Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Lasti

Lasti Well-Known Member

Моя коронна відповідь - то комерційна таємниця, а я підписувала папірчик про кримінальну відповідальність в разі її розголошення, так шо пардоньте :girl_cool:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Тюююю! Мені 30 давно минуло, кілька років тому.
    На питання, як то я ще "ніразузамужем" відповідаю, що я занадто вредна і мене таку не беруть.
    На питання про з/п дуже просто - мені вистачає, ні в кого не прошу і не краду .
    На питання, де я живу - вдома. Де мій дім? Там, де я живу.
    Та й взагалі на купу дурних дратівливих питань можна придумати таку ж купу не менш дратівливих відповідей.

• Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 2
  3. Chekay

Chekay Well-Known Member

то точно, і ще до тих відповідей + a_13c5338f.jpg

Останнє редагування: 24 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Смішно Смішно x 1
  4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Оо, тема тактовності цього тижня була для мене дуже актуальною.. Отже, мали ми радісний привід, який перетворився у неприємний обов"язок відбути зустріч всієї нечисленної родини. Хм, оце так єзуїтство. Всі розмови однієї особи зводились до того, щоб зі швейкуватою безпосередністю (але добре знаючи, що і для чого каже) змішати з болотом нас всіх разом і поокремо: безпорадних тлумків без роду і племені, яким добро робиш, а вони й не помічають. Примітка: ворогу не побажаю такого "добра". Але на чужому нещасті щастя не побудуєш, правда дехто того ніколи не зрозуміє, своїх колод в оці не бачить і торочить своє, та нехай. А тост перевершив всі межі здорового глузду, мене дивом не перекосило. Чоловік був дуже здивований і просто сказав мені потім "на фіга родня такая?. ну у вас і стосунки.." Да, так вже є. Ну нічого, на найближчі років 10 сподіваємося більше не побачитись.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

в нас часом родичі не спільні? бо читаю і деяких своїх упізнаю...
    їх таких клонують, чи що...))

• Смішно Смішно x 2
  6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та може бути, Львів - то велике село )) насправді такі персонажі - то є жах.. І все їм недогода - і робота не така, і машини чогось нема, і мама я нездала, в була я для них "колись така розумничка, а що тепер сталося -не знаю.." Словом, ми - то є велике НІЩО, а вони - то ЩОСЬ. Своє би перше розгребли, а потім за наше бралися. Ну але не виженеш з-за столу.. Мій повний ігнор "я вас не чую" з саркастичною посмішкою, адресованою бокальчику вина, сподіваюсь, поставив їх в ступор, бо до мене більше ЖОДНИХ питань не було. А іменинниця розплакалась після тосту.. хто не знав, про що йдеться, міг списати це на розчулення (сподіваюсь, родичі чоловіка так і подумали). Але ще кілька днів її аж недобре було. Оце так забавилась родинка славно.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

То може поменше контактуйте з такими. І ще проаналізуйте, часто так себе ведуть через заздрощі. Має щось тае бути що ті родичі аж пережити не можуть (відносини в сім'ї, зовнішність, робота-квартира, молодість чи ін.) і починають так нагло вас тролити. Ну і питання про зуби за столом і більшу квартиру то вже рагулізм "вищої проби". З такими треба теж так різко, бо весь час усміхатись то на голову вилізуть. Хоч я сама така що наглою не дуже вмію бути, але бачу іноді треба. І радійте що ви від них не залежите і живете окремо. При нагоді їх теж щось запитайте що у них не ідеальне- подивитесь на їх реакцію. Але то треба холоднокровно, не награно, а потім ще подадьте їм щось. Може допоможе. Але такі наглоти переважно не міняються:girl_crazy: Поспостерігайте чи тільки до вас такі, бо то ще зарактер такий буває щоб всіх повчати і се е вихваляти (то тоже жесть):d23:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

АААААААААА!!! Атака клонів!
    Я ще в іншу кімнату виходжу - з дітьми поговорити і побавитися. Знаю, що, можливо, то не дуже чемно з мого боку, ну але як ще реагувати...
    Нехай не звертає на то увагу і нерви собі не псує.
    Як каже моя мама, то всьо ф...ня, то всьо до ср...ки, перепрошую.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчата, а як дізнатися рівень зарплат в певній галузі? Якщо нікого нічого запитати не можна. От мені подобалося детальна відповідь : починав з зарплати в 3000 грн, а потім з часом і досвідом вона за 5 років зросла до 10000 грн.
    Бо ж роботодавці іноді не називають зарплату, а питають працівника про його бажання. Ясно, що в тебе є якісь забаганки, але із занадто великими запросами можна довго шукати роботу.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

