Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Він адекватний? Бо виглядає, вибачте, що з головою не зовсім дружить. Ну і що що листя летить?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А в нас родичі мали гарний горіх в подвір"ї, таке класне дерево, то сусіди з верхнього поверху в один прекрасний день сказали що в їх сина "алергія на горіх, а дерево високе, листя до вікна близько, цвітіння", і спиляли його. Як вам таке?

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

я так раз з візочком з майданчика йшла, вийшла з-за рогу будинку, а там "натє, здрастє".

То я дядьку сказала, що з його параметрами пісяти хіба в пустелі наодинці або в закритому тувалєті, бо на люди геть нема що витягати =). Чомусь нічого не відповів... Чи то мову відняло від моїх слів чи ся завстидав таки...

• Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. Melian

Melian Well-Known Member

забилам би безвідповідальних людей! маю таку подругу - з 10 разів, які вона обіцяє прийти в гості приходить лише раз. мене то страшенно злить, особливо з появою малечі я не завжди маю можливість зустріти гостей, то вже раз пишеш що прийдеш, то приходь! от вчора ввечері написала що прийде, я й тортик купила і мужа налаштувала щоб в малечею посидів поки я з подругою душу відведу - і на тобі - все як завжди! зла на таке не хватає(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  5. zupzya

zupzya New Member

Терпіти не можу коли чоловіка мужем називають :girl_cray: Ну що це за слово москальське якесь...

• Подобається Подобається x 4
  6. Demetra

Demetra Well-Known Member

А мені муж звучить від слова ''мужній'':girl_smile:. Але якщо що, я свого так не називаю.

7. phobika

phobika Well-Known Member

ага, а ще коли жінка по прізвищу чоловіка кличе. Але так позабивати багато кого можна)

А ще забила би людей, які в транспорті не платять. От чому в трамваях-тролейбусах більшість людей віком 50+ навіть не думають купувати квитки? І що цікаве, то і контролери їх не дуже чіпають, на відміну від студентів і молоді.
    І ще сьогодні в трамваї бачила смішне: зайшла дівчина, передала гроші на студентський квиток, його їй передали, а вона ЗІМІТУВАЛА, що компостує його. Бачили би ви її очі, коли зайшов контролер. Дуже шкода, що він лише глянув, що є пожмаканий квиток і до відміток компостера не приглядався. Ну і вона, звичайно, його потім таки пробила. Ну шо то за клоунада була питається?
    Я на себе в таких ситуаціях деколи зла, бо не насмілююсь людям сказати щось на таку поведінку.

8. shparynka

shparynka Well-Known Member

ага. а ще польське, може, і ще чиєсь Колись тут суперечка була на рахунок мужа. То ,здається, взагалі старослов"янське, і в Біблії так чоловіків називають.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Прибила б пяного мужика, який ходить і скандалить, напився сиди дома і нерипайся.

10. Sanfina

Sanfina Member

Так, багато людей їздять просто "зайцями", але зважайте і на те, що багато хто купує місячні картки на проїзд, і тому, звичайно, квитків уже не купує і не компостує. Я щомісяця купую картку за 100 грн., і їду по ній, щоб щоразу не передавати гроші через весь трамвай/тролейбус, але часто мене або обдаровують таким поглядом, що провалитись хочеться, або роблять зауваження, і тоді доводиться виправдовуватись, пояснювати, і діставати показувати картку. Ото точно забилам би.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  11. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мене аж передьоргує, коли людина говорить суржиком, і то не тому що не знає мови, а тому що так всі говорять (тут ще питання хто всі). Мені здається що краще говорити або російською або українською, а оте коверкання мови...Розумію коли це жартома сказано, чи з певним наголосом на щось, але якщо завжди і ще на зауваження огризається. Ну для чого так робити?
    --- дописи об"єднано, 22 Листопад 2016 ---
    ну тут як коли ;) В мене в знайомих прізвище - Доля, мені дуже мило чути як подружка звертається до свого чоловіка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Якщо не помиляюсь, в Біблії так називають чоловіків як представників чоловічого роду, а не одруженого чоловіка.

• Подобається Подобається x 1
  13. Stroga

Stroga Well-Known Member

2. Але щоб уникнути розпусти, нехай кожен муж має дружину свою, і кожна жінка хай має свого чоловіка.
    (1 до Коринтян 7:2) - -- виходить можна і так і так)

• Подобається Подобається x 7
  14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Узагалі- то, термін" муж" - класичний, застарілий якраз украінський. Якщо ви знайомі із творчістю того ж Франка, то у нього це зустрічається часто. Власне " муж"- іменник чоловічого роду

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Melian

Melian Well-Known Member

• мімімі мімімі x 1
  16. happy story

happy story Well-Known Member

Забила б себе за невміння контролювати власні емоції. От чому я в ситуації де мої плачі і істерики погоди не зроблять , а тільки нашкодять їх влаштовую. Ну от ніби і знала що ніц з того ровера не буде і все одно повела себе як дурна істеричка. І нічим хорошим це не скінчилося... Мені хіба якесь заспокійливе попити, бо мене вже так конкретно криє... Або кудись втекти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. javorivchanka

javorivchanka Well-Known Member

18. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Не вибачайтеся. Бо, таки адекватна людина не поспилює всі плодові дерева з формулюванням "Листя летить" і "У нас просто нахай з тими деревами". А сусіди не дуже то й противилися, бо ж кажу - пан доХтор, як йому перечити? ))

19. happy story

happy story Well-Known Member

Я просто накручу себе, напруга всередині наростає , а потім вибухаю. Мені б навчитися ті не емоції якось не так бурхливо виявляти. Навчитися вести розмову спокійно. Донести до людини все що хочу сказати без емоцій, а не істерити.

20. Ari

Ari Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6