Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

:suicide:
    Я точно нічого не тямлю в тім життю :wacko:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Напевно, забилам би, то трохи заголосно сказано, АЛЕ!! Як можна наводити порядок в чужому комоді, поки власника немає вдома?? Що то за..? Як дуже нудно, то можна ТБ подивитись, кросворди розв"язувати, в крайньому разі, якщо вже дуже хочеться попрацювати, то.. вимити меблі на кухні, врешті-решт. Який прикол в перекладанні чужих стрінгів-шкарпеток-піжам ? Добре, що нас ще не понесло на наручники та "пристрої для масажу". В мене просто відвисла щелепа. Не думала, що у власній хаті треба буде щось.. замикати і.. ховати під ванну, чи що? :girl_crazy: Моє спокійне запитання "нашо?" викликало реакцію "А що таке, я просто все поскладала, і там нічого такого не знайшла.." А певно, сподівалася на щось... ТАКЕЕЕЕ :girl_crazy: Підкласти, чи що? Де, де взяти терпіння, а?:dntknw:

• Смішно Смішно x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. svoybox

svoybox Well-Known Member

Всіх! Вже встигла з самого ранку нахамити свекрусі, наричати на чоловіка і навіть ходила до сусідів сваритись!!! Зла я капєц яка

• Подобається Подобається x 2
  5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

І я зла! Забилам би мудре керівництво!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

• Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
  8. Colombina1982

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 6
  9. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

10. Colombina1982

• Подобається Подобається x 4
  11. Funny girl

Funny girl Well-Known Member

В нас та сама біда, під дверима видно їм не смердить. А ще буває два мішки, і з них тече по сходах, і запах. Кожен раз злість бере :girl_devil:, на днях точно щось скажу,але чоловік мене стримує, каже нічого їм не говорити.
    До смітника 100 метрів, в квартирі купа людей, і ходять своє сміття минають, і діти їх малі тим дихають. Невже так важко коли зранку ведуть старшу в школі, молодшого в садочок, взяти той пакет? І йдуть повз тих смітників щодня.
    А тільки переїхала на ту квартиру, то казали, що сходову клітку миють щотижня по черзі.

12. nibysh

@Funny girl, напишіть оголошення, що за 20грн. винесу ваше, виставленне за двері , сміття. П.С. з хати сміття не виношу! і:girl_wink:.
    Може допоможе, а як ні, то заробите трохи.:girl_wink:.

Останнє редагування: 17 Листопад 2015
    • Креативно x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
  13. Funny girl

Funny girl Well-Known Member

@nibysh дякую за пораду, але не скористаюсь, на жаль. На поверсі тільки три квартири, по факту живемо ми і ті сусіди.
    Мені чоловік забороняє навіть сказати, не те, що писати. На нього теж зла, бо в таких ситуаціях він завжди мовчить, і мені не дає нічого сказати.

14. nibysh

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  15. arushka

arushka завжди досягаю мети

чому? сусіди оплачують ваші комунальні, витрати на харчування і ви від них повністю залежите? думаю, ні
    Якщо це вам заважає -пишіть оголошення, як порадила nibysh
    До речі, в нас сусіди з першого поверху робили ремонт, то двері в під"їзд були навстіж відкриті для майстрів, бо не хотіли казати їм коду чи давати ключі.
    Я знала, хто відкриває двері, але оголошення причепила культурно, на дошці для всіх, типу так і так *охочі можуть навстіж відкривати двері своєї квартири, і підперти їх табуреткою, щоб від протягу не закрились випадково, а двері під"їзду просимо закривати*. Якщо ні, то *збираємо зі всіх мешканців на встановлення відеокамери, з метою встановлення винуватця і попередження можливих крадіжок*
    Двері закриті намертво вже другий місяць:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 13
    • Креативно Креативно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Маємо гараж під будинком, балкони знаходяться якраз над гаражем. Люди таки свині бо
    Писали оголошення на вхідних дверях типу: будь ласка, не смітіть.
    Не допомогло. Одна "красуня" вперто викидала окурки через вікно. Чоловік не витримав, ті окурки позбирав в кульочок і лишив під дверима їхньої квартири :girl_crazy: На наступний день зустрів мій чоловік голову ОСББ. Той і каже, що приходила мешканка з такої-то квартири і жалілася, що хтось лишив під дверима сміття. На що Голова відповів:"Пані, а що Ви думали. То вам хтось мстить. Скільки можна смітити?" Покищо чисто під воротами :girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Chekay

Chekay Well-Known Member

нє, не одна, ще я є:girl_bye2:. Але я не писала, наші сусіди по спільному коридорчику на 2 квартири також любили виставити і "забути" сміття, а оскільки того коридорчика і так 4 квадратних метри, плюс провітрювання нульове, бо постійно закриті двері, то аромати там були... 2 рази я стерпіла, а на третій просто повішала той кульок на ручку дверей їх квартири. Вже 2 роки спокій.

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я так колись назбирала папірці і до дверної ручки причепила. Помогло.

19. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

А що тут такого страшного, щоб звернути увагу сусідам чи просто вічливо попросити їх не робити більше так?.

А іншим, більш злісним сусідам, які залишали своє сміття на першому поверсі на 7-14 днів лежати, ми спочатку записки із різними закликами клеїли, а потім, не витримавши, просто тим залишеним сміттям двері підперли. Після того свинство припинилось.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. iriwa

iriwa Особлива мама

Прибила би чоловіка, довго писати чого, киплю вся..ох забила м би!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2