Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я колись бачила передачу про якість продуктів в супермаркеті, то там колишня працівниця казала, що їх змушують так говорити, інакше звільнять з роботи, якщо почують що вона щось не так сказала, або комусь порадила щось не брати... А от в маленьких магазинах часто буває що я щось попрошу, а продавчиці подивляться що я з дитиною і натякнуть щоб я не брала(бо не свіже)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) ох, і я би свого зараз забила. збираємось до батьків, а потім на одну дуже важливу для мене подію. маєм через 10 хвилин виходити, а він почав на балконі прибирати. от навіщо це робити? щоби мене позлити?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) і я, але поки мама в Україні не вийде. Надоїв, включила ігнор і не розмовляю Здається мені хтось завтра піде на роботу без обіду
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Свою свекруху...Дістала вже своїми порадами на рахунок виховання дитини, а сьогодні остаточно, сказала, що то я за мама, що дитині дурачка не даю.. Крім того пити води дитині не даю (я своїм дітям з народження давала) як так можна така спека, а дитина тільки молоко їсть. Мені вже набридло їй пояснювати, що ж робити, щоб вона відстала???
Відповідь: ЗАбилам би! (2) до речі, деякі педіатри ( я спеціально питала) рекомендують давати воду малюкам у спеку, так що це питання спірне) ---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ---------- ну але в 27 днів всеодно рано, як на мене)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) для чого? мамине молоко повністю задовільняє потреби дитинки в рідині (переднє молоко) і в їжі (заднє молоко). ШКТ дитинки не пристосований для чогось іншого крім маминого молока. дитина не розрізняє потреби в їжі і питті, тому вода запросто наповнює шлунок і дитинка "перебиває апетит", якщо можна так сказати. а стосовно педіатрів - то окрема тема, нажаль. і не лише педіатри. моїй дитині педіатр казала шапку одягати щоб вушка не відтопирювалися в майбутньому. і ще стільки перлів було, що мама дарагая ---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ---------- ну то кажіть, що даєте водичку, а дурника синочок випльовує і т.д. погоджуйтеся зі всім, вона ж не бачить - серце не болить. свою "повчальну" місію свекруха виконала. і ви спокійні. (вівці цілі і вовки ситі)
Відповідь: ЗАбилам би! (2) я би такого не радила казати. бо потім свекруха розкаже сусідці, що невіста дає водичку, а та своїй невістці порадить і виходить, що всі мами дають водичку. трапиться неначитана мама і почне теж поїти свою лялю.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ага, i колись, при нагодi, свекруха захоче сама дати дитинi води, i що тодi?
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Я вчора писала про безвідповідальних людей, що я зла на них. Так сьогодні я б їх ще й позабивала. Домовилась, що приїдуть по мене о 8 годині. Вже 8:20. Нікого немає. Телефони виключені.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Зараз маю бажання забити свого мужа і його брата на пару. Невже не можна подзвонити і сказати, чи залетіли добре чи ні. Я знаю, що вони вже все перейшли, бо по часу вже має бути все позаду. Он... не чула від них вже від понеділка. Совісті не мають!!!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) після відвідин базару починаю реально ненавидіти людей мало не кожне г..но намагається тебе надути але після 4-х годин, проведених на розпеченій кухні, все якось стає пофігу. аби до дивана дупу донести
Відповідь: ЗАбилам би! (2) от і я так думаю. Сьогодні теж цілий день лазила по Ашані та Південному, вибирала прикраси до весільної сукні. Купляла кульчики, і ціна наче була 255 грн. А ще вибирала браслет і ніяк не могла оприділитись який кращий. За цей час з кульчиків ціну зняли. Я памятала що 200 з копійками ,але так як не мала дрібних дала 300 грн,здачу отримала 5 грн. Браслет так і не купила,тому куча думок була про нього...,а потім опомяталась ,що в руках 5 грн. І то таке дурне відчуття ,бо не можу зрозуміти чи мене намахали чи нє.То все та розсіяність...
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ну, як чеку немає, то ніц не доведете. А взагалі, є 2 варіанти: 1. Збиваєтесь з того всього і думаєте, що купили кульчки за 295 грн. 2. Повертаєтесь і дивитесь на ціну схожих/аналогічних кульчиків. Якщо ціна +- 255грн, то Вас таки намахали. І тут знову є 2 варіанти: а) Запити гроші водою, і думати, що то їм на бідність лишили. б) Поскандалити. Як варіант, що нічого не доб"єтесь, зате, хоч душу відведете. І, навіть тут, є 2 варіанти: - Вам повірять та повернуть гроші. І таке може бути, хоча малоймовірно. Можливо і власника доведеться залучати. І діло не в 40грн., а в тому, що його працівники "не чисті" на руку. - Вас пошлють. Хоча, як на мене, 40 грн. то не ті гроші, щоб псувати собі передвесільний настрій!
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Не знаю чи сюди чи в "Рагулі". Була сьогодні на Краківському ринку і пройшлась по ряду де папужками торгують. Йду, чую співають. Приходжу ближче, а там мама радная! маленька клітка в якій сидить 30 папужок!!! Кажу: нащо ж Ви їх мучите? Розсадіть трошки. Попробуйте побути декілька днів в кімнаті з 30-ма людьми. Мені відповідають: "Жіночко! Йдіть куди йшли. А що з ними робити..." Ех... людянішими бути з ними.. Ну невже не можна розсадити їх в 2-3 клітки???
Відповідь: ЗАбилам би! (2) Ех, згадала собі як мене недавно в канторі на 100грн намахали. Прийшла така пузата, з сумкою, парасольою, кульком, вирішила поміняти 100$. Завжди перераховую гроші, а тут ну не мала фізично як, куди було то все дівати (хіба на підлогу брудну класти), от і та тьотінька напевно скористалась ситуацією, недодала 100грн... Така зла була як прийшла додому, витягнула ті гроші і перерахувала, але нікому вже нічого б не доказала, чеку нема, та й доведи, що тих 100грн там не було... Згадала і знов завелась
Відповідь: ЗАбилам би! (2) А ще песиків котиків , які продаються в кутку Краківського ( біля полбуду), залишають там на ніч. І вони там м"явкають-виють, в коробках/клітках. Товар.
Відповідь: ЗАбилам би! (2) В нас на базарї мужик папужок продає, то він їх просто в обрізану баклажку з отворами напихає по 5-6 шт. Дивитися неможливо на тих бідних пташок