А я он не розумію нащо давати на дивани\крісла дорогі оббивки і всю ту красоту начисто застеляти якимись коцами, " щоб не вимазувалось"? Розумію, коли є манюні діти, можуть щось порозливати, але дорослі люди, то не свині і не діти, а так застелили, що того дивана навіть і не видно, але похваляться, що купили такий класний диван, дивись яка тканина гарна...
Напевно, забилам би, то трохи заголосно сказано, АЛЕ!! Як можна наводити порядок в чужому комоді, поки власника немає вдома?? Що то за..? Як дуже нудно, то можна ТБ подивитись, кросворди розв"язувати, в крайньому разі, якщо вже дуже хочеться попрацювати, то.. вимити меблі на кухні, врешті-решт. Який прикол в перекладанні чужих стрінгів-шкарпеток-піжам презервативів і костюму жінки-кішки ? Добре, що нас ще не понесло на наручники та "пристрої для масажу". В мене просто відвисла щелепа. Не думала, що у власній хаті треба буде щось.. замикати і.. ховати під ванну, чи що? Моє спокійне запитання "нашо?" викликало реакцію "А що таке, я просто все поскладала, і там нічого такого не знайшла.." А певно, сподівалася на щось... ТАКЕЕЕЕ Підкласти, чи що? Де, де взяти терпіння, а?
Всіх! Вже встигла з самого ранку нахамити свекрусі, наричати на чоловіка і навіть ходила до сусідів сваритись!!! Зла я капєц яка
Ну то не всі! ой не всі . Мені інколи видається, що мій малий більш адекватний, ніж деякі дорослі власники диванів,
В свекрухи колись так і було - в коридорі звичайнісінький недорогий коврик і застелений покривалом (щоб не бруднився). Після систематичного знімання мною того покривала вона таки здалась і більше не застеляла . Складання в нашій шафі теж було, але вона таки знайшла оте "ТААКЕЕ" . Більше шмон по наших шафках не повторювався.
Так і хочеться натиснути "оптимістично". Бо то не перший випадок... Знач, треба підкласти єдакоє, щоб потім соромно було навіть і подумати про шмон в "цієї збоченої парочки". Наші на селі постелили ще цілком пристойний килим, а на нього прозору плівку, щоб не бруднився, і ходять по тому всьому взутим. А що: в ноги не тягне, легко прибирати і так якби обжито рахується (ну килим на підлозі є..). Тільки виглядає дивно.
я поясню часто люди, коли купують диван, мають шпака в голові, чи розум вдома лишають. То я про нас з чоловіком ми купили в вітальню великий білий кутовий диван. ми його вже поставили, а після того в нас ще меблі монтували і сходи. Пилююююкиииии...Чим ми думали? - загадка для нас. Я його дуже хотіла чимось накрити. Хоча б на сідушках. Але руки не доходили ніяк щось купити. Так і стоїть не накритий
велика біла мрія мого мужа. І мала бути з дорогущої плямостійкої тканини. Враховуючи, що ми на ньому мали ще спати, мене трохи мучили сумніви і щодо кольору, і щодо тої тканини. Ледве його намовила на сіро-бежевий "а ля льон", і то вже на боковинках трохи затерся, при тому, що ми на щодень застеляємо його ДУЖЕ ГАРНИМ І ПІДХОДЯЩИМ ЗАТИШНИМ пледом. А в свекрухи стоїть: молочно-білий, боковинки шкіряні (ну добре, дермантинові, але то так як би має бути не дуже помітно, і взагалі солідно виглядати). Застелений повсякчас - і в свьонтек, і в пйонтек. І знімати коцик аж страшно, направду, такий світлий.. словом, більше чоловік білий диван не хоче.
В нас та сама біда, під дверима видно їм не смердить. А ще буває два мішки, і з них тече по сходах, і запах. Кожен раз злість бере , на днях точно щось скажу,але чоловік мене стримує, каже нічого їм не говорити. До смітника 100 метрів, в квартирі купа людей, і ходять своє сміття минають, і діти їх малі тим дихають. Невже так важко коли зранку ведуть старшу в школі, молодшого в садочок, взяти той пакет? І йдуть повз тих смітників щодня. А тільки переїхала на ту квартиру, то казали, що сходову клітку миють щотижня по черзі.
@Funny girl, напишіть оголошення, що за 20грн. винесу ваше, виставленне за двері , сміття. П.С. з хати сміття не виношу! і. Може допоможе, а як ні, то заробите трохи..
@nibysh дякую за пораду, але не скористаюсь, на жаль. На поверсі тільки три квартири, по факту живемо ми і ті сусіди. Мені чоловік забороняє навіть сказати, не те, що писати. На нього теж зла, бо в таких ситуаціях він завжди мовчить, і мені не дає нічого сказати.
@Funny girl,ну тоді не підписуйтесь. і чоловіку не кажіть. режим сніжинка і метелики замість вій. чи то тіко я така зварёвана?
чому? сусіди оплачують ваші комунальні, витрати на харчування і ви від них повністю залежите? думаю, ні Якщо це вам заважає -пишіть оголошення, як порадила nibysh До речі, в нас сусіди з першого поверху робили ремонт, то двері в під"їзд були навстіж відкриті для майстрів, бо не хотіли казати їм коду чи давати ключі. Я знала, хто відкриває двері, але оголошення причепила культурно, на дошці для всіх, типу так і так *охочі можуть навстіж відкривати двері своєї квартири, і підперти їх табуреткою, щоб від протягу не закрились випадково, а двері під"їзду просимо закривати*. Якщо ні, то *збираємо зі всіх мешканців на встановлення відеокамери, з метою встановлення винуватця і попередження можливих крадіжок* Двері закриті намертво вже другий місяць
Маємо гараж під будинком, балкони знаходяться якраз над гаражем. Люди таки свині бо Писали оголошення на вхідних дверях типу: будь ласка, не смітіть. Не допомогло. Одна "красуня" вперто викидала окурки через вікно. Чоловік не витримав, ті окурки позбирав в кульочок і лишив під дверима їхньої квартири На наступний день зустрів мій чоловік голову ОСББ. Той і каже, що приходила мешканка з такої-то квартири і жалілася, що хтось лишив під дверима сміття. На що Голова відповів:"Пані, а що Ви думали. То вам хтось мстить. Скільки можна смітити?" Покищо чисто під воротами
нє, не одна, ще я є. Але я не писала, наші сусіди по спільному коридорчику на 2 квартири також любили виставити і "забути" сміття, а оскільки того коридорчика і так 4 квадратних метри, плюс провітрювання нульове, бо постійно закриті двері, то аромати там були... 2 рази я стерпіла, а на третій просто повішала той кульок на ручку дверей їх квартири. Вже 2 роки спокій.
А що тут такого страшного, щоб звернути увагу сусідам чи просто вічливо попросити їх не робити більше так? ми по правді просили їх, і навіть, здавалось, домовились, але "їх домовленість" чомусь протривала тільки декілька тижнів. А іншим, більш злісним сусідам, які залишали своє сміття на першому поверсі на 7-14 днів лежати, ми спочатку записки із різними закликами клеїли, а потім, не витримавши, просто тим залишеним сміттям двері підперли. Після того свинство припинилось. Отакі-то ми вредні сусіди