Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Аналогічно, в нас цього року картопля така, що вони в ній розводяться:sad: Вроді і вибираю суху і чисту, тримаю в ящику в загальному коридорі. Відкриваю ящик, а звідти вилітають ті мошки. Вже і ящик мила і картоплю перебрала, а вони далі з'являються. Вже сил нема з ними боротись:girl_devil:

• Подобається Подобається x 1
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Себе перевернула в холодильнику кастрюлю з борщем маю "криваве місиво" в холодильнику і червону стінуну і звідки ті руки ростуть?

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

4. elektronika

elektronika Well-Known Member

класний вислів=) Ще не чула
    Забилам би тих майстрів, що сантехніку встановлювали... Як то кажуть : "Не умеешь - не берись!"

5. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Забила м би ту тітоньку в аптеці, яка порадила сьогодні чоловіку купити мазь від ячменю на оці за 117 грн. Я відкриваю ту інстукцію дома, а там пише категоричне "ні" при гв. Ну норм? Чоловік ще спеціально питав чи є щось таке, що можна при гв. Ну як так можна(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

• Корисно Корисно x 2
  7. padesnig

padesnig Well-Known Member

занесіть назад і ще налякайте що поскаржетесь за її некомпетентність.

8. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Так і зробила. Сказала, що виставить на продаж і мені передзвонить (номер залишила). Вихід не дуже, але по ходу єдиний.

9. padesnig

тобто гроші вам не повернуть поки не продадуть (когось іншого не надурять)?

10. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

переважно в аптеках пише, що лікарські засоби поверненню не підлягають, хоч не знаю чи це не суперечить закону про права споживача.
    такшо це ще добре, що погодилася виставити на продаж.:)
    але не тільки в аптеках можуть не знати інстуркції ті фармацевти, деколи і лікарі виписують не те що треба. мені раз лікарка-гінеколог виписала антибіотики, які при плануванні вагітності пити не можна, а я вже пару років планую,і з тою проблемою до неї і ходила. то вже потім теж вдома з інструкції дізналася коли приймати а коли нє:) ще памятаю їй потім на другий раз про те сказала, а вона відповіла, що інструкція то для лікарів, що вони в інструкціях просто перестраховуються і пишуть багато чого, і всьому вірити не треба. :)

11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Лікарські засоби за законом дійсно поверненню не підлягають.

12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

і до речі, так. І під час вагітності призначають такі препарати, і під час гв тим більше. @Nadiya, а Ви дивились на e-lactancia, справді не можна ту мазь?
    я давно себе відучила від звички одразу купувати призначене. Маючи зараз інтернет можна все перевірити, і як мінімум, висловити сумнів лікуючому лікарю, якщо щось в призначенні насторожує, тим більше в таких делікатних станах, як гв чи вагітність.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 2
  13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я дочка медика, тож взагалі ніколи такого не робила)), моя мама завжди коригувала моє лікування, призначене іншими лікарями. І я так само зараз - перше почитаю-розберуся, а потім купую.

14. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Власне так... Ця ситуація обох навчила, і мене в тому числі. Я вже трохи охолола і обдумала ситуацію. Чогось коли я вертала ті ліки, то шкода мені її стало. Всі ми люди, не думаю що вона зі зла "втулила". Не перевіряла навіть в і-неті чи можна приймати - якщо хоча б десь то зазначено, що не можна, то звичайно приймати я не стану. Словом, сама зрозуміла і всім раджу, перечитуйте інструкцію недалеко від каси.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Цілком погоджуюсь, але я маю окуляри для читання і не завжди маю їх з собою.
    Точніше - ніколи не ношу, по звичці "мружусь", але то не завжди допомагає :girl_haha:
    Мені легше перепитати фармацевта, але як бачимо - іноді воно не спрацьовує, на жаль :girl_in_dreams:

16. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

17. padesnig

Може не зі зла, але могла перед чоловіком перечитати інструкцію і підтвердити, але тоді вона б "тупо" виглядала. Люди більше переживають "як то збоку виглядає", ніж за те що можуть нашкодити комусь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. unsure

unsure Well-Known Member

Чому, в мене не раз таке було що запитую за якісь ліки, і коли фармацевт незнає, вона так і говорить: "Зараз почитаємо інструкцію"

19. padesnig

Ну от я власне про цей конкретний випадок, коли фармацевт не компетентна і не захотіла почитати, тільки продати.

20. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Ох забила б на роботі своїх керівників. Вийшло якесь непорозуміння з виходом на роботу. Дзвонять сьогодні до мене зранку, кажуть вийти на роботу пів 1, через пів години кажуть вже виходити на пів 3. Пів 1 до мене дзвонить з криками старша зміни, чого це мене на роботі немає. Я стала посеред вулиці, як дурна і думаю що то твориться. Як вияснилося, мій керівник не повідомив старшій зміні, що мені поміняли години. Короче в кінцевому результаті я винна, бо чого це я не сказала їй що виходжу на пів 3. Ну просто немає слів.