка.
2. Але щоб уникнути розпусти, нехай кожен муж має дружину свою, і кожна жінка хай має свого чоловіка. (1 до Коринтян 7:2) - -- виходить можна і так і так)
Узагалі- то, термін" муж" - класичний, застарілий якраз украінський. Якщо ви знайомі із творчістю того ж Франка, то у нього це зустрічається часто. Власне " муж"- іменник чоловічого роду
Забила б себе за невміння контролювати власні емоції. От чому я в ситуації де мої плачі і істерики погоди не зроблять , а тільки нашкодять їх влаштовую. Ну от ніби і знала що ніц з того ровера не буде і все одно повела себе як дурна істеричка. І нічим хорошим це не скінчилося... Мені хіба якесь заспокійливе попити, бо мене вже так конкретно криє... Або кудись втекти...
Не вибачайтеся. Бо, таки адекватна людина не поспилює всі плодові дерева з формулюванням "Листя летить" і "У нас просто нахай з тими деревами". А сусіди не дуже то й противилися, бо ж кажу - пан доХтор, як йому перечити? ))
Я просто накручу себе, напруга всередині наростає , а потім вибухаю. Мені б навчитися ті не емоції якось не так бурхливо виявляти. Навчитися вести розмову спокійно. Донести до людини все що хочу сказати без емоцій, а не істерити.