10. Chekay

Chekay Well-Known Member

НМСД, якщо поставити питання коректно, типу - як думаєте, чи можна сподіватися на такій роботі, на такій посаді в середньому на таку суму, чи щось в тому роді, то навряд це когось обурить. А якщо питати "в лоб" скільки ти заробляєш, або чи ти маєш 5/10/100 тис. зарплати, то і відповідь буде адекватною, або її не буде взагалі.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Позабивала б деяких пошукачів роботи. Якого чорта надсилати кудись резюме, якщо ти від незнайомих номерів (чи ще хз чого) не береш трубку??? Причому на пару дзвінків, причому не передзвонюєш на пропущені. То, видно, так робота потрібна.
    Всім відписала, що вони не підходять, бо шукаємо людей, які відповідають на телефонні дзвінки.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

От любого-коханого. Нє. Ну всім добрий.... але дьорнути з хати - то святе!
    В тренажерку. Потім в сауну.... і то так на 2.5години...Після роботи.
    А в мене одне плаче-друге скаче. І так весь день.
    :sad: і навіть при проханню пропустити одне тренування....і я весь день на ногах (((

• Подобається Подобається x 12
  13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Нічого-нічого, буде й на нашій вулиці свято :rock::russian::girl_witch::drinks:
    От хай лишень потепліє трохи..Бо мене оті перепади погоди й сидіння дома саму вганяють в депресняк.
    Починаю з малого - знайшла на ФБ гімнастику для лінивих - буду щось з своїми бочками робити, а то талія як балія :))), я якась прямокутна стала.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

то має бути не прохання а вимога. Плпередьте, що завтра ви йдете в басейн чи кудись і все. Більше наполегливості, треба вміти за себе постояти!

15. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

• мімімі мімімі x 2
  16. hryka

hryka Member

Як ж мене дістали з питаннями до коли я буду носити малюка на руках. Та хай ножками йде! Або коли до малюка звертаються "сам ножками іди. чого на мамі їздиш?" Нібі то від нього залежить.Так я ношу в ерго (1 і 11 міс.), бо мені так зручно вийти в магазин, вигуляти пса, донести дитину з точки А в точку В. А ще коли до звертаються фактично незнайомі люди і на "ти" - мене пориває.

• Подобається Подобається x 2
  17. sanches

sanches Well-Known Member

Забилам би жінку, яка привела в садок доньку з коньюктивітом. Тепер в моїх обидвох він почався

Отправлено с моего Nomi i504 через Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 2
  18. Orman

Orman Модератор-бомба

Чого ніби? Супер нетактовне запитання.
    Якщо ви не розумієте чому це нетактовно, то це важко пояснити дорослій людині, що таке делікатність, ну але на вскидку:

Тому що може вони планують і хочуть, а розказувати не хочуть.

Тому що може вони планують і хочуть, а не виходить.

Тому що може не планують і не хочуть, і розказувати не хочуть.

Тому що вже вагітна жінка, але дітям ще не розказала.

• Зе бест! Зе бест! x 4
  19. Siania

Siania Love Life

З таким підходом в людини взагалі не можна нічого спитатись, тільки "Добрий день, яка гарна сьогодні погода, кажуть буде похолодання")))
    Якщо людина не хоче говорити - про це завжди можна нормально сказати:
    Тому що може вони планують і хочуть, а розказувати не хочуть - Буде видно :)
    Тому що може вони планують і хочуть, а не виходить - Буде видно :)
    Тому що може не планують і не хочуть, і розказувати не хочуть - Наразі не плануємо, але буде видно :)
    Тому що вже вагітна жінка, але дітям ще не розказала - Хочемо, але буде видно.
    Може для когось я і не делікатна, але я за живе спілкування, а якщо хтось не хоче - може нормально натякнути що розмову переводимо в інше русло.
    Звісно, є норми спілкування, я не питаюсь про це в магазині коли зустріну знайому. Але якщо ми спілкуємось, говоримо про сім'ю, відносини, то для мене це є нормою.

20. iragonzales

iragonzales В декреті

Ви знаєте, я сама потрапила в подібну ситуацію, коли спитала в мами яка зарплата в мого рідного брата, потім ще цікавилася в рідної мами може що знає, поки мама мені не вказала , що я нетактовна і заглядаю в чужі кишені...А я просто з чоловіком в пошуку себе і нової роботи, роблю певні вибори, думаю в яку сферу податися......

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1