мабудь щось змінилося цього року.. бо рік тому шукали для сусідки хоспіс, то нам відмовили, бо сказали, що туди беруть лише одиноких, а хто має бодай одного родича, то лише на платній основі і лише за умови вільного місця.
Відьних місць там і справді немає, я чекала. Попали ми, правда, по дзвінку, але не аж через страшний блат. Моя сусідка в 2004 працювала там медсестрою, то вона задзвонила до однієї лікарки, що там працює і попросила мені допомогти. З нею вона не спілкувалась, з того часу, як звільнилась. Але ніхто ніяких сум мені не називав, лишетреба було зачекати, щоб звільнилось чоловіче місце. Страшно, звичайно, це все...Але маємо, що маємо.
Лежала в травматології, то теж з таким стикнулася. По сусідству була чоловіча палата, усі пацієнти лежачі (тобто з переломами ніг і на витязі). Хтось з пацієнтів стукав по батареї і кликав таким чином санітарку. Санітарки не поспішали, кілька хвилин в коридорі так байдуже обговорювали й вгадували з якої палати їх кличуть, а потім сперечалися кому з них в ту палату йти. В палаті зі мною були лежачі жінки з переломами, то змінювати памперс і виносити судна санітарка приходила тільки двічі на день (вранці та ввечері). Встати і вимити посуд вони не могли, то їх чашки-тарілки доводилося мити мені однією рукою.
Я сьогодні прописуюсь в цій темі 1. Забилам би медсестру своєї сімейної, яка написала мені некоректний список лікарів. Пройшли весь медогляд, залишились підписи-печатки поліклініки. І тут виявляється, що ще не пройдений один лікар, без якого мені нічого не підпишуть! А до нього запис майже за тиждень! А я планувала завтра медичну карту в школу нести, грррр. 2. Стільки аварій, а пішоходи перебігають і далі дорогу, де собі хочуть. І на червоне теж, нє, ну а шо? Машини ж далеко 3. І водії такі ж, лиш тих лєтунів трохи менше ніж пішоходів. Щойно один просвистів мимо мене так, що мене ледь хвилею повітря не здуло 4. Ще один екземпляр трапився в мене в дворі. То і сюди, і в рагулі пасувало б: маємо таку "кишеню", в якій вільно стає три машини під деревом в тіні. Зараз спека, тому це актуально. Тут дивлюсь, а якась рагуляка стала поперек на всі три місцяЯ розумію, що день, більшість автівок поїхало і запаркуватись в дворі не проблема, але чому я маю свою машину паркувати на сонці, що вона як духовка стає, а те чудо запаркувалось в тіні так, що біля нього вже ніхто не стане? Зла не хватає на то все!!!
Так, нажаль це сумна правда. Сама з таким стикаюсь не раз по роботі, коли приводять дітей з сиротинця на лікування в лікарню без нічого, а приходять тільки тоді коли вже вилікувана дитина, то саме лікарі скидаються таким діткам на необхідні ліки ( далеко не ті зажерливі хабарники, бо не всім лікарня забезпечує, хоч на них першочергово розраховують ліки. Надіслано від мого PMP3670B, використовуючи Tapatalk
Та просто для лікарів це робота. В них на день таких хворих штук 20 і купа смертей. Це звичайні люди сприймають як "ох і ах". А в лікарів це буденність. Тому часто лікарів вважають нелюдяними. Але це не нелюдяність, просто часто в самих людей очікування завищені. Бо я чесно ще ніразу ще не бачила такого "злосного" хабарника щоб прям вигнав чи угробив без грошей. Я завжди яколи віддячую лікарю то роблю це після всього. Тобто лікар не знає дам я грошей чи ні. То якогось особливого гноблення ще ніразу не бачила і не відчувала.
Забила м би ще раз, бо завагітніла від того мудака. І тепер не лише себе гробить, але й дитину. Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Я розумію, що він є в стандартному списку, а в моєму не було, бо та мантелепа забула вписати. А я сама і не знала хто саме там має бути Я ще й бігала з двома. Одне перед школою, друге - перед садком, різностатеві Групувала тих лікарів, щоб поменше дітей по поліклініці тягати, спланувала собі все, бо не люблю тратити час на різну фігню, а тут такий нєжданчік, гррр
Пішоходів, які перебігають дорогу де попало. І скільки вже гине під колесами автомобілів, і далі бігають... Бачила наслідки того перебігання і щось мені то ніяк з голови не йде.
ух я вчора була зла, коли мала вляпалася в собаче г...но. парк, діти гуляють. ну прибери за своїм псом. як то дістало
Приїздить мій чоловік на днях з роботи.Я виглянула через вікно, бачу - злостний. Питаю, що сталось, на роботі проблеми, машина не фуричить? Каже :" Не питай.", тоді засміявся і розказує, що на Грінченка пвшов на базарчик(дещо додому купити) і припаркувався трохи не так. Вже повертався і побачив поліцая біля машини, кинувся, перебіг вулицю. І впаяли штраф за то і за ето))))). Якби вони отак реально штрафували хоч більшість, то і меньше б ганяли куди попало. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Все вірно робите, як на мене: вирішили, що варто щось лікарю заплатити ПІСЛЯ виконання роботи, так і зробили. А це вже не хабар, а подяка
за що? Тому і подяка, бо дякуєте так, як вважаєте за потрібне - захочете на словах, а захочете - вазонок подаруєте. ну чи ще щось. А хабар, то коли у вас вимагають наперед.
Моєму кілька днів тому шину прокололи, бо став навпроти виходу з під"їзду (їхав від лікаря, треба було в аптеку, вулиця з обох сторін була запаркована автомобілями, від основної вулиці йде 4-5-ти метрова пряма доріжка до під"їзду. Повз машину пройти було можливо, хіба би хтось коляскою їхав, то було б важче. Каже, що його не було від сили 5-7 хв. Довелося з температурою під 39 колесо міняти. Я його не виправдовую. Але краще б оштрафували. Шини тільки куплені. І розстроївся він капець як, і важко йому було такому хворому з тими колесами тягатися.